Idézet drlecter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Pár órája olvasgatok pár kommentet egy Witcheres gifnél, röhögök is néhányon, azután egy .... sípszó belinkelt egy képet, amiben 2 nagy Star Wars spoiler is volt! De jó, hogy hétfőre van jegyem, mondhatni most már nem is érdekel - max. csak a zene miatt. Úgyhogy nagyon vigyázzon mindenki, hogy mit olvas. Én amúgy is szinte kivétel nélkül mindig kifogom a spoilereket :/ Sluszpoén: a kép bal alsó sarkába oda volt biggyesztve: Merry Christmas. Nem vagyok egy agresszív ember, de ilyenkor nagyon be tudok pipulni.

Kis plusz adalék, úgy voltam vele, hogy akkor most már úgyis mindegy, járjunk utána, hátha csak trollkodás. Ok, google a barátom, így is volt. Ez a dolog már nagyon sok hónapja felröppent, állítólag az egyik vágó szivárogtatta ki, passz. Majd egy másik siteon, ami eléggé nyomon követte az új film készülését, volt egy ember, akinek a nicknevében benne volt annak az embernek a neve, akinek nagy szerepe volt a második világháború kialakulásában. Erre fel az oldalon tegnap meg beraktak két képet, amiből egyértelműen látszik az egyik dolog (az én verziómnál meg még szöveget is írtak hozzá, amiből még többet ki lehet következtetni) és arra biztatták a jónépet, hogy mindenhova rakja ki mindenki, ahová csak tudja, hogy egy bizonyos népcsoport ne keressen rajta semmit, stb. Behalok.
Maximálisan átérzem, mert én is szinte majdnem ugyanúgy jártam, ahogy te