Oldal: 42 / 54 ElsőElső ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 411 - 420 (533) összesen

Téma: Konzolok

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

http://prohardver.hu/hir/2013_uj_gen..._erkezhet.html

Es sztem igaz, mert most mar merfoldkohoz erkeztunk, a napokban teljesen szethekkeltek az xbox 360-at jott egy uj JTAG hack es ezzel mar minden lehetseges a hekkerek szamara... MSnek lepnie kell... Sztem a 360at mar hagyjak a fenebe, support nelkul es nem sokara jon az uj generaciós box...

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sztem a 360at mar hagyjak a fenebe, support nelkul es nem sokara jon az uj generaciós box...
    aha, és akkor majd megveszem az újat.. a LÓF@SZT!
    Spoiler!

de szerintem még azért korai lenne, nem? hova akarnak fejlődni már a játékok grafikájában? ugyan, hova? egyáltalán lehet?
    Isten bizony, az új xboxnak vagy az új PS-nek csak akkor lenne értelme, ha már lenne hozzá olyan 3D-s sisak, ahol teljesen benne lennél a játékban, és éreznéd a szagokat, akár ízeket, és még virtuális étterem is lenne benne, ahol...
    na, most komolyan, hová lehetne fejlődni? az addig oké, hogy erősebb hardvert akarnak belerakni... de ugyan miért? csak a játékok grafikájáért kell azt, nem? (javítsatok ki, ha nem... ) nem tudom, de ma már olyan szép grafikájú játékokat visz simán a box, hogy nem tudom, meddig akarnak elmenni ezzel a grafikával. előbb-utóbb elérik a végállomást, ahol tovább nincs... sőt... sztem már elérték...
    Anything could happen
    And it will

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Igen, grafika miatt lenne jó csak az új konzolgeneráció.
    Amúgy itt egy másik cikk prohardvertől: http://prohardver.hu/hir/amd_beszelt...cios_xbox.html
    A cikk írója nagyon vágja ezt a témát, kb. annyi az egész lényege, hogy PC azért érte be csak mostanában a konzolokat, mert DirectX miatt le van limitálva a valós sebessége, mert ugye azon keresztül kommunikál a szoftver a hardverrel, míg konzolon ez közvetlen. Na de most, ha egy mai felső kategóriás hardvert használnának konzolokban, nagyon jó grafikát lehetne elérni. De 2-3 éven belül még jobb hardverek lesznek, azzal már tényleg Avatar szintű lenne a grafika... Azért ha érdekel a grafika ha nem, ez biztos nagy lépés lenne.

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

csak úgy kíváncsiságból: szerintetek a végtelenségig lehet a grafikát fejleszteni?
    előbb-vagy utóbb eljön az a nap, amikor tényleg, semmi új ötlettel nem lehet előrukkolni a grafika terén. ezt biztos tudja mindenki már annyira várom azt a napotazt a reakciót, amit ki fog váltani a videojáték-gyártóktól
    mert azt ne mondjátok, hogy a végtelenségig lehet csinálni mindent
    Anything could happen
    And it will

Archeológus Stranger logója
    Üzenetek
    259
    Blog bejegyzések
    2

Alapbeállítás

Hát igen, egyszer biztos megáll a fejlődés, mert egyszerűen már nincs hova.. Legalábbis az én fantáziám nem tud a tökéletesnél is tökéletesebbet elképzelni.. Ha ilyen tempóban fejlődik a grafika, sztem még mi is bőven látni fogjuk azt a grafikát.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Sztem meg nagyon nem ertek a vegallomashoz
    Amugy sztem nincs vegallomas mindig lessz szebb realisztikusabb mindig lessz benne vmi uj ami majd szebbe jobba teszi ezek a cegek meg majd ugy is kitalalnak vmit amibol penzt huzhatnak hisz erre vannak szakosodva : penzhuzas...

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Mindig van/lesz min fejleszteni.

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Mai szemmel 2013 lenne az ideális a generáció váltás, de ez WII-U teljesítményétől és sikerétől is függhet hisz ha az embereknek ennyire bejönne ez a képernyős kontroller (nem lol) és a WII-U még mindig gyengébb lenne mint az X-PS akkor ha kiadnának egy ilyen kiegészítőt akkor kivenne meg egy konzolt ha kiegészítőként is megveheti a már létező konzoljára.
    Persze ott van ha sikeres akkor kiadnak egy újat de szerintem ha nem lenne nagy teljesítménye akkor nem lépne a konkurens.
    SONY úgy tervezte a PS3at hogy hosszú távon legyen és ha a sony nem nagyon lépne szerintem MS se lépne ebben az ügyben.

Legjobban ebben a témában azt utálom hogy sok helyen olvasni hogy a PC-sek lenézik a konzolosokat XD mmint hogy megállítják a fejlődést stb meg kapjuk a szar könnyű konzol portokat és valamiért eléggé elterjedt (khm gameszar.hu) ez hogy biztos azért könnyű a játék mert konzolosoknak készül.
    WTF WTF WTF XD egy picit eltértem de már nagyon kezdem unni a hülye magyar kommenteket hogy biztos azé szar mer konzolos mert azok hülyék blablahblah LOL

Jah meg mér kéne váltani azért mert lehetne szebbet létrehozni? könyörgöm ps2 tíz éves gép ugyan olyan jól lehet rajta játszani (HD felhúzások ezt igazolják is.) mint mindenen, unom ezt hogy kötelező 5-6 évente váltani.....

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Lol en pont hogy a PCseket nezem le nem is lenezes ez....´hanem hulyenek tartom oket me fejlesztgetik azt a szart minthogy 1x megvennek oszt keszz...
    Nem tom hogy hatraltatja a konzol a PC-t miko azt mindig lehet fejleszteni...

Jah es hogy ne legyen vita... PCvsKonzol ennek itt vege

De mindig MS szokott elobb lepni aztan jon a Sony...

˝Jah meg mér kéne váltani azért mert lehetne szebbet létrehozni?˝

Há azé hogy Sony meg MS bácsiknak doljon a le
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-09-08 20:58

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet horus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Lol en pont hogy a PCseket nezem le nem is lenezes ez....´hanem hulyenek tartom oket me fejlesztgetik azt a szart minthogy 1x megvennek oszt keszz...
    Nem tom hogy hatraltatja a konzol a PC-t miko azt mindig lehet fejleszteni...

Jah es hogy ne legyen vita... PCvsKonzol ennek itt vege

De mindig MS szokott elobb lepni aztan jon a Sony...
    Régen PS2 idején PS2 lépett elsőnek ezzel az egy évvel meg is alapozta anno magának a dolgokat

Oldal: 42 / 54 ElsőElső ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •