Oldal: 23 / 27 ElsőElső ... 132122232425 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 221 - 230 (269) összesen

Téma: Lara's shadow-Lara Croft in trouble

Alapbeállítás

Köszönöm a visszajelzéseket
    Roli! az object keverést nem teljesen értem....(konkrétan,hogy miért gond).Sajnos "muszáj"...(xD) mivel lesz egy Catacombs again szint,valamint a városi,illetve a Base pályán is vannak benne TR3-as,TR2-es objectek....sajnos nem találtam olyat ami nekem kellene...
    Rewiewet hol olvastad?(szeretném elolvasni...ha egyáltaán magyar)

OBig!köszönöm a megjelenést!

Duduska!A Desert Eagle a secret megszerzéséhez szükséges.(bár néhány helyen van plusz lőszer,de az nem szükséges,nincs sok lőnivaló a pályán)
    Lara Croft soha nem fog oda bejutni

Akcy!Leírásról nemtudok....de ha elkezded,nagyon köszönöm

Spoiler!
    Utoljára módosítva: Scoobykah által : 2012-10-05 16:59

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Úgy értették (szerintem), hogy vannak benne nagy felbontású modern objectek és a '99-es objectek is, és hogy fura, hogy egy pályán ez a két kombináció is megtalálható. (Egyébként megértem a problémádat, ezért is textúráztam át a TR4-es objecteket a pályáimon.)

Az értékeléseket itt olvashatod el: http://trle.net/sc/reviews.php?lid=2579

Alapbeállítás

Csináld Akcy a végigjátszást, de ha angolul is megcsinálod, akkor azt jelezd kint is, itt: http://forum.trle.net/viewtopic.php?...6148&start=180
    Nekem túl sötét a pálya.

Történész Akcy logója
    Hely
    Budapest
    Üzenetek
    63

Alapbeállítás

Gratulálok a pályához. Igen, vannak hiányosságok, de összességében igéretes. Csak ne vegye el a kedved hogyha jobb reviewkra számitottál. ami néha előfordul első pályás épitőkkel. Engem a különböző felbontású objectek egyáltalán nem zavartak, már megszoktam, hiszen a legtöbb készitő a közösből választ, az meg olyan felbontású amit éppen talál. Nem hiszem hogy el kéne várni hogy valaki az első pályájához már sajátokat csináljon. Ami viszont zavart az a feleslegesen túl-sötétitett pálya, tudatosan irányitott fényekkel és árnyékokkal meg lehet teremteni a sötétség illúzióját anélkül hogy a pálya valójában túl sötét lenne. Az animok sem igazán nyerték el a tetszésemet. Duduska problémájára is jobban oda lehetett volna figyelni, a spajszer nélkül az ott egy végleges elakadás, ilyen esetben vagy győződj meg róla hogy lehetetlen bejutni arra a területre amig nincs nálunk az oda kellő tárgy, vagy amint egyszer kinyilt az odavezető ajtó maradjon is nyitva hogy vissza lehessen menni érte. Separate-et is javitsd a következő pályádon. A hiányzó hangokkal kapcsolatban ne habozz segitséget kérni más épitőktől, akár itt akár a trle fórumon.
    De ezek a dolgok a tapasztalattal mindig javulni szoktak, szóval csak igy tovább.
    Look over us kindly, Tihocan...

Alapbeállítás

rosszabb értékelésekre számítottam...bár mivel ez csak annyit mutat,hogy Lara eltűnik,nem is számítottam a gameplay osztályozásánál 4-nél jobbra.Bár mindenképp el akarom azt kerülni,hogy menj,ide-vedd fel-menj oda-tedd be-ott kinyílt az ajtó.
    (ha jól fordítottam valaki pont ezt írta,hogy jobban örült volna annak ha mutatja egy camera target az ajtót.látványosság,vagy segítség,nemtudom.Rövid pálya lévén,sztem nem fontos.)

A hangokkal viszont nagy bajban vagyok,mert van mikor csak eltűnnek hangok.pl most a kocsma és az italbolt ajtajának hangja nem hallatszódik (pedig a CH 100-on van)

Néhány kép:
    Spoiler!

Kitiltott
    Üzenetek
    2.010

Alapbeállítás

Ahh, jó képek.
    Majd a végén csak valahogy megoldjuk a hangokat, de addig csináld a pályát, elég a végén a hangokkal szórakozni.

Alapbeállítás

mivel a terveim a városi pályával nem valósultak meg,újra kellett gondolnom az egészet és egész szépen haladok vele.Néhány hely a videóban nem látszik.(lakások,park,titkoshelyek stb)

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

Nagyon jól néz ki Scoobykah gratula
    "Need doctor bad..."