Fhúú kemény Én szerintem rohattúl vag;anyak vagytok, hogy erre képesek vagytok Ügyes vagy!!
Fhúú kemény Én szerintem rohattúl vag;anyak vagytok, hogy erre képesek vagytok Ügyes vagy!!
"Need doctor bad..."
Jaj, ezt nem is figyeltem. Köszi, Yzám! ^^
Csak türelem kérdése inkább. Amúgy nem tudom, miért szivatom magam ilyenekkel. De jó kis kihívás. XD
Jól van, fiam, csak így tovább! Amit lehet (akár a legkisebb ütközetet is), sérülés nélkül ússz meg, jól jöhet a pályák végére.
Pl. a Maria Dorián nem lesz egyszerű, főleg, hogy már az elején a zuhanás miatt kb. a fele életerődet elveszíted. Deee menni fog az!
Úgy döntöttem, megörökítem ezt a medi és egyéb cuccos nélküli végigjátszást. Mert miért ne szenvedjek még egyet??
The Great Wall:
Venice
Bartoli's Hideout
Utoljára módosítva: Michele által : 2014-04-21 00:05
^Sok-sok sikert!
----
Én is végeztem a játékkal, PlayStation-ön, medipack nélkül. Kicsit nehéz volt, de a videó-végigjátszásból majd látni lehet!
TR1 után elkezdem sorba kivinni újra a klasszikusokat s a TR2 meg is van medi nélkül és minden secrettel
Ez kemény volt gőleg a Maria Doria Roncsai, Tibeti előhegység, Tailon katakombái, Jégpalota na meg a Lebegő sziget Soha nem gondoltam hogy sikerül. Úgy szerettem volna hogy csak duplapisztollyal de ez sajnos nem jött össze, na majd legközelebb xD Sok ellenség elől el is futottam xD
Ügyes!!
"Need doctor bad..."
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy a TR2 kiegészítőjét, a Golden Maskot, amit az oldalról is le lehet tölteni, hogy lehet elindítani? Azt írja, hogy CD kellene hozzá. Ha tudtok valami hasznos infot légyszives osszátok meg vele! Előre is köszi!
Bizony ehhez kell a TR2 CD-je is.
Írtam viszont Neked privát üzenetet, olvasd el.