ha lehet ne offoljatok.köszi
ha lehet ne offoljatok.köszi
Szívesen segítenék Scoobykah, de én nem nagyon tudom ezeknek a lelőhelyét. Talán majd a többi pályakészítő segít neked.
De itt is körülnézhetsz: http://laraslevelbase.org/stuff/
--------------------------------------------
(Nem semmi. Van aki nem ért egyet azzal, amit írtam, bár nem olvasta el. hahahahahaha)
Szia Scoobykah! Nagyon tetszik a pályád, remélem, hogy hamarosan kiadod, mert eddig nagyon jónak ígérkezik. Ma letöltöttem az Angliai pályát, és nagyon tetszik. Megkérdezhetem tőled annak a számnak a címét amely a title-ben elhangzik? Tudom, hogy Tomb Raider Anniversary Main Theme, csak azt nem, hogy ez melyik verzió, ha megmondanád, nagyon megköszönném. Csak így tovább, nagyon szép és jó lesz a pályád.
Köszönömez a béta anniversary main theme-je h-hol találtam azt nem tom,de megvan még.ha gondolod privben megbeszéljük h hogyan juttatom el neked.(bár elvilegaz audio mappában benne van nem?mert akk csk a számát kell változtatnod ha a játékban felhasználod.)am a maga a fájl eredeti neve: anniversarytheme02
Obig köszi még érdeklődök
Oké, köszi, nem azért kérdeztem, mert fel szeretném használni, hanem mert nagyon tetszik. Köszi mégegyszer. További jó munkát a pályádhoz. Alig várom már.
hát Obig,köszönömtaláltam más textúrát,(igaz kicsit hozzá kellett adnom 1 kis zöldet
júúj ez ojan jóóó^^
1 kicsit TR3 Londonos felleng-em lett tölle^^
"Need doctor bad..."
Szerintem is jó :3
Viszont az a vörös oszlop nem nagyon illik oda szerintem...(Esetleg ha áttextúrázod? )
"egy autóbaleset helyszínén vagyunk,ha betöltődik a pályaXDD (sajnos áldozata is lesz"
Javasolhatok áldozatot?