Oldal: 198 / 241 ElsőElső ... 98148188196197198199200208 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1.971 - 1.980 (2403) összesen

Téma: Off-topic

Az utolsó felfedező tombraidermaster1996 logója
    Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Van másik kutyám is, azt szeretem, de ez ne tudd meg milyen... Kiszabadul a kennelből, pedig foglalkozok is vele folyamatosan, kaját piát kap rendesen. De állandóan nyüszít... Semmit nem alszik az ember, mire meg elaludnál addigra meg elkezd nyüszíteni... A másikkal nincs ilyen gond. Az okos, szófogadó, nem szabadul el, csak az idegent ugatja. Jön oda hozzám mindig ha odamegyek azonnal. Mindig hűséges kutya volt, 2.-os korom óta van meg és semmi gond nem volt vele. Azt szeretem. Míg ez... Hívod, nem jön... Elszabadul, egy napig nem látod... Nyüszít... Kapar... Pedig mondom van vele foglalkozva is eleget minden nap, elviszem mindkettőt sétáltatni. A Hektor az ezzel hálája meg a sok törődést kaját, piát sétáltatást, hogy elszabadulgat,nem fogad szót,meg nyüszít... Pedig régen ilyen gond nem volt vele... Be is lett tanítva időben. De semmi... A másik kutyám a Pumukli az jó kutya. Jobbat kívánni sem lehetne nála. Meg van négy macska a háznál. Azok is végtelenül jófejek. van egy öreg macskánk az Anya cica aki majdnem annyi idős, mint én, de még jól bírja. Van egy két éves fiú és egy kétéves lány macskám a fiú a Kormi a lány a Cirmi, ennek van egy lány a Hamu (amiatt így hívják, mert hamuszürke cica iromba csíkokkal) ő egy éves. De nagyon jófejek. Van 7 tyúkunk. Na ezek meg főleg haláliak. Van a Piri,a Kotyi, a Kajla, az Elek(XD pedig tyúk, apu adta neki ezt a nevet), van a Bözsi, van a Bori, meg van a Rózsika. Nagyon jófejek. Meg volt tíz kiscsirke, de abból hat meghalt... Így van három kopasznyakú meg egy sima pipi. Egyelőre nincs nevük, mert még nem tudni, hogy fiúk-e vagy lányok. De azok is jó fejek, jönnek oda azonnal, miest meghallják a hangodat. Van állat rendesen, szeretem is mindet, de ez az egy állat, a Hektor az egy írtó rossz kutya... Pedig mondom mindent megkap, mégis ilyen... A többi jószággal nincsen gondom, mindet szeretem, csak ezt nem...
    Utoljára módosítva: tombraidermaster1996 által : 2012-08-02 16:23
    Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.

Sírrabló
    Üzenetek
    1.587

Alapbeállítás

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

^Bizony, ez az ember aztán megtanítja a kutyákat a jó modorra

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Hehhe, naggyonn viccess. XDDDD Jó lenne amúgy. XDDDDD
    Change the scheme, alter the mood. Electrify the boys and girls if you'd be so kind.

Sírrabló Caroline logója
    Hely
    Hatvan
    Üzenetek
    1.450
    Blog bejegyzések
    10

Alapbeállítás

ja az a csodálatos kutyadoki seser milan
    I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
    Tomb Raider the best game :)

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Mutatom a macskámat a Hamut aka. pulimacs, kisHamu. Ő egy új fajta macska, vigyáz a csirkékre, tereli őket a tyúkokkal együtt, pitizik, köszön opacsit ad, úgy hogy nem lett betanítva. Hűséges társ egy életre, egy Hamu! szó elég neki és jön azonnal. Bárhová mész is, megy veled. Dorombol állandóan. Jobb macskát kívánhatna az ember? Nagyobb korában. Amikor a Cirmi először hozta elő. Mostani felnőtt állapotban. Amikor a Cirmi másodszor hozta elő. Nagyobb korában. Nagyobb korában, hát nem aranyos? A legjobb cica a Földön. Szeretlek Hamu. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Jajj de aranyos♥♥♥♥:3
    "Need doctor bad..."

