Mi?! ILYEN HAMAR?! :eek: óha.... én még azt hittem, ez egy marha hosszú játék, a leghosszabb TR...:eek:
vagy te már korábban is kijátszottad a TR4-et?:o
Nyomtatási nézet
Mi?! ILYEN HAMAR?! :eek: óha.... én még azt hittem, ez egy marha hosszú játék, a leghosszabb TR...:eek:
vagy te már korábban is kijátszottad a TR4-et?:o
Kacsa: TR5 meg engem érdekelne. :D Nem rég leszedtem, de nem jó, és azóta nem keresgéltem. :o
Fúú, én a 4-gyel sokat szenvedtem. :rolleyes: Csak egyszer vittem végig normálisan, utána már csak betöltöttem a tetszetős pályákat és azokkal szórakoztam. :jumper:
ööö a TR5-ben nem véletlenül olyan hibád volt, hogy mindig eltűntek a mentési slotjaid? mert ha igen, arra tudom a gyógyírt :D
Neeem, valami vackot töltöttem le.
ment a privi, Angyalkám.:angel:
Köszi! :D Na most mondd, hogy oldható meg a mentési probléma... :D
én nem ez az 1-söö hogy játszottam:D
annyira akartam ezt jáccani és most sikerült:D
kedvencem a régiek közül:p
amm hát nem tudom hogy miért gondolod hogy már játszottam ez az elsö nameg végigvittem 1 pár TR-t:D
Amm lássuk csak eddig volt a TR 4,5,6,7,8,9 nameg a 2-est és a 3-ast csak 1 páját vittem végig:D:p:rolleyes:
Hát én teljes egészében minden játékot végigvittem, amiben Lara Croft szerepel (GoL-t is), kivéve TR4-et.
Amúgy nagyon szép dolog, hogy kivitted a TR9-et, igazán ügyes vagy, gratulálok hozzá, azt még nekem sem sikerült, de még OBignak se. Hmm.... egyébként nem akarsz róla néhány jellemző dolgot mondani? (Milyen hosszú, például?)
Még a fejlesztők sem vitték végig. :D :vlol:
Úgy gondoltam, hogy YzaaA egy beépített ember, és most lecsaphatok rá, mert gyenge pillanata volt, de lelőtted a poént, Ting:clown:
lehet hogy azért mondta mert ha az anni is szamos resz lenne akkor az a 8-as lenne sokan vannak igy hogy az annit 8-asnak tekintik az undit meg 9-nek
gondoltam, csak vicceltem egyet... olyan sajátos humorral.:rolleyes:
de joo humorod van :p
amugy te'nyleg ugy gondoltam hogy az anni a8-ik re'sz ez lenne a logikus nem??
ve'gulis ha ugy tekintjuk az a 8-ik re'sz:D
mijen jo lenne ha bee'pitett ember lenne'k ha ke'sz lenne a ja'te'k csak mindenkinek osztogatna'm sze't:D:p
ha' nem?
mijen jo lenne:D
ve'gulis igazad van:rolleyes:
hát ha majd ojan sokat kapnék akkor esetleg ki tudnánk eggyezni a készitökkelXD:jumper:
Wááá, Kacsaaa, imádom az avid ^^ :D
úúgy van Bexika, én is:D
Imádom Leont és Adát is, de olyat nem találtam, amin mindhárman (Clairrel is) együtt vannak:( valószínű magamnak kell csinálnom:clown:
ajajjajj, hát azt kénytelen leszek ellopni :rolleyes::kratz::clown:
te, én úgy döntöttem, hogy berakom magamnak a Regenerátorok zenéjét ébresztőnek reggelre. úgy legalább fel is ébredek:D csak anyám akkor úgyis a fürdőben készülődik, szal nem leszek egyedül, és akkor elvlieg félni se fogok:(
müvészi:D
(a francba a 10 karival!!)
amm Kacsa a Resi4-ben ott ahol mutatja a 3-as gonbot és alatta irja hogy sprint akkor mit kell nyomni??:confused:
jó kép :thumb:
:mad: ahh.... a hülye gombok a PC-verzióban.
akkor ezt másold be egy jegyzettömbbe, és tanuld meg. (nem te vagy a hibás, a készítők, hogy normálisan nem tudták átrakni PC-re a játékot.)
akkor: a Resi4 PC-s verziójában a nyilak és a WASD mellett a
5 BAL SHIFT (KÉS), az
3 ENTER (Akciógob)
6 JOBB SHIFT (Célzás gomb, amivel Leon céloz a fegyverével)
1 JOBB CTRL (amivel újratölt, és megszakítja a tevékenyéségét, és ha a W melett nyomod, akkor fut, ha a S mellett, akkor megfordul)
4 I betű, ami az eszköztárat jelenti.
2 F betű, később Ashley-nek lehet vele mondani, hogy ÁLLJJ vagy KÖVESS. (ha kiszabadítod, de szólok, számos alkalommal újra elrabolják szerencsétlent xD)
elég bonyolult. a vastagon szedett betűk a játékban a számokat jelzik, amik a képernyő alján megjelennek.
