Igen, de az is hátrányban van, aki PC-n szeretne kontrollerrel játszani :(
Nyomtatási nézet
De minek kontrollerrel tolni pc-n? Sokkal jobb a billentyűzet egér kombó, kifinomultabb. Már ha a játék támogatja ezt, és ez aTomb Raider ilyen. Ami konzolra van optimalizálva, és csak úgy tessék-lássék pc-re átírták, azzal kb lehetetlen tolni. Mondtam is anno, hogy a TR-AoD-ot egy botkormánnyal lehet igazán irányítani, nekem úgy volt a legjobb xD. Előző postomban akartam linkelni ezt a videót, de ha már írtál... :)
Ilyet nem lehet konzollal: https://www.youtube.com/watch?v=kacX7qYWX6M Ez egy UT2003 fragvideó. Nagyon szerettem ezt a játékot, én is ezzel a moddal toltam.
Jó, ízlések és pofonok :) Bár lehet, hogy ha anyám nem ragaszkodik ahhoz, hogy mi aztán nem fogunk konzolon játszani (4-6 éves voltam), akkor mostanra én is konzolos lennék. Kérdeztem, mi volt a baja vele? Azt válaszolta, hogy az elbutítja a kézügyességem, és nem fejleszt rajta semmit, szenvedjek csak a billentyűzettel. Nem tudom, mennyire volt igaza, de úgy gondolom, a pc és kontroller kapcsolata olyan, mint a jégkorcsolya-görkorcsolya. Görkoris bármikor tud jégkorizni, de fordítva nem igaz.
Nekem is van egy Wireless RumblePad 2-esem, az idejét nem tudom mióta. Autóversenyt, TPS-eket, minden vackot ezzel tolok. De egyszerűen lövöldözős játékokra alkalmatlan.
Van nekem is Xbox-om, a Halo van meg hozzá, és idegesítő, hogy mennyire lassan lehet vele célozni. Az egér jellegéből fakadóan több sebességű mozgásra képes. (Az egészen lassú haladástól a villámgyorsig sokkal több lépcső van, mint kontrolleren és a két véglet is nagyobb.)
Írok istenbizony egy programot, amivel a képernyőn egy megadott méretű karikába kell belevinni egy kurzort és lemérem az átlagidőket egérrel és kontrollerrel :)
Az biztos, hogy konzolon lehetetlen lenne, imádtam az Instagib módot, egérrel nagyon pontosan lehetett célozni...:D
Én a kezdetek óta PC-n játszok, és el nem tudom képzelni, hogy lehetne rendesen TR multizni kontrollerrel. Persze megszokás kérdése (a launch partyn mit összeszenvedtem, mire végre sikerült lelőni Bambit...), de egyszerűen nem lehet annyira gyors/pontos, mint egérrel.
Egyébként többször is olvastam itt-ott, hogy ha a célzás gombot kétszer nyomjuk meg, akkor Lara automatikusan becélozza az ellenséget. Nem tudom, hogy csak konzolon működik-e, nálam nem működött, multiban pedig nem hinném, hogy be lenne kapcsolva.
Igen PS3-on játszok:) ÖSszegyűlhetnénk valamikor. Mondjuk nekem kb. 1 órám volt eddig, amit multizással töltöttem :D nem rossz, de azt a kevés szabadidőmet ami van inkább a single playerrel töltöm:) és mióta megjelent még mindig csak 70% körül járok...mondjuk nem sürgetem, nincs ezzel semmi baj:)
Tehát multiba szerintem elég noob leszek :D de legalább lesz frag rate-etek :jumper:
A hétvégén, az ünnepek alatt ha úgy van összebeszélhetnénk egy baráti multizós kikapcsolódós játékra :)
Akkor mindenképp beszéljünk meg egy időpontot, lehet még csatlakoznának többen is hozzánk, és akkor mehetne a játék. :)
Helló. :) Csatlakoznék a ps-csapathoz. PsNetwork nevem szintén Calmild.