Én is... de szupcsi lenne:D
Yza csinálj házibulit! :D
Nyomtatási nézet
most mondjátok hogy jó lenne egyedül meg minden, de mikor tényleg egyedül lennétek majd rájöttök, hogy nem olyan jó az:angel::clown:
igen ironiával montam:o
má hogy csinálhatnék házibulit ha ojan idióta szomszédaim vannak hogy feljelentenek ha hangosan zenélek??:rolleyes:
na most képzeljétek el csak 23-ason tudom halgatni a zenét basszus nélkül ojan idióták:rolleyes:
meghátaztán meg egyedül kell intézzek mindent villanyt fizetni kaját csinálni tanúlni meg ijenek:rolleyes:
ugyhogy ebböl a szempontból egyedül lenni sz*r:rolleyes:
én egyke kölök vagyok és vannak olyan periódusok, amikor a nap nagy részében csak a macska vagy a szomszéd van itt XD
egész pontosan: egy hétig apámmal vagyok, délután ötkör jön anyám, aztán 4 napig apám nincs itthon, de anya ugyanúgy ötkör jön , aztán kezdődik elölről:D
én még nem is vagyok olyan egyedül :)
nah...és akkor nagyon nem vagy egyedül én anyám miat nem vagyok egyedül mert ö fojton ithon van(nem dolgozik) meghát suli idöben a tesom is de ö megy is el othonról nem szeret itt ülni meghát apám dolgozik és most ebben a szeptemberben mindegyikük kimegy!!szal
kicsit furi lessz meg egy nagyon kicsit örülni is fogok neki hogy fojton nem nyüstölnek hogy mosogass el vagy menny tanulni de azért hiányozni is fognak meghát egy gyereknek már miért ne hiányozna a családaw???
még amikor magyarba voltam és teltek a napok is nagyon hiányoltam öket:o
szoval igy egy kicsit sz*r lessz de ezt is ki kell birni:rolleyes:
ez de jóóó:D:vlol:
http://fishbone76.deviantart.com/fav...t=144#/d2xs4b7
Elkeztem a portal1-et:Dmegint:p
annyira megkívánatm^^:D
Ennek örülök. :) De egy kérdés: tudom, hogy neked nem eredetiben van meg, ezért azt kérdezném meg tőled, hogy: abban még a régi ending van? :)
de mejik részben 1 vagy 2??
Az elsőben, a másodiknak még hol lenne új endingje amikor 4 hónapja jött ki? :D
csak biztos akartam lenni^^
igen még a régi befejezése!!:D
Értem, csak azért kérdeztem, mert általában a warezos játékok is kapnak frissítést. :)
hjaj de jó mostmár sokkal könnyebb az egeret is mozgatni^^
csak ne lenne Sheva-nak ojan bug-os leállásai!!:clown:
majdnem meghaltunk 1x emiatt!!:rolleyes:
nagyon élvezem hogy nem akadozik^^:jumper::jumper:
asszem most annál a résznél vagyok ahol jön az a láncfürészes csávo amelyiket nehéz legyözni:rolleyes:
hja meg az Invetrory basszus nem tudták volna úgy megcsinálni hogy ne játék közben mennyen!!:rolleyes:
de utánnam jön nem???:Dha memegyek az épületekbe:D
hallod, te nem sietsz xD
a láncfűrészes csávó azért nem az elején van, hanem a 2-1. chapterben.
hogy jutottál el ilyen gyorsan?
mindenesetre eléggé mázlista vagy, hogy csaak MAJDNEM haltál meg Sheva miatt, mert én nemhogy majdnem, hanem számtalanszor meghaltam miatta.:D
ezért vagyok Shevával, mert így Chris miatt halok meg, akit sajnálat nélkül lelőhetek ez miatt.:clown: (ha be van kapcsolva az Attack reaction, akkor még a vére is kijön :D)
a Chainsaw Majini?
tök gagyi :P megállt előttem, várt pár másodeprcet, és akkor meglebgette azta hülye láncfűrészt. Dr. Salvador, na ő már valaki. ő nem vár. ő azonnal lenget. kikérem magamnak, ha valakibe belenyomnak egy láncfűrészt, az nem fog elrepülni 3 méterre és utána meg kiabál, hogy "Help mee!" ez a DYING state ez egy nagy marhaság a Resi5ben.
ja, és többet nem is nagyon akarok ko-operaítv dolgokat látni a Resiben :P egyszer belefért, de nem jó így. ráadásul ha egyedül vagy, talán még a félelem is nagyobb.
Operation Raccoon City meg... röhej. fujj.
már nagyon kiváncsi vagyok a Resi6-ra, hogy mennyire cseszi el a Capcom.:rolleyes:
Spoiler!
JAAAJ és igen YzaaA, az Inventory. ezt jól megmondtad :thumb:
ja én azóta félek a láncfürésszes csávoktól amióta DR.Salvador levágta vagy 7x a fejemet!!!:rolleyes:
akkor ez semmi lessz:rolleyes:
hogy hogy jutottam el odáig??hamar:D
nameg azok a hülye kutyák!!!!kész borzalom:rolleyes:
hjaj egek úra ojan kicsi az az Inventori hogy má ha sok cucc van benne akkor nem is férünk el benne!!:rolleyes:
jó a resi 5 de valahogy nem változtatja meg a kedvencségi sorrendet!!:jumper::jumper:
még mindig a resi4 a kedvencem^^
vannak elönyei az 5-ösnek de vannak hátrányai is!!;)
Én mindent oda ****ok Shevának tarsd meg majd kihasználom LOL:ohno:
fuuuhúúú elértem a chapter 2-2-ig^^:jumper::jumper:
és most ott tartok hogy egy bazi nagy repülöszörnyet kell legyözni:(
a kanyonnál:(
na és azt hogy csináljam???fojton kell meneküljek az életemért!!:rolleyes:
Spoiler!
XDDD:rolleyes:na hjo akkor a Popokarimu-t hogy kell legyözni????:D:rolleyes:
én is felhasználtam öket a egészet még sem halt meg!!
na mind1 megprobálom megint:D
már a 3-1-es Chapternél vok^^
lassan de haladok^^
már alig várom hogy kijátszhassam s mehessek Sheva-val is^^:jumper::jumper:
4-1 chapter!!WÁÁÁÁÁ:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::jumper ::jumper::jumper:
én szeretem a játékokat hamar kijátszani mert kiváncsi vagyok rájuk!!:clown:
na, gondolom ma hajnalban kijátszottad:vlol: én is kiváncsi vagyok rájuk, de azért ennyire...:D
na Robbie, ha az én 3 napomra azt írtad, hogy gyors, akkor YzaaA-ra mit mondasz?:clown::vlol:
Már semmit se :D XD Én egy hétig nyomtam minden napra egy chapter :D
Nekem 1 v 2 hetig tartott :D nyomi vok :D:(
én öcsémmel este 9 kor keztük hajnali hatkor be fejeztük :D sötétbe jobb jiátszani :D
az biztos!!:rolleyes:
egek úra!!!!!:eek:
modjuk én nem is kéne csodálkoznom rajta mert én is a gyorsaság na meg a sötétség árnyékában szeretek játékot játszani^^
és kijelentem hogy semmi nem zavarhat meg hogy ma éjszakára kijátszhassam 5.1-es hangfallal 24-es fokozaton:clown: