nagggggyon szép, Scoobykah
és valóban, a növény kicsit zavaró , de attól függetlenül nagyon szép munka
nagggggyon szép, Scoobykah
és valóban, a növény kicsit zavaró , de attól függetlenül nagyon szép munka
Anything could happen
And it will
az egész alapzatot növény fogja borítani.ill már borítja.
de köszönöm
nagyin gyönyörü most akkor elképzelem ojan kékes fényhatással a pálya rezt a részét^^
de szép munka^^
"Need doctor bad..."
Ugye nem baj, ha én nem udvariaskodok? Legalábbis, egyszer nálad is kipróbálom.
Nos, szerintem egyáltalán nem jó ennek a kis térnek az elrendezése. Egy ekkora szobor, soha nincs ennyire közel, egy emeletes épülethez. Valahogy elnyomja az épület, hisz majdnem a tetejéig felér.
Az épületnek nincs teteje? lapostetős? A két épületen kétfajta textúrát használsz. Ez is kicsit nemjó, és az ablakokon belátva, a baloldali épület szobáinak a plafonja is tégla? Szerintem az oszlopok színe sem illik bele ebbe a környezetbe. De ami a legfőbb baj szerintem, a legrondább, a baloldali épület alját beborító növényzet. A tér alja kővel borított, abból nő ki a teljesen buja növény. Nem illik ez a képbe, javaslom, keress más textúrát. Ez inkább elmenne egy dzsungelben levő épületre. Arról már nem is beszélve, hogy mintha késsel vágták volna körbe, annyira szögletes a növény.
Ja? És valahogy a graffiti sem tetszik itt.
Nna röviden ennyi.
JaaaJ OBiiig
a textúrával nagyon nagy bajban vagyok Egyszerűen nem találok olyan textúrát ami szép,is,128x128,as és nincs benne idiótaság..értsed sztem nem odaillő képkocka.am azépületeknek eddig mindenhol van teteje...de egyszerűen nem látszik.ez a szobor méret...nekem felse tűnt...:O legalábbis a játékban nem..de akk korigálom..ezt a tégla a plafon?ezt nemértem:$ kifejtenéd?
am meg nem kell udvariaskodni.felnőtt emberek vagyunk(már aki)és ez egy fórum.mindenkinek lehet,és kell legyen véleménye.lehet h a tiéddel lesz mégjobb a pályám,szval köszönöm
(szerk:am nem kétféle a textúra,de mképp egy szobros zöldes kis teret szerettem volna csinálni,így másképp rendeztem el)
Utoljára módosítva: Scoobykah által : 2011-09-17 11:53
Én nem értek egyet OBig al...szerintem jól néz ki a szobor :3
Viszont a vörös oszlopok melette eléggé kiütnek...a színűkkel
"Én nem értek egyet OBig al."
Ez csak természetes.
"Viszont a vörös oszlopok melette eléggé kiütnek...a színűkkel "
Akkor ez mi?
Melegen ajánlom.
Obig..tudsz nekem ajánlani valami tényleg jó városi textúrát?mert amit használok az az AOD-ból van.és hát egyhangú...meghát látod a képen:/
v maradjon,csak szerkesszem másképp?