Elkezdtem végigjátszani a TR1-et mivel az anni kedvet adott hozzá xD
idáig jutottam:P az elsö stafó tellós minöségü, szal nem teszem fel.
Spoiler!
Nyomtatási nézet
Elkezdtem végigjátszani a TR1-et mivel az anni kedvet adott hozzá xD
idáig jutottam:P az elsö stafó tellós minöségü, szal nem teszem fel.
Spoiler!
WOW! :) Tök jó, hogy elkezdted. :) Eddig hogy tetszik? :) PS emulátorral játszod, vagy a PC-s verziót használod? :) Elég jól haladsz, ahogy látom. :) :D :P Én laptopon sajna nem tudom játszani, mert nem támogatja az opengl-t, a nagy gépet meg nem akarom bekapcsolni, mert sok áramot fogyaszt, így hát telón játszom PS1 emuval. XD Egész jól ment a Coliseumig. XD De annyira jó a PS1 soundtrack. :) Egyszerűen szerelmes lettem még jobban a TR1-be. :) Az a legjobb az összes TR közül, az az örök kedvenc. :) De jó, hogy PC-n is vissza lehet hozni a PS1-es soundtrackot, egyszerűbben, mint ahogy le van írva. :) Biztos, hogy szeretni fogod a TR1-et, mert milliószor jobb, mint a TRA. :) A TRA az egy olcsó vacak TR1 utánzat és még bugos is...
Ügyes YzaaA! :)
Én is elkezdem majd lassan az egész sorozatot előről... :D
Nem lehet megunni! :)
Köszi:D Nekem úgyis TR4 a favorit ♥ Megragadott ez a színes világ nagyon tetszik úgyhogy majd rászánom magam és folytatom tovább :D
Én most játszom a TR4-et és nagyon tetszik. :) Hall of demetriusnál járok, de nem nyílik az ajtó... XD De gameplayt nem nézek, majd rájövök. XD
Sok szerencsét:D
Köszönöm YzaaA! :) Neked is sok szerencsét és sok kitartást és sok élményt kívánok a TR1-hez! :) Imádni fogod a végét is, mert az nem bugos, és nem irányíthatatlan, nem úgy, mint a TRA-ban. :P Ráadásul a TR1 sokkal szebb is. :) :D :P
Off: A TR4-ben annyira tetszenek az újítások és a történet, hogy belészerettem úgy, ahogy van. :) Csak unom már a sok homokot. XD Már a szobám is tele van vele. XD A fejtörők meg néha egész nehezek, sokszor tök egyértelmű, de van amikor nem. :) De ez a jó a klasszikus TR-ekben, na meg minden jó bennük. :) A next genek olyan unalmasak és tiszta bugosak... :S Kívül fénylik, belül rothadt, én így gondolom. :D A régiek még míves munkák voltak. :))
Osztozom a véleményen :) Valahogy már képtelenek jó TR-t csinálni, és szerintem ezek nem is tudják, hogy milyen az igazi Tomb Raider! :cool:
Ujujj,tombraidermaster1996 tele van vele a szobád? :O Csak a skorpinyók be ne másszanak... XD
Nekem mindegyik Tomb Raider játék tetszett szóval nem lehet (annyira) eretneknek nyilvánítani. :)