Oldal: 12 / 72 ElsőElső ... 210111213142262 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 111 - 120 (720) összesen

Téma: Tomb Raider Találkozók

 1. #111

  Alapbeállítás

  Rendben Akcy. Igazad van. Aki nem volt ott, nemismerheti a dolgok lényegét. Itt szünet, megy a tali oldalra a többi.

 2. #112
  Ereklyevadász Duduska logója
  Csatlakozott
  12-05-20
  Hely
  Kecskemét
  Üzenetek
  328

  Alapbeállítás

  Sziasztok.
  Remek csapat, remek buli.
  Mint első talis, nagyon kellemes emlékekel távoztunk.
  Ehhez csapat szellem, és egy vezető is kell.
  Köszi Obig

 3. #113
  Kezdő nemrike logója
  Csatlakozott
  11-01-20
  Hely
  Sátoraljaújhely
  Üzenetek
  13

  Thumbs up

  Idézet Akcy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Fantasztikus volt újra találkozni a régi emberekkel és személyesen megismerni az új(abb)akat. Igaz számomra nem indult jól a 7vége. Sejtettem hogy itt is kapom majd, de arra kérleg OBig, meg akinek még hasonló ingerenciája lenne, hogy nyilvánosba ezt fejezzétek abba; aki nem ismeri a hátterét a dolognak csak itt olvassa még féreértheti, elhiheted hogy nem tartozik a legjobb élményeim közé, még ha most már én is röhögök rajta.

  Szóval remek volt a hangulat, jól éreztem magam veletek. Megathanks a szervezőknek.
  Ha lesz ihletem lehet hogy irok vmi bővebbet a talis oldalra.
  Vadregényes tájon átvágva, gyorshajtásra alkalmat nem adó kanyargós hegyi utakon jutottunk el a lovastanyára. A környék lélegzetelállítóan gyönyörű helyen fekszik, maga a szállás pedig rendkívül komfortos – bár billiárdasztal az nem volt. Érdekfeszítő volt megismerni a házigazda holland pár lebilincselő történetét arról, hogyan is kötöttek ki kis hazánkban immár több mint négy éve. OBig remek melegszendvicsekkel fogadott bennünket, ám korábbi torkoskodásunk miatt tartóztatnunk kellett magunkat.

  Második nap Aggtelekre indultunk, ahol néhányunknak a barlang szűk járataiban bezártság-érzete támadt. A szálláson a megkönnyebbült Akcy fogadott minket, akit szintén lenyűgözött a hatalmas tanya nyújtotta szabadság. Ebéd után az egerszalóki gyógyvízben mártóztunk ahol egy időre rabul ejtett minket a megannyi kényeztető szauna. A fürdőruha-mentes részleg zuhanyzói teljesen nyitottak voltak, de szerencsére nem kellett lehajolnom a szappanért. Akik ott voltak mind kiengedték a gőzt. Az este jobb híján Activity-vel zárult, mivel a Fogda pénzt és fuss társasomat sajnos otthon felejtettem.

  Hétfőn ahogy a napsugarak átvilágították a reggeli ködfelhőt nyílt a rács a lovak karámján és Bogiék lovagolni indultak. Mi négykerekű gépesített lópótlékon indultunk útnak, de mi is az erdő és a dombokat átszövő földutak felé vettük az irányt, megelőzve a közúti szabálysértést a holland felségjelű masinákkal. Eközben Akcy fürdőköpenyének alját lágy őszi szellő lengette miközben a harmatos füvön lépdelt mintha csak Batmant látnánk Tim Burton klasszikussá vált filmjéből.
  Délután Egerben is megfordultunk ahol egyesek olyan alakú nyalókákat vásároltak melyről itt bűn lenne beszélni. Este előre megfontolt szándékkal két majdnem-szülinapos felköszöntését követtük el. Ennek örömére szolgálati fegyveremmel jelzőrakétákat juttattam az égre és a szomszéd néni portájára. Személyi sérülés nem történt, így nem kellett szolgálatba helyeznem magam.

  Másnap fájdalmas volt a búcsú, mint egy elmarasztaló ítélet, de én úgy érzem lesz még itt visszaeső elkövetési magatartás.

  -Dani Nínó

  Akcy nem inge, ne vegye magára!

 4. #114
  Ereklyevadász Duduska logója
  Csatlakozott
  12-05-20
  Hely
  Kecskemét
  Üzenetek
  328

  Alapbeállítás

  Üdv mindenkinek!

