Le töröltem a daz néhány napja... Tegnap föl akartam rakni a ge..je meg mappákat gyárt. És nem tudok mit kezdeni.... Betöltő mappáit klónozza(nincs vírusom) Ötlet? KATT
kacsa ha már felajanlodtad hogy maskor is segitessz ezt a problémát is kérnem megoldani
Nagyon szépen köszönöm a válaszát mindenkinek! Petya, amit mondtál, hogy rakjak fel az az ATi-s. Amióta felraktam és lejjebb görgetek nem egyenletesen megy szépen lefelé, hanem így ugrál. Nem tudom elmagyarázni. :P xD
Ugyanaz, mint a böngészőnél: szaggat, vagy nem tudom elmagyarázni. Mintha ki akarná rajzolni minden egyes képkockát a videónál. :/
tudom én, olyan csíkokat hagy meg amikor az ablakokat akarod áthelyezni, akkor is olyan akadozósan megy.
telepítsd fel a drivert (illesztőprogramot). ez egy CD-n van, és a videokártyához kapod.
Áh! Nem igaz. Felraktam, amit mondtál: Install Display Drivers -> és ugyanolyan, mint volt.
Kacsa eredeti hozzászólása
tudom én, olyan csíkokat hagy meg amikor az ablakokat akarod áthelyezni, akkor is olyan akadozósan megy.
telepítsd fel a drivert (illesztőprogramot). ez egy CD-n van, és a videokártyához kapod.
Pontosan! Hiába felraktam, nem megy (mármint, ugyanolyan mint volt). xD Csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Utoljára módosítva: Michele által : 2011-10-09 10:34
Pontosan! Hiába felraktam, nem megy (mármint, ugyanolyan mint volt). xD Csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
tudnál képet küldeni a driver telepítőjéről? PrintScreennel. utána beilleszted Paintbe, felrakod mondjuk Képfeltöltésre és megnézzük, milyen lehetőségek vannak. lehet, hogy a rossz funkcióra mentél rá. velem már megesett.
nem muszáj mindig új hozzászólást írni, ha kettő hsz-ed között nem telt el 24 óra, akkor használd a JAVÍT gombot, a jobb alsó sarkában a hozzászólásodnak
amúgy a jóra kattintottál ^^"
dehát... na, nálam kifújt a tudomány. bocsi.
nem muszáj mindig új hozzászólást írni, ha kettő hsz-ed között nem telt el 24 óra, akkor használd a JAVÍT gombot, a jobb alsó sarkában a hozzászólásodnak
amúgy a jóra kattintottál ^^"
dehát... na, nálam kifújt a tudomány. bocsi.
Áh! Próbáljam meg még egyszer? :/
Mert, amikor felraktam most azt írta ki, hogy az illesztőprogram nincs felrakva.. vagy valami ilyesmit. xD
Újra kellesz rakni a gépet, igaz?!
Utoljára módosítva: nicolee által : 2011-10-09 10:31