YzaaA eredeti hozzászólása
Mostmár teljesen feladtam, már kiábrándultam belölle, nem tetszik már annyira, szóval ebböl semmi komoly nem lessz!
Meg anyámék is megtiltották, és hát meg kell hogy érts horus, én hiába kezdek el pasizni, hogyha:
1.Nem vagyok azon a szinten mint ö(20 éves különben a srác)
2.Még soha nem voltam ijen szituban, szal én még tapasztalatlan vagyok
3.A szüleim ellenzik ijen korban azt mondják h ez még korai, és nem szeretném elveszíteni az bizalmukat felém.
Jó tudom, h sok csaj meg pasi, már ijen korán kezdi, de nem lenne jó, ha 15 évesen teherbe esnék, aztán 18 évesen nevelni fogom a gyerekemet, és még az éretségi.......
Én ismerek 1 ojan csajt, aki már 13 évesen teherbe esett és gyermeke lett, szegény azt se tudta, h mit kezdjen vele plussz ekkora korban tanulni kell, meg ilyen dolgok, de vannak ojan csajok és pasik is, akik 13 évesen szerelmesek lesznek, majd öngyilkosok, mmert a csaj/pasi nem akarta öket
Ez még tul korai.........
Söt lehet hogy a kor a szerelemnél nagyon nem számít, dehogyha te 15 vagy és a srác 5 évvel nagyobb nálad az már 1 kicsit ciki.,Nemhogy ciki hanem tul nagy a korkülömbség nah...Esetleg ha 2 v 3 évvel nagyobb a srác akor esetleg igen de 5 évvel??Hogy néz már az ki??