Van másik kutyám is, azt szeretem, de ez ne tudd meg milyen... Kiszabadul a kennelből, pedig foglalkozok is vele folyamatosan, kaját piát kap rendesen. De állandóan nyüszít... Semmit nem alszik az ember, mire meg elaludnál addigra meg elkezd nyüszíteni... A másikkal nincs ilyen gond. Az okos, szófogadó, nem szabadul el, csak az idegent ugatja. Jön oda hozzám mindig ha odamegyek azonnal. Mindig hűséges kutya volt, 2.-os korom óta van meg és semmi gond nem volt vele.Azt szeretem.
Míg ez... Hívod, nem jön... Elszabadul, egy napig nem látod... Nyüszít... Kapar... Pedig mondom van vele foglalkozva is eleget minden nap, elviszem mindkettőt sétáltatni. A Hektor az ezzel hálája meg a sok törődést kaját, piát sétáltatást, hogy elszabadulgat,nem fogad szót,meg nyüszít... Pedig régen ilyen gond nem volt vele... Be is lett tanítva időben. De semmi... A másik kutyám a Pumukli az jó kutya. Jobbat kívánni sem lehetne nála. Meg van négy macska a háznál.
Azok is végtelenül jófejek.
van egy öreg macskánk az Anya cica aki majdnem annyi idős, mint én, de még jól bírja. Van egy két éves fiú és egy kétéves lány macskám a fiú a Kormi a lány a Cirmi, ennek van egy lány a Hamu (amiatt így hívják, mert hamuszürke cica iromba csíkokkal) ő egy éves. De nagyon jófejek.
Van 7 tyúkunk.
Na ezek meg főleg haláliak. Van a Piri,a Kotyi, a Kajla, az Elek(XD pedig tyúk, apu adta neki ezt a nevet), van a Bözsi, van a Bori, meg van a Rózsika. Nagyon jófejek. Meg volt tíz kiscsirke, de abból hat meghalt... Így van három kopasznyakú meg egy sima pipi. Egyelőre nincs nevük, mert még nem tudni, hogy fiúk-e vagy lányok. De azok is jó fejek, jönnek oda azonnal, miest meghallják a hangodat.
Van állat rendesen, szeretem is mindet, de ez az egy állat, a Hektor az egy írtó rossz kutya... Pedig mondom mindent megkap, mégis ilyen... A többi jószággal nincsen gondom, mindet szeretem, csak ezt nem...