a Szingliségnek is megvannak az előnyei :D
jelen pillanatban ezt teszem:P bár inkább nem részletezem :$
Nyomtatási nézet
a Szingliségnek is megvannak az előnyei :D
jelen pillanatban ezt teszem:P bár inkább nem részletezem :$
Felnőtteknél valóban nem oszt, nem szoroz az az 5 év. De esetünkben... :D
Ha szerelmes lennel bele akkor se lenne kotelesseged mellete ulni :P :D
Meg ez sem mindig a szerelemrol szol, van mikor egyszeruen jo vkivel jarni aki felol erzed a szeretetet meg jo ha van vkid meg ha nem is igazan v belé szerelmes... Jaras pont arra valo hogy beleszeress, megismerjetek egymast stb...
Anyuek kozt is 6 ev van, nagybatyameknal meg 10... egyaltalan nem sok 5 ev... Sem felnotteknel sem esetunkben mert mar 15 eves, ha 12 lenne na akkor sokalnam de igy nem, me már 15 eves nuni van alatta...
Hááát nem tudom én 18 évesen nem járnék 15 évessel, főleg nem ha 20 lennék :S nekem 15évesek még gyerekek :)
ezzel egyet értek meg sztem ez embertől is függ YzaaA olyan kis aranyos kislány még (nem sértés:hug:) és ez nem is baj szerintem legalább vannak még olyan lányok akik nem K-betűsek.....és teljesen más egy fiú és egy lány :D míg a lányoknak szégyen a fiúknak dicsőség :D de ez is vmi nyomorék mondás xD na min1 az nem baj ha csókolózol csak még ne feküdj le senkivel :D
pontosan :DDDD így akárkivel ehet kavarni meg ilyes :D én már 6 hónapja single vagyok és jól érzem magam :D
hát igen :D ha jól láttam a sorok közt akkor ez a fiú aki tetszik 20 éves? :eek:
nem sok az az 5 év ha mondjuk te vagy 20 és ő 25 de h 15-25 az úgy sok annyi hal van még a vízben keress másikat ;D
Tom ahogy látom a sorok közt kicsit elolvastálXDNekem nem tetszik csak én tetszem neki, de már sikeresen lekoptattam magamrol szal béke van:D
ja és ö nem 25 hanem 20 és 5 év a külömbség köztünk:D
Van még idö, nem kell elhamarkodni;)
A sok eröfeszítés ellenére végig sikerült vinni a Resi4-et pro modon is!!:D
Csak ezek a hülye képfeltöltö programok nem akarják feltenni a képet-.-*:angry:
Se Tinipic se Képfeltöltés.hu miért pont most??:angry:
mindegy az a lényeg, hogy:
A játékban 15x haltam megXD
Megölt ellenségek száma:938
És a végigjátszási idö:11:38'41''