Alapbeállítás

Jó, Én értelek téged végülis, csak na, ennyire azért mégsem szabad szidni egy állatot.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Hely
    Mezősas
    Üzenetek
    992

Alapbeállítás

Idézet Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Jó, Én értelek téged végülis, csak na, ennyire azért mégsem szabad szidni egy állatot.
    Igaz. Csak hát érted, régen semmi baj nem volt vele, utóbbi 2-3 évben lett ilyen... Már 8 éves, aztán mondom 2-3 éve ilyen rossz, azelőtt meg tök normális volt, nem csinűált ilyeneket, nem tudom, hogy mi jött hozzá... De mondjuk nem is fajtatiszta kutya, hanem leonbergi meg sárhegyi keverék. Elég nagy kutya. Mondjuk jó hogy van, mert legalább a fene se mer betörni hozzánk, de azért e mellett ott a sok rossz jellemző is... Szóval én inkább ha majd lesz kutyám, akkor vagy Bulldogot szeretnék vagy Westie-t. azok okosak és haláliak. Viszont jó ha van a kutya mellett macskád is, mert a kutya a pocot nem fogja meg... Valamelyik nap azon lettünk figyelmesek, hogy egy csirke oda, másik nap mégegy oda... Na igen ám, mi azt hittük, hogy elmentek, kiugrottak a kazánházból. Majd másnap anyu felszedte a deszkákat és egy hatalmas nagy poc jött ki alóla és ott voltak a kiscsirkék is lefejezve, hiányosan... Na most meg valamelyik macs megfogta a pocot, itt van az ablak alatt, de akkora... De én azóta szerettem meg a macskákat, mióta a Hamu megszületett, azaz tavaly nyár óta. Anno amúgy anyuék még kutyákat is tenyésztettek eladásra, vannak képek is akkorról, Pireneusikat tenyésztettünk anno, meg volt régen nálunk sertés is, meg szarvasmarha is, meg kertet is műveltünk. Mindig volt állat nálunk. Én szerettem mindet, meg sajnáltam őket ha esetleg megdöglöttek, vagy ha anyuék levágták őket... De olyan rossz amúgy, hogy semmit nem alszol az este és akkor utána mire elaludnál, akkor rittig elkezd nyavalyogni a Hektor... Csak az a kiakasztó...

Alapbeállítás

Idézet tombraidermaster1996 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igaz. Csak hát érted, régen semmi baj nem volt vele, utóbbi 2-3 évben lett ilyen... Már 8 éves, aztán mondom 2-3 éve ilyen rossz, azelőtt meg tök normális volt, nem csinűált ilyeneket, nem tudom, hogy mi jött hozzá... De mondjuk nem is fajtatiszta kutya, hanem leonbergi meg sárhegyi keverék. Elég nagy kutya. Mondjuk jó hogy van, mert legalább a fene se mer betörni hozzánk, de azért e mellett ott a sok rossz jellemző is... Szóval én inkább ha majd lesz kutyám, akkor vagy Bulldogot szeretnék vagy Westie-t. azok okosak és haláliak. Viszont jó ha van a kutya mellett macskád is, mert a kutya a pocot nem fogja meg... Valamelyik nap azon lettünk figyelmesek, hogy egy csirke oda, másik nap mégegy oda... Na igen ám, mi azt hittük, hogy elmentek, kiugrottak a kazánházból. Majd másnap anyu felszedte a deszkákat és egy hatalmas nagy poc jött ki alóla és ott voltak a kiscsirkék is lefejezve, hiányosan... Na most meg valamelyik macs megfogta a pocot, itt van az ablak alatt, de akkora... De én azóta szerettem meg a macskákat, mióta a Hamu megszületett, azaz tavaly nyár óta. Anno amúgy anyuék még kutyákat is tenyésztettek eladásra, vannak képek is akkorról, Pireneusikat tenyésztettünk anno, meg volt régen nálunk sertés is, meg szarvasmarha is, meg kertet is műveltünk. Mindig volt állat nálunk. Én szerettem mindet, meg sajnáltam őket ha esetleg megdöglöttek, vagy ha anyuék levágták őket... De olyan rossz amúgy, hogy semmit nem alszol az este és akkor utána mire elaludnál, akkor rittig elkezd nyavalyogni a Hektor... Csak az a kiakasztó...
    Jó ez amúgy, hogy ennyi állatot tartottatok/tartasz. Biztos van valami oka ennek a nyavalygásnak, meg kell kérdezni egy szakértőt.
    http://wolfkatirajongok.wordpress.com
    http://katiwolf.gportal.hu/

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •