találtál valakit, aki tud segíteni a fordításban?:)
Nyomtatási nézet
találtál valakit, aki tud segíteni a fordításban?:)
csalássaXD:P:vlol:
örök életet adtam neki oszt lepufantottamXD
de lehet hogy nekem vénetlenül sikerült:PAz is kérdéses hogy mivel nyirtad ki??:D
Fhúú dzsemfix teljesen kiment a fejemböl!!>.<
de a közeli barátnöm szerintem segít, aztán holnap megkérdezem tölle okés??:D:)
phú már nem tom hogy használtam e trainert akkor. xD Kipróbálom majd. :p:p
Jujj isenem el sem hiszem h ennyire telik az idö!!:jumper::jumper::jumper:
Hétvégén jönnek anyámék haza istenem de várom már!!:jumper::jumper:
És a sok cucc mellet lehetséges vogy veszek egy új vidikarit is!!:jumper::jumper:
Annyira izgatott vagyok és boldog!!:D
Mostmár a jókedvemet shemmi sem tudja elb*szni!!^^
Jó tudom h nem kellet volna de egyszerüen nem tudom h mit csináljak örömömben!!:jumper::jumper:
Le kellet írnom remélem nem gond!:o
Végre nem leszek 1-edül!!:jumper:És majd csinálok 1 hatalmas búlit, mikor ök elpucolnak az erdöre és én egyedül leszek ithon!!Úr isten el sem tom képzelni mi lessz akkor!!:clown:(nem föltétlen rossz dolog!!:vlol:)
Ne haragudjatok de ahogyna tesom említette hogy most hét végén jönnek aszittem, hogy megbolondulok annyira mgörültem neki!!:jumper::jumper:
Úristen....pont a legijesztöbb részhez értem el a Resi 4-ben!!!-.-*
És csak 1 kérdés kering a fejemben már este óta, ami nagyon zavar: hogy a francba fogom azt a kib*sz*tt Regenerátort legyözni löszer nélkül??:kratz:
A chapter5-1-nél járok, és még nem futottam össze 1 regenerátorral shem, viszont közel vagyok hozzá, és akkor honnan szereljek elö löszert??
Lehet hogy mégsem kellet volna ennyire pazarolnom a löszert-.-*:S
Már most kavarog a gyomrom föleg sötétben de félelmetes!!
Tegnap este sem tudtam aludni miattaXD:vlol:
Még h én beleélem magamat??Nicsak ki beszél??:D
Amugy tényleg ojan ijesztöek és tényleg nem tudom hogy hogy fogom legyözni, plussz még shotgun ammom is alig vann és rifle-el nem lessz könnyü legyözni infravörös távcsö nélkül legyözni:S
Föleg ha még belém is kap jaj>.<:vlol:
Már j.J-nél is 4x meghaltam 1-más utánXD:vlol:
Na mondom akkor mit csinálok a regenerátornál b*sszúsXD
Én is féltem tőlük, viszont megnéztem YouTubeon a vele kapcsolatos videókat, és összeszámoltam hogy hány lesz belőlük mielőtt még odaérnék. :D Utána már nem is féltem tőlük, ráadásul nagyon könnyen el lehet tőlük menekülni. (bár azért ajánlott hogy minimum 1-2 életnövelőd legyen)
UI.: Kacsa, ha ezt olvasod, plz, tudsz nekem adni tippeket a Pro módhoz? Elég gyengén megy, és kéne az utolsó acsihoz. :D Privátban is küldheted, és előre is köszönöm! :)
Juuuj adjatok tanácsot tanácstalan vagyok!!XD
Még soha nem volt ijen dolog az életemben!
Van 1 csávó, akit vasárnap óta ismerek, vagyishát nem ojan nagyon, mert alig tudok rolla valamit isXD
Éz most megkérdeztem tölle, hogy miért érdeklódik ennyire irántam?
S egy kis idö útán kinyögte, hogy tetszem neki.:eek:
De nekem nem tetszik, ö, és ezt ö is tudja, és tudja azt is, hogy nekem más tetszik.És akkor eszébe ötlött, hogy legyünk barátok, de én nem szeretnék, mivel nem kedvelem öt.
Mit tegyek??:D
Még soha nem történt velem ilyesmi, és hát ez nagyon meglepett!!:eek:
Tanácsot kérek!!:D