ömm... Hydrophobia nagyon kicsi és ismeretlen játék, nincsen sok rajongója, nincs is több része (a Prophecy csak egy megpacthelt rész) ahhoz meg pláne nincs elég rajongója, hogy részekre bontódjon a rajongótábor, és legyen:
- egy rész, amelyik imádja, és legyen
- egy rész, ami szereti, de mégis vannak kritériumai. (pont úgy, mint a Resi esetében)
bármennyire is szeretem a Hydrophobiát, be kell látnom, hogy kicsi és jelentéktelen.

na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem

), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
nem Robbie, attól, hogy egy játék nem ijesztő, attól persze, hogy lehet jó.
csakhogy mi most RESIDENT EVIL-ről beszélünk, amihez hozzátartozik a félelem.
amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám

(természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még.

Ugye Cindy?

mesélj csak az Outbreak-ről!