Ha elakadtál a játékban, vagy épp valamilyen hibád akadt.
Ha elakadtál a játékban, vagy épp valamilyen hibád akadt.
Én, amikor azon a lámpaszerűségen felverekedtem magam, azután nem tudtam mit kell csinálni, de valahogyan átvittem. De azért, megnéztem a végigjátszást, és én ennél egyszerűbben vittem át!
Visszaugrottam arra az álványra, amint a lámpák vannak, arra az oldalára, ahol feljöttem. Séta gombot lenyomva balra fordultam 45 fokot(ha úgy állunk, ahová menni kéne), majd átsétáltam. Amikor az állvány a legmagasabb ponton volt, egy kicsit balra fordulva helyből nagyugrással átjutottam a ,,híd" másik oldalára, lenyomtam azt a kartont, és már indultam megszerezni azt a dobozt...
Ha valaki megmondja, hogyan kell videót készíteni, akkor szívesen elküldöm!
videót? Hát mondjuk a Fraps nevű programmal. Próbáld beszerezni. Ha nem megy, segíthetek benne de csak priviben.
Nekem az a hiba az AOD-ba, hogy az FMV-knél nem látszik semmi, csak a hangok hallatszanakMi az oka?
én úgy vettem észre, néhány letöltött AOD verzió teljesen törött. mintha nekem is lett volna ilyen bajom.... letöltött, vagy eredeti verziód van?
Anything could happen
And it will
akkor a cd karcos ha azon megy
nekem is a chronicles most nem megyen pedig azelött már rendesen ment csak akkor nem volt ojan karcos
igaz hogy az eredeti verzioju volt![]()
Töltsétek le az oldalról a "Demo"-t, benne vannak a patch-ok is, amik kiütik az időkorlátot, és azzal próbáljatok meg játszani.
http://tombraiders.hu/index.php?opti...d=82&Itemid=17