én ezeket magamtól tanultam meg -.-
köszi:D:hug:
ja, és vannak úgynevezett REFLEX GOMBOK is, amik akkor jelennek meg, amikor ki kell kerülnöd a HALÁLT. (lol:o)
ezek a gombok ezek:
- ha két hosszúkás gombot látsz, akkor az a kettő az 5 és a 6. azaz le kell nyomod a BAL SHIFTET és a JOBB SHIFTET.
- illetve van még a két kerek gomb egymás alatt, a 3 és 1. ilyenkor az ENTERt és a JOBB CTRL-t kell lenyomod.
- ez a kettő REFLEX GOMB van. és ezeket mentsd le a gépedre egy jegyzettömbbe vagy írd ki egy papírra, mert később NAGYON sok bosszúságot elkerülsz ezzel.
Sok sikert a Resi4-hez, egy olyan nagyszerű, és hosszú, no meg egyben rémes kaland előtt vagy, amit el sem tudsz képzelni.
igen na és hogy kell a játékbol kilépni????:confused:
xD lenyomod az ALT+F4-et :clown: és akkkor kapsz egy oylan ablakot, hogy "Exit Game?" és ott leokézod.
vagy ha nagyon fair akarsz lenni, akkor ESC gomb, Game Reset, és a Főmenüben Exit.
beküldesz egy képet az Inventorydból? az enyém így néz ki:
http://i51.tinypic.com/a4o7d4.jpg
hozzáteszem, hogy 3x kijátszottam xD
és minden felesleges dolgot (lőszer, gránátok) eladok a Mercsinek :D
Amúgy van egy program, ami segítségével te állíthatsz be pár gombot a RESI4 PC verziójában, én is azt használtam. :) De csak 1-2 gombot állítottam át, mert egy idő után megszoktam. :D
na, az jó, én már nem állítom át, mert mire ezt megszoktam...
az hiányzana, hogy még egy konfigurációt is megszokjak... pfff.. azért kössz a lehetőséget, mondatad volna kb. 4 hónapja xDDD
amúgy a TR9-nél szerintetek könnyen meg lehet majd szokni az irányítást? én nagyon remélem... mert azt utálom a legjobban, ha nem magam maitt esek le valahol, hanem a shitty irányítás miatt:clown:
hát aszthiszem nem fogok én ide képet rakni mert a print screen már megint b.sz.kodik:angry::angry:
boxon nem hiszem, hogy probléma lessz az irányitással
LooooooL egy pillantra el is felejtettem xDDD valóban gamepadon nincsen (vagy nagyon ritkán van baj az irányítással)
hát hogyne hogy boxra veszem meg, azért van a konzol, hogy a jó játékokat azon játsszuk ki (kiéve Resi4 -.-):hug:
amúgy trfan mennyi volt a TE játékidőd a Resi5-ben? olyan hosszú, mint a Resi4? vagy hosszabb?:eek:
fogalmam sincs mennyi volt :D:p rég volt már az, de éleg hosszú az is, nem annyira hosszú mint a 4, de az 5 10000000x jobb mint a 4....
ja, én meg a a Bolygó Hollandi vagyok a SpongyaBobból :vlol:
SZERKI:
hoztam két új Hydrophobiás képet. (már régebbenn is csináltam) nekem a himbálódzós nem tetszik (az első) :( úgy látszik, csak a QOTW folyosói mennek...
http://i55.tinypic.com/15y6ikz.jpg
és itt a kicsit is normálisabb:
http://i51.tinypic.com/kohuv.jpg
A Resi 5 kb. ugyanolyan hosszú, mint a Resi 4 csak szerintem az 5 könnyebb, csak az a fránya Sheva AI... :(
Hát nekem ott nagyon tetszett a csapatmunka, de néha engem is idegesitett mikot mindig azt mondta hogy "Are u okay" oszt néha úgy hangzott mintha azt mondaná hogy "are u a gay" :privateeye:
Sheva jó volt raktárnak meg néha, ha nem volt golyóm oszt nála volt akkor mindig odaadtam neki a fegyvert és mikor visszaadta tele volt golyóval :D