BUNDAAA XD Legalább is az hogy a végén vagyunk...-.-
Bizonyosságot nyert ismét, hogy itt nem a hangra, hanem az országok ellen/mellett megy a szavazás...
Nincs igazság...
Sajnalom, hogy nem nyertNem értem Azerbajdzsán, hogy nyerhetett nekem nem tetszettek.....
Hidd el, senkinek se tetszett... Hmm, mi is van ott? Olaj? Az egész csak politika, végsőroron pedig pénz. De hülye vagyok, hogy bedőltem! Ááh, komolyan... még egy ilyen ártatlan dalfesztivál is csak ezért létezik, hogy ott nyaljanak egymásnak, ahol tudnak. Némi értékért cserébe, heh. Még hogy milyenek a dalok, meg szavazás! Mekkora álca! Mo. így szép, hogy nincs sehol, minket semmire se tartanak külföldön semmilyen szempontból... argh, olyan f*sza szembesülni ezzel állandóam, hogy milyen egy gyökér országban élek. Lehet itt csinálni bármit is, amivel ki lehet tűnni?? Uhh. Nah ezt most néztem először és utoljára.
Csak Petyát sajnálom. Hogy vagy? Hidd el, Kati nem veszített semmit.![]()
Éljen a politika... Kb.. Minden ország a szomszédjára szavazott... ****nyalásból csillagos 5-ös.. Kati volt az 1ik legjobb... minimum top 5-ben benne kelett volna lennie, de NEEEM... 22....
Ahogy Michele is mondta... Most néztem az euróvíziót elösször és egyben utoljára is...
Szerk: Csak hogy mondjak már valami tőlem megszokottat is.
Európa megcsókolhatja a fenekemet.![]()
Utoljára módosítva: Cindy által : 2011-05-15 12:06
jaja. nemzeti érzés meg minden, de az igazság az igazság.
lehetne ez az ország sokkal jobb is. de nem az.
nemrég volt is egy szavazás a TV-ben (asszem a Fókuszban, és éppen láttam), hogy a felnőtt lakosság valami nagyon nagy része menne el külfödre, és meglepően sokan maradnának végleg kint.
Anything could happen
And it will