most mondjátok hogy jó lenne egyedül meg minden, de mikor tényleg egyedül lennétek majd rájöttök, hogy nem olyan jó az![]()
Anything could happen
And it will
igen ironiával montam
má hogy csinálhatnék házibulit ha ojan idióta szomszédaim vannak hogy feljelentenek ha hangosan zenélek??
na most képzeljétek el csak 23-ason tudom halgatni a zenét basszus nélkül ojan idióták
meghátaztán meg egyedül kell intézzek mindent villanyt fizetni kaját csinálni tanúlni meg ijenek
ugyhogy ebböl a szempontból egyedül lenni sz*r![]()
"Need doctor bad..."
én egyke kölök vagyok és vannak olyan periódusok, amikor a nap nagy részében csak a macska vagy a szomszéd van itt XD
egész pontosan: egy hétig apámmal vagyok, délután ötkör jön anyám, aztán 4 napig apám nincs itthon, de anya ugyanúgy ötkör jön , aztán kezdődik elölről
én még nem is vagyok olyan egyedül![]()
Anything could happen
And it will
nah...és akkor nagyon nem vagy egyedül én anyám miat nem vagyok egyedül mert ö fojton ithon van(nem dolgozik) meghát suli idöben a tesom is de ö megy is el othonról nem szeret itt ülni meghát apám dolgozik és most ebben a szeptemberben mindegyikük kimegy!!szal
kicsit furi lessz meg egy nagyon kicsit örülni is fogok neki hogy fojton nem nyüstölnek hogy mosogass el vagy menny tanulni de azért hiányozni is fognak meghát egy gyereknek már miért ne hiányozna a családaw???
még amikor magyarba voltam és teltek a napok is nagyon hiányoltam öket
szoval igy egy kicsit sz*r lessz de ezt is ki kell birni![]()
"Need doctor bad..."
"Need doctor bad..."