  Egy kis élménybeszámoló, magam és családom részéről, a Bekölcei TR találkozóról.
  Duduska, Irén, Mephizto

  Lara talira Utazik:


  1. nap
  9 után nem sokkal indultunk Kecskemétről. Jól felmálháztunk mindenféle földi jóval.
  Bogrács, öccsi, ropogtatni való. Gyönyörű és csodálatos utunkat szinte semmi nem zavarta, így nagyon gyorsan Egerbe értünk. Itt derült ki, hogy a címet, odahaza hagytuk. Egy gyors telefon után, már suhantunk is Bekölce irányába. Elsőként értünk oda, s némi nyelvi  akadályok miatt, majdnem elküldtek a melegebb éghajlatra. (Pedig nem is volt rossz idő). 2 épületkomplexum egyik alsó szobájába be is költöztünk. Csapat többi tagjai, később érkezett. Másodikként Obig, Évi, Bogi, Trainsam, Matie érkezett. Némi nickes és rendes neves bemutatkozás után mindenki megkereste a helyét. Röviddel ezután Roli-t és Michell-t szülei hozták. Richie és Sveby is hamarosan befutott. Obig visszament Egerbe Éváért és Thakért a vonathoz, mivel Akcy nem tudta felvenni őket Pesten. A csapatból, másnap, Akcy futott be, tecnikai okok miatt. Miután mindenki elhelyezkedett, némi szendvicsmajszolás után, beszélgetéssel töltöttük az estét. Sok új fórumos tiszteletét tette, így kellett is némi bemutatkozás. Később, többen, (mi is) korán elvonultak tentélni, kiengedni az elmúlt hét gőzét.

  Lara ismerkedik:  Lara Aggteleken:

  2. nap
  Reggeli kávé és szendvics elfogyasztása után, összekészültünk, s elindultunk Aggtelekre.
  Ködös, girbe-gurba utakon, síkvidéki lakos lévén, kiguvad szemekkel, végigdöngettük a közel 100 Km-es utat. Aggteleken szerencsére gyönyörű, napfényes idő várt minket. Hatalmas tömeg közepette 12:00-kor lementünk egy rövid túrára, ami 1 órás volt. Sajnos sok terem le volt zárva, ettől függetlenül csodálatos látványvilágban volt részünk. Lara is meghallgatta a hangversenyterem kiváló akusztikáját. Kiérve egy kis szabadprogram keretében, többen hegyet másztak, vagy suvenyírt  vásárolt. Mi inkább egy babgulyással csaptuk el korgó gyomrunk hangját. Obig kicsit morgott, hogy nem haladunk a menetrend szerint. Azért sikerült meggyőzni, hogy nem hajtóvadászatról szól, hanem pihenésről és szórakozásról.
  A visszautunk eseménymentes és csodálatos napsütésben telt, így volt időnk gyönyörködni az őszi bükki táj szépségeiben. Uzsonna után, a csapa egy része, elment Egerszalókra pancsolni, csúszdázni. A másik fele otthon marad és belevetette magát Mathe és Roli új pályájaiba. Szerencsére sok laptop került elő így nem kellett egy-két gép előtt szorongani, az amúgy is 15 főre kicsit kicsi társalgóban. Egerszalókon néhányan csak lazultak a vízben, néhányan a vad csúszdázást, vagy a CTRL-es csúszdázást választotta. Hazaút már jócskán sötétben, s eseménytelenül történt. Otthon mindannyian belevetettük magunkat az új pályákba, s némi osztozkodás után 3 csapatra oszlottunk. Egy fergeteges Activity party után, a csapat idősebb tagjai, elvonultak álommanót kergetni. Fiatalabbak reggel 5-ig nyomták a TR-t..

  Lara főz:
  3. nap
  A szokásos reggeli kávé és szendvicsisz elfogyasztása után, többen úgy döntöttek, ők nem akarnak Egerbe menni városnézésre. Így a bográcsolás került a délelőtti programba.
  Némi alkoholos gyorsító megoldotta a reggeli csípős hideg, okozta kézdermedési problémákat. Többen nekiugrottunk a krumpli héjának eltávolításához, így a kb 10 kg krumpli pillanatok alatt elvélt a héjától. Ebben a házigazda 40 kg kutyulija is besegített. Többször odébb kellett taszigálni, vagy ő minket. Végre begyulladt a tűz s már rotyoghatott is a paprikás krumpli. Amíg az ebéd főtt, mások pacira szálltak, vagy éppen gépi erővel hajtott járművekkel törték meg a völgy síri csendjét. Néhányan túráztak, s gyönyörködtek a kies vidék szépségeiben, vagy nyomták a meseszép Roli-Matie TR pályákat.
  Volt, aki egy szál pendelyben, napszemüvegben kóválygót egészen az ebéd elkészültéig.
  Az elmózsia el is készült időben, s a későn fekvők is feléledtek az étek ínycsiklandozó illatára. Némi morgás hatására, az asztalról eltűntek a komputerek, s nekiláttunk
  Ebéd elfogyasztásához. Ebéd után a csapat egy része, elutazott Egerbe. Az ott maradottak egy része TR-ezett. A másik része szókitalálós játékot játszott. Így született meg a több, magyar nyelven eddig nem is létezett szó. Amely nem kis kacagást váltott ki a jelenlévőkből.
  Az Egerből visszatérők, vacsora után, nem kis meglepetést okoztak a majdnem szülinaposoknak. A hatás, bőven pótolta a Bükki mészkőbarlang cseppköveinek fejlődését.
  Mindezek után, s a találkozó lezárásaként, Richie, egy újabb meglepetéssel szolgált. Varázsdobozából előhúzott egy majdnem Lara pisztolyának kinéző fegyvert, és szikrázó tűzijátékot csiholt az égre, s a szomszéd néni torkába. A tali és az est záróakkordjaként újabb activity, beszélgetés, pizsamaosztás. A fiatalabbak reggel 5-ig nyomták ismét, melynek hatása a másnapi 10-órás indulás után erősen kimutatkozott az arcokon.

