utánanéztél Googlen?
ne haragudj, de mondom, hogy én PSX emulátoron játszottam ki.
és azon is ajánlom. ha hallgatsz a Kacsára (aki már nem bízik magába, mert látod, hogy hülyeségeket beszél), akkor keresd fel Privátban, mert warezról van szó.
Nyomtatási nézet
hát nincs PSX-em:(
most egy Xbox360-ra hajtok de az sem lessz meg:(
de pc-re is van csinálva a resi csak nem tudom az iranyt:(
mind1 kifilozom:D
bocsi a kirohanásért csak márt tényleg ojan volt mintha nem lettem volna itt:D
psx emulátor azt jelenti YzaaA hogy ps1 játékot tudsz játszani a gépen.
Nem kel hozzá 1 ps1.
PSX emu-t lelehet tölteni a net-ről. Kacsa majd segít nem kel kétségbe esni :p
Ma este ügyködtem egy rajzon most ezuttal Claire-t akartam lerajzolni ámbár nem lett pont ojan mint ezen a képenhttp://i52.tinypic.com/2rc5s2p.jpg
de azért hasonlít rá nem??:Dhttp://i55.tinypic.com/dyraxh.jpg
itt van nagyban:Dhttp://tinypic.com/r/2a77y2v/7
ezt is elb*szt*m a siettséggel:angry:
nagyon szép kép!:)
A francba elaludtam a munkanapomotXDD:D
még meg sem kérdezhettem apámtól hogy mehetek-e dolgozni!!!:p
tényleg túl sok lehet a szabájsértés mert elég sok embert kitiltottatok egyszer tru001-et öt értem hogy miért Goldfish-t is megértem de Crash82 miért tiltotttátok ki??
hát nem:p
de nah az idö még csodákat tehet!!:D
amúgy... az még nem lenne baj, hogyha valaki máshonnan tölti le, de ha már ide belinkeli a pályát, annak már illik hazainak lennie, ha már van olyan. :)ezt nekem egyszer régebben elmondta OBig, azóta így csinálom.:)mert belegondoltam, nekem hogy esne, ha naponta szorgoskodok, és amikor szükség lenne rám, akkor nem engem választanak. (mert nehogy azt mondjátok, hogy olyan gyakran linkeltek be szerkipályákat, vagy akár játszotok velük (tisztelet a kivételnek):)
és OBig nem is olyan idegen, itt van ám a fórumon is.:) és én személy szerint az ég egy adta világon senkit sem ismerek a trle.net-ről.:rolleyes:
ez viszont igaz talán ha magyar oldal illik magyar linket belinkelni!!
és tudom hogy OBig sokat dolgozik az oldaláért épp ezért értek eggyet ezzel kapcsolatban.:rolleyes:
Ugyan lényegtelen, de nem én tiltottam ki. :)
Viszont a TRS.hu, és az editor.hu sem az én, vagy egy ember oldala. Akik idejárnak, azoké. Vagyis mindannyiunké. Mindenki alakítja, akár így, akár úgy, akárcsak egy hozzászólásával, kérdésével. Illik megbecsülni, ha másért nem azért, mert MAGYAR. :)
Egyébként teljesen mindegy számomra, hányan, és mit töltenek le. Az viszont furcsa, hogy egy magyar ember miért ír be külföldi linket, holott itt fórumozik, itt csetel, stb.
Egyébként pedig nálunk, hangsúlyozom, nálunk sokkal több pálya van fent, mint bárhol a világban. Tőlünk olyan pályák is letölthetőek, amelyek kint már nincsenek fent. Még egy évvel ezelőtt egyébként a TR1-5-ös pályák csakis nálunk voltak meg. Most már elkérték őket tőlünk a trle-n is. :)
Szóval egy szónak is száz a vége. Szabály az, ha van magyar link, azt kell benyomni, és csak utána a külföldit.
Megegyeztünk???:)
na ma bevágódtál a mühelybe dolgozni? :D
még nem már van apámnak egy másik alkalmazottaXDD:p
mi van már megint Ashley-vel a rohadt életbe már!!!!!:angry::angry::angry:
folyton fagy le a játék nála!!!:angry::angry:
bezzeg a mentésnél amit netröl töltöttem le az bezzeg nem fagy le!!!
a francba bele!!!!!:angry:
fel akartam rakni egy pachet de nem tudom miért nem rakta fel!!:angry::angry:
mostmárcsak Merceneries meg a többi maradt:(
de miért a f*szomért csinálja ezt nem tudom!!!:angry:
mind 1 megprobálom easy mod-ban és majd aztán meglássuk hogy mi lessz!!:)
1x igen normal modban mer még régebben ment nem fagyott le csak 1x:S
s most mindig fagy le:angry:
5letem nincs miért csinálja!!!szóval nem tudom mi lehet a gond:(
hát lehetséges hogy a win-t tettük újra sajnos már nem emlékszem hogy mikor játszottam ki utoljára:(
nem a verzio ugyanaz!!
vagy probáljak meg egy másik verzát letölteni??:confused:
hjaj Kacsa tudom mi a probléma!!!!!!
beszélgettem Crash82-vel és elmontam neki hogy mi a probléma a resivel és tudod hogy mi volt???
a magyarítás!!!XDDDaz okozta a problémát:p
de mostmár megy és nagyon örülök neki!!!!!:jumper::jumper:
Akkor jobban jártam, hogy nem raktam fel még annó a magyarítást magamnak. :)
örülök, hogy sikerült, tudtam én, hogy valami patch vagy játékbeli mod okozhatja a problémád:) csak nem jutott eszedbe, csak most.
akkor további jó játékot Ashleyvel, énnekem tetszik az a rész, a lovagok tök ijesztőek.:)és ne feledd: amikor az "5+6"-ot mutatja, akkor BAL SHIFTet és JOBB SHIFTet kell nyomni, ha a "4+6"ot mutatja, akkor meg ENTERt és JOBB CTRLt:)jó játékot.
tudod ez már annyira befurkálta magát az agyamba hogy soha nem fog kijönni onnan:D
és már kezd jól menni ez a nyomogatás:D
igaz amikor Leon és Krauser harcolnak fojton elnyomok valamit:D
de attol eltekintve jól megy:)
..........................
ez de mennyire hasinlít a mi forumunkra:jumper::jumper::jumper:
http://www.the-horror.com/forums/
csak annyi a baj hogy angol:o
jaja:p
már a szigeten vagyok!!!:jumper::jumper:
jaj de jóóóuhh
a kastélynál tudod ahol utánnunk jön az az izé lent amiután leérkeztünk mert Salazar kics*sz*tt velünk attol tegnap este majdnem besz*rtam ojan félelmetes volt!!!!:clown:
attól én is:D a Verdugo nagyon kemény ellenfél:)és túl agilis (legalábbis Leontól mindenképp gyorsabb), rohadt ijesztő, ahogy hallod a hátad mögött a talpa klappogását, és egyszer csak leüt a földre. még jó, hogy ott voltak azok a folyékony nitrogénes palackok. (de hogy a francba kerültek oda? hmm... nem érdkel:vlol:) volt egy rakétavetőm, amit még a kastélyban szereztem meg, egy vitrinben volt. Salazarra akartam tartogatni, de a verdugónál kénytelen voltam elhasználni:)
na akkor Kacsa ezt csekkold meg!!!!!!!:(:rolleyes:
http://wn.com/Resident_Evil_4_Ryona_...e,_Ashley,_Ada
fogalmam sincs én Claire-t is kerestem sokhelyen találtam is csak nem tudom hogy mit kell vele csinálni:(
nameg öt is csak nagynehezen kaptam meg:(
amugy te most hol tartassz???:D
én még mindig a szigeten vagyok:p
hát én komolyan mondom, unom a Resi4-et. egyszerűen annyiszor végigvittem már, hogy rettentően unom.:(valószínű le fogom törölni, minek legyen fönt.:)
(amúgy ha nagyon kiváncsi avyg rá, hogy holtartok, akkor annyit mondok, hogy még nagyon az eleljén, a Falunál. khm... Pueblo-nál.)