Eredmény: 1 - 10 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Threaded View

Előző hozzászólás Előző hozzászólás   Következő hozzászólás Következő hozzászólás
    Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

amúgy... az még nem lenne baj, hogyha valaki máshonnan tölti le, de ha már ide belinkeli a pályát, annak már illik hazainak lennie, ha már van olyan. ezt nekem egyszer régebben elmondta OBig, azóta így csinálom.mert belegondoltam, nekem hogy esne, ha naponta szorgoskodok, és amikor szükség lenne rám, akkor nem engem választanak. (mert nehogy azt mondjátok, hogy olyan gyakran linkeltek be szerkipályákat, vagy akár játszotok velük (tisztelet a kivételnek)
    és OBig nem is olyan idegen, itt van ám a fórumon is. és én személy szerint az ég egy adta világon senkit sem ismerek a trle.net-ről.
    Utoljára módosítva: Kacsa által : 2011-07-11 13:29
    Anything could happen
    And it will

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •