Nemtudom mit töröltek ki de biztos nem oda illő-t írtál és ezért történt, nem kell neked itt problémázni...
Nemtudom mit töröltek ki de biztos nem oda illő-t írtál és ezért történt, nem kell neked itt problémázni...
Nem tehetek róla azt csinálod....
Igen, sok helyen túl szigorúak az adminok, itt viszont segítőkészek, és csak akkor büntetnek/törölnek dolgokat, ha az már nagyon off-topic, vagy sértő. Más helyen is így megy ez, csak ott habozás nélkül, de itt figyelmeztetnek legalább, és attól hogy még egyszer letiltottak, ha megváltozol, nem fognak szekálni. Én emlékszem régen milyen voltam, és hálás vagyok az adminoknak, mert foghattak volna, és kidobhattak volna a francba. De nem tették, segítettek a tagok, és mondjuk azt, hogy megváltoztam.![]()
igy van nálam is pont ez volt a helyzet annyit offoltam hogy egyszerre csak azon kaptam magam hogy 1 teljes napra kitiltottak
és nem bántam meg mert azóta probálok nem sokat offolni és nem duplahsz-elni meg ijenek
hidd el ha sokkal könnyeb lessz az életed ha nem veszed zokon a figyelmeztetésekethisz ök csak segíteni akarnak^^
és persze itt mindannyia segíteni akarunk a másiknak nem így van??^^![]()
"Need doctor bad..."
engem nem tiltottak még ki, de nagyon közel voltam, tényleg nagyon közel.
azóta igyekszem nem offolni![]()
Anything could happen
And it will