Köszi a válaszokat! Még nem próbáltam azóta, mert tök sok dolgom volt, de sztem ma éjjel nyomatni fogom.rengetegszer meg kell nézni a gameplay videot, ebben látom a megoldást.
![]()
Köszi a válaszokat! Még nem próbáltam azóta, mert tök sok dolgom volt, de sztem ma éjjel nyomatni fogom.rengetegszer meg kell nézni a gameplay videot, ebben látom a megoldást.
![]()
Hát komolyan nem tudom továbbvinni![]()
csak egy utat találok, sehol más kaput... futok a férfi után, de egy hídon átkelve ő is az ajtónak fut, elakad.
Találkoztatok már ilyen problémával? Tanácstalan vagyok.
Nem látok ott kart, az a baj.
De amúgy is másképp indul a pálya, mert a videon, amit néztem itt, egy sarokban, kisebb ajtón kell elkezdeni futni. Játékban pedig előre felé kell haladni, és csak egy irányt találok (pedig már többször, lassan is körbenéztem), és ugyan oda jutok el. Egy széles, hosszú hídhoz, csukott ajtóval. Szóval nem értem. Lehet magas nekem a játék![]()
Úgy tudom, hogy a PS és PC verzióban vannak eltérések az első pályánál, szóval nézz meg más videót.![]()
Két út van. Egy nehezebb, és egy könnyebb:
"A lépcsõn a két oroszlán közötti kapukhoz menjünk elõször, ha a késõbbiekben a könnyebb versenypályát szeretnénk megkapni. Ha a nehezebb versenypályát szeretnénk majd megkapni, akkor a lépcsõre való lépés elõtt menjünk el jobbra a korlát mögé az aranykoponyáért. "
Feladtam...elkezdtem játszani az 5-össel, és jobban megy. Leszámítva hogy eséskor folyton kitöröm a nyakam...
![]()
Elkeztem megint a TR4-etXD
Lehet hogy meg vagyok buggyanva, de nagyon tetszik ez a TR4!!
------------------
Von Croy milyen békésen mászkál oda lentXDMeg se lovi, hogy én fent vagyok
![]()
"Need doctor bad..."