Szívesen. :)
Nyomtatási nézet
Szívesen. :)
Sziasztok!
Érdeklődnék!Frissített a steam, melynek következtében a a magyarításom és sok más dolog eltünt a játékból. Valóban így van, avagy nálam lehet valami hiba?Próbálétam felrakni a 1.03-as magyarítát, de akkor el sem indul a játék.TÖrlöm, akkor indul...Konkrétan újra kelett kezdenem, mert eltünt eszközöm (dobóhorog) a frissítés végett.A felirat is elttünt még az angol is...Köszönöm, ha válaszoltok, a steam vagy én rontottam valamit..)))
Állítsd vissza a verziószámot a steam-en.
Állítsd vissza a verziószámot a steam-en.
Köszönöm a válaszod.Indítva a játékot v1.0 build 813.4_64 ir ki.
Sajnos nem vok szakértő, ha lnne egy kis időd megmondanád hol és miképp tudom visszaállítani a dolgot?Előre is nagyon köszönöm..:)
Töröld a játékot, és töltsd le újra a Steamen. A könyvtárból is törölj mindent, mielőtt telepíted.
Steam-- Játékkönyvtár-- Rise of the Tomb Raider-- Jobb klikk-- Tulajdonságok -- Béták -- és ott az alulról a második, Bulid 811.3- as bétát válaszd ki, és Frissítés. A játék mappájában töröld a magyarítáést a RotTR_hun_uninstall.exe-vel, majd töltsd le az 1.02-es magyarítást: https://tombraiders.hu/news/rottrnew...agyaritas-v-10
No ezt elindítva, előtte franciára állítva a nyelvet, már magyar lesz.
Az Általános menüben vedd ki a pipát a Steam átfedés engedélyezése mellől. Így legközelebb nem lesz ilyen gondod.
Töröld a játékot, és töltsd le újra a Steamen. A könyvtárból is törölj mindent, mielőtt telepíted.
Steam-- Játékkönyvtár-- Rise of the Tomb Raider-- Jobb klikk-- Tulajdonságok -- Béták -- és ott az alulról a második, Bulid 811.3- as bétát válaszd ki, és Frissítés. A játék mappájában töröld a magyarítáést a RotTR_hun_uninstall.exe-vel, majd töltsd le az 1.02-es magyarítást: https://tombraiders.hu/news/rottrnew...agyaritas-v-10
No ezt elindítva, előtte franciára állítva a nyelvet, már magyar lesz.
Az Általános menüben vedd ki a pipát a Steam átfedés engedélyezése mellől. Így legközelebb nem lesz ilyen gondod.
Nagyon szépen köszönöm az alapos és gyors tájékoztatást.
Kész van egyébként a magyarítás újabb változata, de valami baj van a szerverrel, most nem tudom felrakni. Holnap folytatom.
Sikerült feltennem, lehet kipróbálni. :)
Kipróbáltam mindkettőt, működnek. Még egyszer köszi Bálint. :)
Szió..nekem nem műkszik...(((felteszem indítanám a játékot és kilép..igaz nekem a v1.0 build 813.4_64 verziót irja ki..avagy törölnöm kell mindenképp?:))Pedig még frencsre is állítottam..)))
Szia!
Persze, mert nem jó a verziószám! Az oldalon is írva lett és a telepítői is írja:
Szükséges: v1.0 build 1013.0 - 18-10-2021 build 1013.0
Ez a legújabb verzió a játékból, ezt töltsd le - ha a Steam nem töltené le automatikusan akkor:
Steam -- Játékkönyvtár -- Rise of the Tomb Raider -- Jobb klikk -- Tulajdonságok -- Béták -- Build 1013 verzió.
Hagyd hogy lefrissítse a játékot, majd csak ezután telepítsd a magyarítást.
A kompatibilitási hibák elkerülése végett érdemes letörölni a játék korábbi verzióját és újra letölteni az egész játékot. Ha nem a 1013-as buildet tölti le a Steam, akkor az előbb leírtak szerint frissítsd a 1013-as verzióra, majd csak ezután telepítsd a magyarítást.
Nekem se indul el a játék miután telepítettem a magyarítást, pedig a legfrissebb, steam-es változat van meg belőle...most vettem pár napja!
Magyarítás nélkül elindul, de miután telepítem se kép se hang, elindul, aztán azonnal kilép.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
És mi a verziószáma a játéknak?
Ha 1013, akkor töröld a magyarítást, töröld a játékot, töltsd le újra, és újra magyarítsd, az új 1,04-es magyarítással.
Sziasztok.
Ismét frissült a játék, jelenleg a 1026 verziónál tart. A magyarítás természetesen nem működik.
Köszönöm a munkátokat, nagyon színvonalas a magyarítás.
Köszi a dícséretet. :)
Amíg nincs újabb magyarítás, állítsátok vissza a verziószámot.
Köszönöm a jelzést több fronton is!
A napokban ránéztem mindkét játékra (Rise of the Tomb Raider + Shadow of the Tomb Raider) és szomorúan látom, hogy mindkét esetben megváltoztatták a fájlok felépítését. Nem igazán értem, hogy mi szükség volt erre ennyi idő után...
Jelenleg egyik szövegfájl sem bontható ki (és tehető vissza) a játékból/játékba. A korábbi szerkesztőprogramok sem tudnak mit kezdeni az új fájlokkal, szóval egyelőre ajánlott egy korábbi verzió beszerzése mindkét játékból (Steam-en játékverzióváltás), ha a magyarítással akartok játszani.
Ha lesz megoldás, jönni fogok a frissített verziókkal, de, hogy ez mikor fog megtörténni, azt sajnos nem tudom megmondani.
Köszi Báint!
Én sem értem ezeket a frissítéseket, mintha az ilyen nyelvi fordítások ellen lennének, hisz érdemleges újítást nem tartalmaznak. :)
Rise-nél ajánlom a 813-as verziót, ahhoz azonban az 1,02-es magyarítás jó.
Sziasztok!
Most néztem már megint változott a buildszám. Most már a 1027-nél tartanak. Mindig csak valami "piszlicsáré" javítást csinálnak és ez már indok nekik arra hogy növeljék a verziószámot. :confused:
Viszont egy előnye van a dolognak. Kivették mindkettő játékból a Denuvót hivatalosan. Az indító exe már nem több száz MB hanem pár 10 Mb-os. :)
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítás v1.05
TBlint megalkotta a legújabb verzióhoz a magyarítást. (v1.0 build 1027.0)