Végigvitt szerkesztett pályák statisztikáinak/végeredményeinek a helye
Végigvitt szerkesztett pályák statisztikáinak/végeredményeinek a helye
Be is likelem a legutóbbi statisztikámat, the Loch ng vel játszottam ez a statisztika tőlem record:
-az utolsó pályája a game-nak
teljeset nem engedte kimutattatni mert demó jött vona és berakta volna a load gamesokat.
I'love an Adventure,and a Live and, I not give up!
Tomb Raider the best game :)
Jon Heywood (Inchdix) - The Hidden Garden NG
Anders Svensson (QRS) - Egypt and Beyond - The Complete Adventure
(Hirtelen ezeket találtam, pedig nem szokásom ezeket lefényképezniDe látható, hogy nem vagyok egy secret vadász....
)
NNa nekem meg Kali-val nem volt bajom.Csak a világos padlólapra lépjetek, ott nem ér el a láng, és akkor lőjétek amikor piros. Én leguggoltam. Igaz, pár medipack ráment. Viszont csak 1 secretet találtam, a vízesés mögött. Nem tudjátok a másik kettő hol van? Kéne a végigjátszáshoz.
-------------------Megvannak a secretek, indul a meló.---------------------------------
![]()
Utoljára módosítva: OBig által : 2012-06-24 21:43
Még én sem találtam secretet legalább is nem tudok róla majd megnézem a statisztikát. De ha találok, akkor linkelem a mentést, vagy leírom hogy hun van.
Szerk: Én sem találtam eddig secretet.
Utoljára módosítva: Caroline által : 2012-06-24 15:26
Lukas Raalb-TR Forge Advent Calendar-The Pirate Princess
![]()
"Need doctor bad..."
TR The Reflection of Eternity
Secret 0. Az egyik gondolom ott volt ahova besodort a vízeséses teremben a víz. Többinek nyomát sem láttam. Jól elrejtette...
youtube.com/ScureHD
NNa végeztem, mindjárt pakolom fel a végigjátszást. Medipack nélkül is megy, bizony.
![]()
The Croft Curse Ezt is kivittem, az utolsó pálya időre ment
+ a végén főnök harc is volt
Na ezt is sikerült kivinni(és a secretek is meglettek-nálam ez is ritka) tegnap játszottam ki újrakezdéssel
kalit nehezen tettem el láb alól, inkább egy helyről lövöldöztem
Utoljára módosítva: Caroline által : 2012-07-08 19:33