A szám pedig jó volt. Nem unalmas csak kicsit monoton vagy hogy is mondjam :D
A szinpadon jobb efekteket is csinálhattak volna, de számomra a top 10-ben bent lettek volna..:(
Én még mindig azt mondom küldhették volna Rytmust, neki nagyon jó számai vannak olyan funkys....
am meg nagyon nem értem miért őket küldték asszem tvaly v tavaly előtt még czehekkel voltak ezek a lányok, meg nem is szlovákok igazán mert itt születtek, de LA-ban élnek szal nagyon nem értem....
A česko-slovensko superstarban egy csomó jó énekes volt azokat miért nem küldték ????
Boys és a compromise még elég jó szám....
2011-05-13, 14:22
tom croft
...áhh nekem nagyon tetszik :D :D :D :D
2011-05-13, 14:27
horus
Idézet:
tom croft eredeti hozzászólása
...áhh nekem nagyon tetszik :D :D :D :D
Lady Kaka fojj .....
2011-05-13, 14:56
Michele
Egyelek meg Petya. :D Nagyon jó lehetett. :)
A tegnapiak úgy vettem észre, hogy valamivel jobban teljesítettek; már persze átlagban. Több volt a pörgősebb szám, ami azért csak jobb egy dalfesztiválra, mint egy lassú és nyálas valami. Úgy istenigazából csak kevés tetszik, de a legtöbb ember meg ki tudja, mire harap... Mindegy, úgy érzem, nagy esélyesek vagyunk. :jumper:
Spoiler!
Egyes fiú csapatok csak szerintem ****sak? Úhh. :vlol:
Katinak meg gőzerővel szurkolok. :jumper: Tényleg könnyű őt megkedvelni, nem olyan beképzelt *****, mint a legtöbb. HAJRÁ!!!! :D
2011-05-13, 15:04
Cindy
Idézet:
Michele eredeti hozzászólása
Spoiler!
Egyes fiú csapatok csak szerintem ****sak? Úhh. :vlol:
Szerintem is csak nem akartam mondani.. Írország és Swédország elég érdekes volt :p
2011-05-13, 15:13
horus
Akkor már 3man vagyunk az a 2 ikergyerek is milyen búza már xDDD
2011-05-13, 15:18
Robbie
JEDWARD XDXDXD Szerintem poén volt :) nekem tetszett >.<
2011-05-14, 12:46
Roli
Nem bírom abbahagyni :clown:
Ma mindenképpen nyernie kell, nincs mese :D
2011-05-14, 15:11
Petya a Lara Fan
Jaj, köszönöm Roli, YzaaA, Michele, drágák vagytok! :)
Eljött a nagy nap, ma minden eldől, szurkoljatok nagyon Katinak!!!!
Nálunk lassan rágcsa bekészítve, aztán go a tévéhez, és drukkolni. Szurkoljatok nagyon nagyon!
Itt egy videó a tegnapi próbáról, Kati most sokkal magabiztosabb, és az a magas hang a végén valami elképesztő gyönyörű!
Nézzétek meg:
Szorítsatok, drukkoljunk együtt! HAJRÁ KATI!!!!!!!!!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
(20:25-től lesz egy kis beszélgetés az m1-en az Eurovízióról, "Készüljünk az Eurovízióra" címmel, nézzétek ezt is!)
2011-05-14, 18:58
Michele
Már tűkön ülök! :jumper:
2011-05-14, 20:46
Caroline
Idézet:
Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása
Jaj, köszönöm Roli, YzaaA, Michele, drágák vagytok! :)
Eljött a nagy nap, ma minden eldől, szurkoljatok nagyon Katinak!!!!
Nálunk lassan rágcsa bekészítve, aztán go a tévéhez, és drukkolni. Szurkoljatok nagyon nagyon!
Itt egy videó a tegnapi próbáról, Kati most sokkal magabiztosabb, és az a magas hang a végén valami elképesztő gyönyörű!
Nézzétek meg:
Szorítsatok, drukkoljunk együtt! HAJRÁ KATI!!!!!!!!!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!
(20:25-től lesz egy kis beszélgetés az m1-en az Eurovízióról, "Készüljünk az Eurovízióra" címmel, nézzétek ezt is!)
én is remélem hogy első lesz már kár hogy nem ő nyerte az x faktor kár volt a vastag gyereknek szurkolni, bár ő sem énekel
2011-05-14, 21:17
Roli
Na már most görcsben vagyok, pedig még csak az Oszkárnál jár :rolleyes: :vlol:
2011-05-14, 21:37
Robbie
Úúúh hát izé.. előző jobb volt itt magabiztosabb volt de az előző valahogy jobban átjött :)
2011-05-14, 21:40
Roli
Idézet:
Robbie eredeti hozzászólása
Úúúh hát izé.. előző jobb volt itt magabiztosabb volt de az előző valahogy jobban átjött :)
Ugyanez. :(
Ha az előző 100%-os volt, akkor ez most olyan 90 :( Biztos szegénynek már a könyökén jön ki...
2011-05-14, 22:01
Cindy
Szerintem jó volt.
Viszont... Néhány helyen nagyon nem találta el a hangokat :(:(
Orosz meg Francia pasi meg... Elfogadnám őket magam alá..xD
Szerk: Angol pasik is rajta vannak a listán xD
2011-05-14, 22:14
Michele
A francia pasi, hát igennnn. :clown: Az oroszok nekem... már említettem fentebb a szót. :D
Kati most jobban, erőteljesebben kiénekelte a hangokat. Jól van. :jumper: Nálam sem volt olyan adrenalin növelő mondjuk. De lehet, hogy csak azért, mert ez már a második alkalom, na meg sokszor hallottam a számot.
2011-05-14, 22:33
Robbie
Idézet:
Cindy eredeti hozzászólása
Orosz meg Francia pasi meg... Elfogadnám őket magam alá..xD
Szerk: Angol pasik is rajta vannak a listán xD
XDXDXD Ezen besírtam XD Eu. átlag szerint a franciáknak a legnagyobb XD
2011-05-14, 22:38
horus
En ugy tom a magyaroknak a legnagyobb xDDDD
2011-05-14, 22:40
Robbie
4.ek vagyunk :( sok a kínai áruház XDXDXD
2011-05-14, 23:11
horus
Idézet:
robbie eredeti hozzászólása
4.ek vagyunk :( sok a kínai áruház xdxdxd
xDDDDDDDDDDDD
2011-05-15, 00:23
Robbie
BUNDAAA XD Legalább is az hogy a végén vagyunk...-.-
2011-05-15, 09:07
Roli
Bizonyosságot nyert ismét, hogy itt nem a hangra, hanem az országok ellen/mellett megy a szavazás... :angry:
Nincs igazság...
2011-05-15, 10:35
horus
Sajnalom, hogy nem nyert :( Nem értem Azerbajdzsán, hogy nyerhetett nekem nem tetszettek.....
2011-05-15, 10:45
Michele
Hidd el, senkinek se tetszett... Hmm, mi is van ott? Olaj? Az egész csak politika, végsőroron pedig pénz. De hülye vagyok, hogy bedőltem! Ááh, komolyan... még egy ilyen ártatlan dalfesztivál is csak ezért létezik, hogy ott nyaljanak egymásnak, ahol tudnak. Némi értékért cserébe, heh. Még hogy milyenek a dalok, meg szavazás! Mekkora álca! Mo. így szép, hogy nincs sehol, minket semmire se tartanak külföldön semmilyen szempontból... argh, olyan f*sza szembesülni ezzel állandóam, hogy milyen egy gyökér országban élek. Lehet itt csinálni bármit is, amivel ki lehet tűnni?? Uhh. Nah ezt most néztem először és utoljára.
Csak Petyát sajnálom. Hogy vagy? Hidd el, Kati nem veszített semmit. ;)
2011-05-15, 11:01
Cindy
Éljen a politika... Kb.. Minden ország a szomszédjára szavazott... ****nyalásból csillagos 5-ös.. Kati volt az 1ik legjobb... minimum top 5-ben benne kelett volna lennie, de NEEEM... 22....
Ahogy Michele is mondta... Most néztem az euróvíziót elösször és egyben utoljára is...
Szerk: Csak hogy mondjak már valami tőlem megszokottat is.
Európa megcsókolhatja a fenekemet. :thumb:
2011-05-15, 11:10
Kacsa
Idézet:
Michele eredeti hozzászólása
argh, olyan f*sza szembesülni ezzel állandóam, hogy milyen egy gyökér országban élek.
jaja. nemzeti érzés meg minden, de az igazság az igazság.
lehetne ez az ország sokkal jobb is. de nem az.
nemrég volt is egy szavazás a TV-ben (asszem a Fókuszban, és éppen láttam), hogy a felnőtt lakosság valami nagyon nagy része menne el külfödre, és meglepően sokan maradnának végleg kint.
2011-05-15, 11:13
Roli
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
nemrég volt is egy szavazás a TV-ben (asszem a Fókuszban, és éppen láttam), hogy a felnőtt lakosság valami nagyon nagy része menne el külfödre, és meglepően sokan maradnának végleg kint.
Köztük én is... :rolleyes:
2011-05-15, 11:15
Kacsa
Idézet:
Roli eredeti hozzászólása
Köztük én is... :rolleyes:
dettó.
bár én még egész kicsi vagyok.:clown::o
de nem hiszem, hogy ez változna felnőttkoromra.
2011-05-15, 11:23
Cindy
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
Én már Fősulira is Angliába fogok menni...
Magyarországon a világ összes kincséért sem maradnék... Csak és kizárólag a rokonaim fognak hiányozni...
2011-05-15, 11:27
Michele
Én is szívesen lelépnék.
2011-05-15, 11:36
namivanmar
én meg már le is léptem volna, ha volna kivel :D
2011-05-15, 11:40
Petya a Lara Fan
Én büszke vagyok Katira. Büszke, nagyon büszke. Ő mindent megtett, mindent, ami tőle tellett, Ő, és csapata mindent kihozott a produkcióból.
Sajnos a politika érvényesült a versenyen, Én csak Katit sajnálom, hogy ennek áldozata lett.
Nálam, nálunk, sokunknál, egész Magyarországnál Ő győzött. Teljesült Kati álma, egész Európa megismerte, és szívébe zárta Őt, csakúgy, mint mi. Így nem vagyok bánatos.
Büszke vagyok, hogy Kati képviselt minket. Nem vagyok csalódott, mert Ő volt a legjobb, és a többi nem rajta múlott. A lényeg, hogy leírhatatlanul büszkék vagyunk Rá, szeretjük és támogatjuk Őt továbbra is. És csak ennyi számít. :)
2011-05-15, 11:59
horus
Idézet:
Cindy eredeti hozzászólása
Éljen a politika... Kb.. Minden ország a szomszédjára szavazott... ****nyalásból csillagos 5-ös.. Kati volt az 1ik legjobb... minimum top 5-ben benne kelett volna lennie, de NEEEM... 22....
Ahogy Michele is mondta... Most néztem az euróvíziót elösször és egyben utoljára is...
Szerk: Csak hogy mondjak már valami őltem megszokottat is.
Európa megcsókolhatja a fenekemet. :thumb:
Én is először és utoljára... Kati volt a legjobb...
Nem éppen Szlovákia még egy pontott se adott Magyara....
Meg asszem Románia se adott magyarra pedig szomszédok:floet:
Végülis a szomszédot a legkönnyebb utálni :D
2011-05-15, 12:05
Cindy
Románia 7 pontot adott.
Szlovákia utálja Magyarországot és így igaz fordítva is :D
Én ezen nem csodálkoztam :p
2011-05-15, 12:15
horus
Nem Szlovákia utálja Magyarországot hanem a tótok utálják a magyarokot :D Én se voltam meglepve ....:D
2011-05-15, 12:17
Kacsa
oksa, ennyi elég is a politikából, avagy a "szlovák-magyar" viszonyról.;)
2011-05-16, 17:03
avalon
Én Szlovák vok szóval PLS ne csúfolj Tóth-nak :)
Köszike :)
2011-05-16, 17:13
horus
Idézet:
avalon eredeti hozzászólása
Én Szlovák vok szóval PLS ne csúfolj Tóth-nak :)
Köszike :)