Oldal: 20 / 97 ElsőElső ... 1018192021223070 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 191 - 200 (969) összesen

Téma: Szia YzaaA :-)

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Idézet Robbie eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az ilyenekből gondolom azt hogy úristen elvettél az életemből 1-2 percet....
    Minek hallgatsz másokra, nem ijesztő és attól szar játék? XD
    Hydrophobia vagy mi is állítólag szar játék te még is oda meg vissza vagy tőle WTF.....
    ömm... Hydrophobia nagyon kicsi és ismeretlen játék, nincsen sok rajongója, nincs is több része (a Prophecy csak egy megpacthelt rész) ahhoz meg pláne nincs elég rajongója, hogy részekre bontódjon a rajongótábor, és legyen:
    - egy rész, amelyik imádja, és legyen
    - egy rész, ami szereti, de mégis vannak kritériumai. (pont úgy, mint a Resi esetében)
    bármennyire is szeretem a Hydrophobiát, be kell látnom, hogy kicsi és jelentéktelen.
    na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
    és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem ), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
    nem Robbie, attól, hogy egy játék nem ijesztő, attól persze, hogy lehet jó.
    csakhogy mi most RESIDENT EVIL-ről beszélünk, amihez hozzátartozik a félelem.
    amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám
    (természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még. Ugye Cindy? mesélj csak az Outbreak-ről!
    Anything could happen
    And it will

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet Kacsa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ömm... Hydrophobia nagyon kicsi és ismeretlen játék, nincsen sok rajongója, nincs is több része (a Prophecy csak egy megpacthelt rész) ahhoz meg pláne nincs elég rajongója, hogy részekre bontódjon a rajongótábor, és legyen:
    - egy rész, ami szereti, de mégis vannak kritériumai. (pont úgy, mint a Resi esetében)
    bármennyire is szeretem a Hydrophobiát, be kell látnom, hogy kicsi és jelentéktelen.
    Nekem itt most hiába pakolsz rajongókról amikor nem erről van szó egyszerűen közepes vagy egy picit feletti a játék és mégis oda vagy érte...

A Resident Evil pedig egy olyan játék, amelynek évtizedes tapasztalata van, minőségi, közkedvelt, és rengeteg rajongója van.
    na és ami a legfontosabb: vannak rajangók, akik imádják a régi részeket, de a Resi4-et és a Resi5-öt már nem szeretik, mert nincs meg bennük az a feeling, ami a klasszikusokban. (tudom, unalmas vok, de ez a feeling... tényleg sokat számít)
    és én eleve szeretem hallani mások véleményét is, ha rossz, ha nem. és eddig belenéztem a Resi5 gameplayjeibe, és egy remek kalandos akciójáték (és a hosszával is minden rendben lehet, nem rövid; és számomra egy hosszú játék már gyöngyszem ), de tényleg, már nem az a hangulat van benne, mint a klasszikusokban.
    amíg nem játszod ki a klasszikusokat, addig nem fogod érteni, addig senki sem érti, minek tépem a szám
    (természetsen nem arra kötelezlek, hogy játszd ki, ahhoz én senki sem vagyok... csak azt akarom mondani, hogy érezni kell a klasszikus Resi-részek hangulatát. olyan az, mint egy kemény drog, ha párszor (vagy akár egyszer is) belekóstolsz, nagyon fog tetszetni, és akarsz még... még... és még. Ugye Cindy? mesélj csak az Outbreak-ről!
    Nem kell engem a resi sorozatról kioktatni tisztában vagyok a dolgokkal.
    Ezt nem bírjátok megérteni nem csak a rajongóknak csinálják a játékot meg kell szólítani nagyobb közönséget is de hiába tépem a számat ha nem nézztek a dolgok mögé csak elvakultan daráltok...

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Románia,Gyergyoszentmiklos
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Steam ID: rachaelfoley2

Alapbeállítás

kár hogy nekem akadozik a resi5 pedig nekem is meg jött a kedvem
    mind 1 a resi4-ben is van Merceneries!!
    Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én megprobáltam játszani a resi3-al de nem tudtam hogy mivel kell meni futni löni stb.
    meg a resi2-öt is kiprobálnám csak ugyan ez a helyzet:S

akkor mondjad Kacsa!!!
    Utoljára módosítva: YzaaA által : 2011-07-05 12:36
    "Need doctor bad..."

Ereklyevadász Cindy logója
    Hely
    Dunaharaszti
    Üzenetek
    323

Alapbeállítás

Igazából Kacsa mesélhetnék, de sajna az outbreaket máig nagyon fikázzák.. Sőt a legrosszabb Resinek gondolják( megcsókolhatják a fenekemet), viszont engem nem érdekel nekem akkor is kedvencem^^. Régen vért izzadtam hogy ki unlockoljak benne mindent..
    Habár kevés pálya van benne, a story-ja 1enlő a nullával xD én akkor is imádom. Itt voltak a legjobb bossok és régen amikor még éltek az online szerverek imádtam a barátaimmal 1ütt játszani vele( természetesen mindig én voltam Cindy :P)

Viszont ha nagyon félelmetes és jó story-u resit akartok akkor még mindig ott van a drága Code Vera( Claire utálóknak nem ajánlatos mert ő és Chris a főszereplő)
    Igaz kel 1 kis angol tudás hogy megértsd a story-t de szerintem máig nem tudnak olyan jó resit csinálni mint a code vera
    Persze a grafja már nem szép (2000-ban viszont gyönyörű volt ), de a story és a hangulata mindent kárpótol.. Ennyi
    Resi 5 nem olyan rossz mint gondolod Kacsa... Sajna régi Resi hangulatot nem adja vissza de haladni kel a kórral...
    Mára a gyors és könnyű játékok a menők... A lassú éogikai játékok kimentek a divatból... Resinek sokkal több rajongója mint valaha hála a 4. és 5. résznek.. Ez ellen nem lehet mit tenni.

Kitiltott Robbie logója
    Hely
    Miskolc
    Üzenetek
    1.446
    Gamer ID-k

PSN ID: Robbie_HUN

Alapbeállítás

Idézet Cindy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Resinek sokkal több rajongója mint valaha hála a 4. és 5. résznek.. Ez ellen nem lehet mit tenni.

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Resi4 egy rakat szar, RE5 meg egy nagyon jó játék, egyik legjobb akció játék ever made és itt már nem kell a régi feelinget vixa sirni mert ez igy is egy hatalmas játék... TRnek is igy kéne lennie nem muszály vixa hozni a régi feelinget de legyen jó, izgalmas stb..
    És lehet hogy csak én vok szar játékos, de a Resi4 és a Resi5 sem olyan nagyon könnyű játék....
    Én pont hogy a régi Resiknél féltem
    Utoljára módosítva: horus által : 2011-07-05 13:24

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

ki akarom probálni a resi2-öt!!!!!!!!!!1
    meg a 3-at
    csak az iránygombok meg minden hoghy vann?????
    Utoljára módosítva: YzaaA által : 2011-07-05 13:39
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Üzenetek
    4.299
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

Mára a gyors és könnyű játékok a menők... A lassú logikai játékok kimentek a divatból...
    SAJNOS.
    Resinek sokkal több rajongója mint valaha hála a 4. és 5. résznek.. Ez ellen nem lehet mit tenni.
    de viszont sok rajongó mondja azt, hogy a resi5 és a 4 egy szégyen a Resi-szériának. legalábbis YouTubén, meg fórumokon olvastam.
    _________
    amúgy most jövök rá, hogy milyen szerencsétlen vagyok, még játékokból is ilyen rakat sz@rokat szeretek.
    de jó nekem.
    Anything could happen
    And it will

Legenda YzaaA logója
    Hely
    Üzenetek
    4.992
    Blog bejegyzések
    6
    Gamer ID-k

Alapbeállítás

Idézet YzaaA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ki akarom probálni a resi2-öt!!!!!!!!!!1
    meg a 3-at
    csak az iránygombok meg minden hogy vann?????
    grrrrrrrrrr hát én már mindenhol láhatatlan vagyok????
    "Need doctor bad..."

Legenda
    Hely
    Hellheim
    Üzenetek
    2.000
    Blog bejegyzések
    1

Alapbeállítás

SAJNOS.

de viszont sok rajongó mondja azt, hogy a resi5 és a 4 egy szégyen a Resi-szériának. legalábbis YouTubén, meg fórumokon olvastam.
    _________
    amúgy most jövök rá, hogy milyen szerencsétlen vagyok, még játékokból is ilyen rakat sz@rokat szeretek.
    de jó nekem.
    Én jár(ok)tam Resi fórumra és ez ott nincs Ez a régi feelinges dolgot én még csak ezen a fórumon láttam

Oldal: 20 / 97 ElsőElső ... 1018192021223070 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •