NNa megint most én leszek a rossz:
Jegyezd ezt is Robika!
Jöhet a bombaaaaaaaaaaa![]()
Úgy látom Scoobykah, nem nagyon tartod be a szavadat. Eddig még az első pálya végigjátszását sem küldted el.
Hát sajnálom.
NNa megint most én leszek a rossz:
Jegyezd ezt is Robika!
Jöhet a bombaaaaaaaaaaa![]()
Úgy látom Scoobykah, nem nagyon tartod be a szavadat. Eddig még az első pálya végigjátszását sem küldted el.
Hát sajnálom.
Nincs valakinek kedve megírni a végigjátszást?
Esetleg a videóvégigjátszást?
Jól van, megpróbáltam.![]()
Nem tudja valaki, ebben a kalandban nem lehet kikapcsolni a "felhőt", hogy több mentésem is lehessen? Mint az eddigi részekben?
Hát a felhő nálam ki van kapcsolva, úgy néz ki. De a régi játékokban ekkor lehetett több mentés is. Ennél nincs rá mód? Semmiképpen?
Más: Ha volna valakinek 100%-os mentései, akár pályánként, vagy a kaland végéről, örömmel vennénk az oldalon. Nekem ilyen úgysem lesz.![]()
Szerintem nincs rá mód, max. mindig ki kell másolgatni az éppen aktuális mentést egy másik mappába, és úgy nem íródik felül.
Ez elvileg 100%-os (kivéve az egyik DLC-s sírt, de ha az is kell, akkor a felettem szólót kell kérdezninekem már nem volt türelmem hozzá):
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...is/profile.dat
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...iris/save1.dat
Affrancbaaaaaaaaaaaaaaaa, kár. Jó lett volna több mentés is egy-egy pályáról.
No még egy kérdés. Tudjátok, én nemtok angolul, így sokkal nehezebb leírni a pályákat. Nagyon tetszik a szóródó tűzerő, de nemtom hogy lehet aktíválni. Arra rájöttem, haq felveszek valami gyémántot, akkor aktíválódik. De egyébként nem lehet?
Úgy működik, mint a Guardian of Lightban, csak itt kicsit meg van csavarva. A gyűrűk mindig hatnak, a relic/amulett csak akkor, ha teletöltődik a csík a bal alsó sarokban (Guardian of Lightban relic meter volt a neve, itt nem tudom), amit úgy lehet elérni, hogy nem sérülsz meg, illetve minél több pontot kell gyűjteni ellenségek megölésével és gyémántgyűjtögetéssel. Ekkor aktiválódik a különleges képessége pl. a szétszóródó lövedékek is.
Amint Lara megsérül, a hatása megszűnik, és lehet megint pontokat gyűjtögetni.