  4. nap
  Másnap lehervadt arccal, de csodálatos emlékekkel gazdagodva, bepakoltuk holmijainkat, s egyesével elhagyogattuk a szállásunkat. Mi Obigékkal Egerig együtt haladtunk, Majd ők haza, mi meg egy újabb 3 órás Egerszalóki pancsizásra indultunk. Hazaúton mi még megnéztük azokat a helyeket, ahol jóval fiatalabb korunkban jártunk. További haza utunk eseménymentesen zajlott. 17:00 körül értünk haza.


  Utószó:  A sokszínűségünk ellenére, egy kiváló csapattal, felejthetetlen 4 napot töltöttünk el.
  Köszönet Obignak, s a csapat minden résztvevőjének.
  Remélem sikerül még összehozni ilyen talit.

  2012-10-24 Duduska, Irén, Mephizto.
  Utoljára módosítva: Duduska által : 2012-10-24 11:24

 5. #115
  Kitiltott
  Csatlakozott
  11-01-17
  Üzenetek
  2.010

  Alapbeállítás

  Az idei találkozó minden várakozásomat felülmúlta minden szempontból. Szerintem a csapat maga volt a tökéletesség, annyira jó hangulatban, családiasan teltek el a napok (és irtó gyorsan, sajnos…).

  Az első nap:

  Megérkeztünk a csodálatos helyszínen elfekvő nagyon pöpec szállásra. A csapat egy része már ott volt, ismerkedtünk. Aztán befutottak a többiek is, így már majdnem teljes volt a csapat. Mindenki elfoglalta a szobáját, kipakoltunk, ettünk, játszottunk. Az első napon még csak az én két pályám volt terítéken, mert Matie még dolgozott a pályája részletein. Jó volt látni, hogy mások hol s miként akadnak el, és persze az anyázás sem maradt el. Szerkesztő fejjel kifejezetten jó, élvezetes nézni a kínlódó arcokat. LOL Így az első nap ismerkedéssel, beszélgetéssel és játszással telt el.

  Második nap:

  Aggtelek: az odáig vezető még ködös út "kicsit" Silent Hill hangulatban telt el. LOL Ám amint odaértünk, pikk-pakk olyan szép idő lett, mintha csak nekünk lett volna odarendelve. A barlangtúra előtt, amíg várakoztunk, beszélgettünk egy jót s csoportképeket is csináltunk. 12 órakor elkezdődött a túra. Gyönyörű látvány fogadott minket, tiszta TR-es volt a hangulat. Itt is gyorsan elrepült az idő. A csapat egyik fele megebédelt (volna?! ), addig mi megmásztuk a sziklákat. (Vagy inkább csak lépcsőztünk egy jót?! LOL)

  Miután visszaértünk a szállásra, közben megérkezett Akcy is, egy elég jó alibivel. LOL

  Aki fürödni szeretett volna, az elment Egerszalókra pancsolni, addig a többiek maradtak a szálláson és játszottak. (Én az utóbbiak közé tartoztam, de hát amennyit röhögtünk egyes dolgokon, nem is annyira zavart, hogy inkább kihagytam a fürdést. )

  Amint visszajöttek a többiek, Activity partizunk, ami ismételten csodálatosra sikerült. Rengeteget nevettünk, hatalmasat szórakoztunk.
  Akik elfáradtak a sok jó programban, azok elmentek aludni, hogy újult erővel álljanak neki majd a másnapnak. Mi addig 3-an (Matie, Akcy, én) reggel 5-ig a TR szériát vesézgettük, valamint játszottunk. (Itt próbáltam ki első ízben Matie pályáját, ami levett a lábamról. )

  Harmadik nap:

  Kicsit kábán indult a napom, mert közel 3 óra alvás után már 8 órakor fent voltam, hogy le ne maradjak semmi jóról.

  Bográcsozással kezdődött a nap: Irénke, Duduska, Mephizto és Sveby csapat készítette a fenséges paprikás krumplit. Emellett Ricsiék lovagolni mentek, majd quadozni. Beszámolójuk alapján nagyon jól érezték magukat.

  Ebéd után a csapat egy része elutazott Egerbe, akik esetleg még nem voltak ott, vagy menni szerettek volna. A másik része TR-ezett és szójátékozott. Utóbbiból vettem ki a részem és hát annyira jóra sikerült, hogy már izomláz volt a hasamban.

  Amint visszajöttek a többiek Egerből, ismételten a társalgóban folytatódtak az események, megvacsiztunk. Kicsivel utána csak ennyit hallani, hogy „Boldog Szülinapot, Boldog Szülinapot, Boldog Szülinapot Sveby és Roli, Boldog Szülinapot!” – Mindenre számítottam, de erre nem. El is érzékenyültünk, (sőt még most is itt pityergek a billentyűzet felett, szokásomhoz nem híven…) nagyon de NAGYON megleptetek minket. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN. Arról meg már nem is beszélve, hogy a TR filmekből és az utóbbi játékokból ismert HK USP pisztoly alakú tortát kaptunk, nevünkkel ellátva. (Ja és köszönöm a bónusz „ajándékot”, még jól fog jönni. LOL) S Lara is besegített tortát vágni. LOL
  Ezután kimentünk az udvarra, és Ricsi HK USP szolgálati pisztolyával rakétákat és tűzijátékokat durrantgattunk. (Ja és szegény szomszéd, hát LOOOL)

  Utána kezdődött egy újabb Activity parti. Nagyon jó volt, talán még jobb, mint az előző napi. A röhögőgörcsök itt is garantáltak voltak.

  A játék után még filozofáltunk kicsit a szerkesztett pályákról és az élet nagy dolgairól, aztán elmentünk csucsukálni olyan 2 óra magasságában.

  Az utolsó nap:

  Itt csak a búcsúzkodást tudom kiemelni, amit nagyon nem szeretek. Utána Ricsivel és Svebyvel hazafele vettük az irányt, jól telt az út is, gyorsan elrepült az idő.

  Summa Summarum:

  Rettenetesen örülök, hogy ennyire tökéletesen sikerült minden: amint írtam is, a csapat tökéletes volt, családias volt a hangulat, (kb. egy mindenkiért, mindenki egyért felállás) gyönyörű volt a szállás, a táj és az idő is. Minden szuperül alakult.

  Nagyon szépen köszönöm az ismételten felejthetetlen élményeket, a felköszöntést (az életem legemlékezetesebb születésnapja lett) és minden mást. TI VAGYTOK A LEGJOBBAK.

  Már most tűkön ülve várom a következőt!

  2012.10.24. - Roli

 6. #116

  Alapbeállítás

  Talisok!!!

  Fent van az összes kép, és videó. Most már Rolit nyaggassátok, ha nincs belépőkódotok.

 7. #117
  Sírrabló
  Csatlakozott
  11-01-20
  Üzenetek
  1.587

  Alapbeállítás

  Jó visszaolvasgatni/-nézni ezeket.
  Köszönöm szépen én is, hogy ott lehettem.
  Spoiler!


  Ja és... remélem egy szép napon az én pályáimmal is szenvedhettek. Akarom mondani: megörvendeztethetlek titeket velük.

 8. #118

  Alapbeállítás

  Na én is feltettem egy kis szösszenetet a taliról. Ezt viszont már csak a talisok olvashatják.

 9. #119

  Alapbeállítás

  Csak hogy már én is hozzászóljak, mint tali-résztvevő: nagyon jó volt és nagyon érdekes egyben, nem találkoztam még egyszerre ennyi Tomb Raider fannal. De nagyon-nagyon-nagyon örültem és nagyon-nagyon-nagyon jó volt.

 10. #120
  Archeológus TranSam logója
  Csatlakozott
  12-08-08
  Hely
  Debrecen
  Üzenetek
  227

  Alapbeállítás

  Nagyon jók lettek a beszámolók! Megnézegettem a képeket, és a videókat, és nagyon tudok ám nevetni rajtuk most is!

  Roli!
  Kérek szépen kódot!
  Utoljára módosítva: TranSam által : 2012-10-28 14:12 Oka: Gépelési hibák.

Oldal: 12 / 72 ElsőElső ... 210111213142262 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •