Nekem meg van ez a szám, most küldték a héten postán, és nemcsak ezt vettem észre, de pl: ott van az 1997 októberi vagy mikori száma az 576-nak, és mi van rajta, vagyis bocsánat, ki van rajta? Lara és a Tomb Raider 2!Nagyon megörültem neki, a többi game meg ami benne van nagy rakás sz@r, a sonic meg a mario a jó az összes közül. Én maradok a régi jól bevált klasszikusoknál, amiken felnőttem, új játékokkal nem foglalkozok, mint dragon age meg anyum kínja tudja mikkel... A régi jól bevált receptem: 9kg Tomb Raider 20db Sonic the Hedgehog 10dkg Super Mario, és kb ennyi. Ezek minden idők legjobb játékai, semmi más, és ezek megunhatatlanok.
![]()

Nagyon megörültem neki, a többi game meg ami benne van nagy rakás sz@r, a sonic meg a mario a jó az összes közül. Én maradok a régi jól bevált klasszikusoknál, amiken felnőttem, új játékokkal nem foglalkozok, mint dragon age meg anyum kínja tudja mikkel... A régi jól bevált receptem: 9kg Tomb Raider 20db Sonic the Hedgehog 10dkg Super Mario, és kb ennyi. Ezek minden idők legjobb játékai, semmi más, és ezek megunhatatlanok.
Válaszol idézettel
Amúgy ahogy a riportban elnézem a Revelations 4 képeit, nem mondanám meg, hogy le-s pálya, azt mondanám, hogy legend/anniversary/unreworld/tomb raider motorral készült. Nagyon szuper! Szabályosan ráfolyt a billentyűzetre a nyálam amikor megláttam. Az objektumok is szuper next genesek, nekem tetszik, csak lenne már kész. Tudom, hogy jó munkához idő kell. Nem is akarom Rolit siettetni, de olyan jó lenne már kipróbálni.