Igaz. Csak hát érted, régen semmi baj nem volt vele, utóbbi 2-3 évben lett ilyen... Már 8 éves, aztán mondom 2-3 éve ilyen rossz, azelőtt meg tök normális volt, nem csinűált ilyeneket, nem tudom, hogy mi jött hozzá... De mondjuk nem is fajtatiszta kutya, hanem leonbergi meg sárhegyi keverék. Elég nagy kutya. Mondjuk jó hogy van, mert legalább a fene se mer betörni hozzánk, de azért e mellett ott a sok rossz jellemző is... Szóval én inkább ha majd lesz kutyám, akkor vagy Bulldogot szeretnék vagy Westie-t.

azok okosak és haláliak.

Viszont jó ha van a kutya mellett macskád is, mert a kutya a pocot nem fogja meg... Valamelyik nap azon lettünk figyelmesek, hogy egy csirke oda, másik nap mégegy oda... Na igen ám, mi azt hittük, hogy elmentek, kiugrottak a kazánházból. Majd másnap anyu felszedte a deszkákat és egy hatalmas nagy poc jött ki alóla és ott voltak a kiscsirkék is lefejezve, hiányosan... Na most meg valamelyik macs megfogta a pocot, itt van az ablak alatt, de akkora... De én azóta szerettem meg a macskákat, mióta a Hamu megszületett, azaz tavaly nyár óta.

Anno amúgy anyuék még kutyákat is tenyésztettek eladásra, vannak képek is akkorról, Pireneusikat tenyésztettünk anno, meg volt régen nálunk sertés is, meg szarvasmarha is, meg kertet is műveltünk. Mindig volt állat nálunk.

Én szerettem mindet, meg sajnáltam őket ha esetleg megdöglöttek, vagy ha anyuék levágták őket... De olyan rossz amúgy, hogy semmit nem alszol az este és akkor utána mire elaludnál, akkor rittig elkezd nyavalyogni a Hektor... Csak az a kiakasztó...