Oldal: 45 / 54 ElsőElső ... 354344454647 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 441 - 450 (533) összesen

Téma: Konzolok

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Arról én is hallottam, hogy meglepően jó lett. Ismerek olyat aki nem vitte végig a PS2-es verziót, mert megunta, viszont a Wii-s változat az egyik kedvence. Na majd én meg akkor az XBOX360-as verzióról fogok beszámolni, ha megjelenik. (jövő hét szerda)

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Ting eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Na majd én meg akkor az XBOX360-as verzióról fogok beszámolni, ha megjelenik. (jövő hét szerda)
    talán szülinapomra én meg a Code: Veronicát szeretném... (tudod, Resi4 és Code: Vera egyszerre jelennek meg) hiszen most megpróbáltam emulátorral.... de nagyon akadozik, a hang is, minden... úgyhogy....
    Anything could happen
    And it will

Az utolsó felfedező Ting logója
    Hely
    Nyíregyháza
    Üzenetek
    743
    Blog bejegyzések
    32
    Gamer ID-k

Gamertag: TingL0L Steam ID: Ting98

Alapbeállítás

Háát... nem teljesen egyszerre. A Code Veronica azt hiszem 25-én vagy 26-án jön ki.

http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

1 szó... Minek???
    Nem rá érnek még?... 2014-2015 ideálisabb dátum lenne... Nekem ps3-nak/ xbox 360-nak is nagyon szép grafja van.. Nem tudom hova lehet még fejleszteni... Legtöbb újonnan kifejlesztett játéktól amúgy is ki****attúl fáj már a szemem...(Child of Eden...) Mi lesz így 3-4 év múlva... Ráadásúl... Az utobbi 1-2 évben vett a legtöbb ember Xbox 360-at/ps3-mat... Erre most jó 2 évre újat akarnak?... Hülyeség...

Alapbeállítás

Idézet Cindy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    1 szó... Minek???
    Nem rá érnek még?... 2014-2015 ideálisabb dátum lenne... Nekem ps3-nak/ xbox 360-nak is nagyon szép grafja van.. Nem tudom hova lehet még fejleszteni... Legtöbb újonnan kifejlesztett játéktól amúgy is ki****attúl fáj már a szemem...(Child of Eden...) Mi lesz így 3-4 év múlva... Ráadásúl... Az utobbi 1-2 évben vett a legtöbb ember Xbox 360-at/ps3-mat... Erre most jó 2 évre újat akarnak?... Hülyeség...
    Egyetértek valahogy, még ráérnének.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Alapbeállítás

azért vesznek most többen mert elfogadhatobb az ára. a box határait már elérték jódeje a játékfejlesztők. már több mint 5 éves cucc, az 'új' slim nem sokkal nyújt többet. 5-6 év nagyon sok idő ilyen téren. kell bele több memória, hogy ne kelljen tömöritett texturákkal dolgozni, és erősebb GPU, hogy menjen igazi HD-ben a játék. legalábbis gondolom.
    a fejlesztés sosem áll le, mindig van gyorsabb, nagyobb, 'okosabb'
    Utoljára módosítva: namivanmar által : 2011-10-20 12:45
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Cindy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    1 szó... Minek???
    úúúgy van
    totál jó a mostani box, meg a mostani PS3 is, még mindig 1000% zsííír, én már a Wii-U-t sem értem, minek van
    ja, és a hova lehet fejleszteni a grafikát.... sztem sehova ennyire nem kell reálisnak lennie. ha valaki nagyon szép grafikát akar látni, akkor menjen ki a szabadba.
    Anything could happen
    And it will

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha valaki nagyon szép grafikát akar látni, akkor menjen ki a szabadba.
    Ott a pont

Alapbeállítás

nem gondolkodtok játékfejlesztő aggyal. majd ha meglátjátok a következő generációt megint elámultok hogy húdezsír. gondolom én. legalábbis remélem fejlesztenek annyit a dolgokon
    hozzátenném nekem is elég ez a mostani szint főleg hogy alig játszom. mégis tervezek egy ps3 vételt blu ray lejátszónak a box mellé
    It's not the end that I fear with each breath
    It's life that scares me to death.

Oldal: 45 / 54 ElsőElső ... 354344454647 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •