-
Professzor
Holnap startolok a Shadow-al, kicsit megkésve, de hát így sikerült, a magyarítás is elkészült, amiben mindenki munkáját nagyon köszi! Biztos nagyon jó munkát végeztetek!
Még egy utolsó, hogy szerencsére megint -67% leértékeléssel érhető el a Shadow of the Tomb Raider több verziója is a Square Enix Store-ban! (Steam-en keresztül aktiválható!)
Ha jól láttam szeptember 4-ig!
Utoljára módosítva: Géé által : 2019-08-30 12:42
-
Professzor
November 5-én érkezik a Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition minden eddig megjelent DLC-vel.
-
Professzor
Újra akció a Steam-en!
TBlint által is említett Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ami tartalmaz minden DLC-t (csomag vásárlásakor a Steam automatikusan ki is választja a hiányzó elemeket DLC-ket, de azért érdemes megnézni mit rakott bele a kosárba, nehogy megvegyük a fő játékot még egyszer, ha már meg van)
megvehető -78% leértékeléssel!
Ami azért nem semmi kedvezmény! Az akció végét sajnos nem írják, úgy hogy reméljük eltart még néhány napig!
A magyarítás újra telepítéssel, mármint a magyarítás újratelepítésével működik is.
-
Adminisztrátor
Kösz az infót. Holnap be is hírelem.
-
Adminisztrátor
Géé! Honnan vetted a 78%-ot? Csak 46% nem?
-
Professzor
Másnapra már nem volt ekkora az akció, én is megnéztem még akkor. Bocsi, hogy csak most jeleztem vissza, de tény hogy volt, csak rövid ideig már.
Hozzászólás szabályai
- Új témákat nem hozhatsz létre
- Válaszokat nem küldhetsz
- Fájlokat nem csatolhatsz
- A hozzászólásaidat nem módosíthatod
-
Fórum Szabályzat