Valószínűleg az internet lesz a ludas.Van, hogy csapatostul mindenkit kivág, de ennyire gyakran nem kéne, hogy kidobáljon. Ha instabil a net, akkor könnyen így járhatsz sajnos... remélem, sikerül valahogy megoldani, és 1-2 meccsnél hosszabb időre tudsz majd maradni
![]()
Sziasztok!Nekem 2-3 napja van egy olyan problémám hogy nem megy a steam átfedés (azaz a játékban a steam használata)tegnap előtt és tegnapnem tudtam multin játszani, ma már a játékba sem engedett belépni
Már mindent próbáltam, de nem sikerült megcsinálni
Nem e tudjátok mi a gond?
![]()
Utoljára módosítva: kistaki112 által : 2016-02-12 20:05 Oka: Még rosszabb lett :(
Segítséget szeretnék kérni abban is mikor már az elején a farkas támadásnál arra kellene irányítanom a nyilat majd megölni, nem tudom irányítani a nyíl irányát, sem célpontot keresni nem tudok vele...így lelőni sem tudom! Hol tudok ezen állítani ?? PC-n billentyűzete kezdtem el játszani...KÖSZI a segítséget előre is!!
Az egy interaktív rész, a farkast nem tudod lelőni. A nyilak azt jelzik, melyik kurzort kell nyomnod, majd utána azt is jelzi, a játék, hogy melyik gombbal kell kinyírnod a farkast.
Fontos, hogy időben, nyomd le a gombokat.
"Kifelé azonban rádtámad a vezérfarkas. Most egy interaktív játék következik. Nagyon gyorsan kell nyomogatni a jobbra-balra-t, majd a jeleknek megfelelően a Melee gombbal pofánrúgni, majd az Interactive gombbal elővenni egy nyilat, végül a Melee gombbal gyorsan döfködni, amíg kimúlik a dög."
Utoljára módosítva: OBig által : 2016-03-25 21:48
Feltettem a játékra ezt a definitive edition textúra csomagot, de valamiért borzasztóan ráncos lett tőle Lara arca. Mással nem volt gond de ez így elég illúzióromboló, úgyhogy újra kellett telepíteni a játékot. Ezek után nem ajánlom a használatát, a játék amúgy is nagyon szép ultra grafikán.
When a woman has that much power, sooner or later it gets labeled as witchcraft.