Mint mondtam, a mi magyarításunkkal csináld, Abban egy könyvtár, és 5 fájl van, ez ami a képen van, nem a miénk.
Mint mondtam, a mi magyarításunkkal csináld, Abban egy könyvtár, és 5 fájl van, ez ami a képen van, nem a miénk.
Úgy látszik minden eddigi magyarítást sikerült elsőre telepíteni, kivéve ezt.
Mindegy azért köszönöm a segítséget. Egyébként érdekes, mert a fájl amit hiányol alapba nem is létezik, nincs ott friss telepítés után sem.
OBig, drlecter, KÖSZÖNÖM!
Az volt a gond, hogy nem telepítettem a DLC-t!Szóval köszi a türelmet!
![]()
azért, mert a képen a mappa alatt 11 fájl van. Látom hogy ott van a miénk is, de azt is látom, nem a GOL mappájába másoltad be, és onnan indítottad a TRTR.exe-t. ha nem úgy csinálod ahogy mondtam, feleslegesen írogatok. Nem tudok segíteni, sajnálom.
Tehát, a programok hozzáadásánál kell törölni a GOL-t. Utána az egész mappáját is törölni, majd a steamen letölteni újra az egészet. a magyarítás.zip-ben levőket bemásolni a GOL mappájába, és ott elindítani a TRTR.exe-t
Uhh, na akkor hálistennek vége.![]()
Uhh, na akkor hálistennek vége.
1, hibás volt a linketek
2, semmiféle figyelmeztetés nincs, hogy csak DLC-s változattal működik
3, nem kell, hogy a játék könyvtárában legyen a telepítő
4, az általad említett plusz fájlokat a telepítő hozza létre sikertelen telepítés esetén (oda logol)
5 te sem vagy már a régi...
Sziasztok!
Ne haragudj, de ezt fontosnak tartom tisztázni: szerintem félreértetted, amit OBig írt. Úgy gondolom, hogy nem negatív módon értette (legalábbis nekem egyáltalán nem így jött le), hanem úgy, hogy "hála az égnek, megoldódott a probléma". Nincs mögötte rossz szándék, csak nyers megfogalmazás.
Örülök, hogy sikerült a végére járni. (A rossz linkért pedig ismét elnézésedet kérjük, nemrég váltottunk szervert, ezért akadnak még olyan dolgok, amiket még nem sikerült 100%-osan helyreállítani. De ha jelzitek, hogy gond van, megoldjuk.)
Hát igen. valószínű, csak rosszindulatból töltöttem le miatta a GOL-t és vacakoltam vele, hogy segítsek. Hát ilyenből voltak régen konfliktusok, de már valóban nem vagyok a régi, mert nem tud belevinni senki![]()