Ez jó hír, remélem, hogy lesz folytatás...és ha lesz bízom benne, hogy ahhoz is elkészítitek a magyarosítást! :-)
Nyomtatási nézet
Ez jó hír, remélem, hogy lesz folytatás...és ha lesz bízom benne, hogy ahhoz is elkészítitek a magyarosítást! :-)
Üdv!
Nem rég szereztem be a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration bár elsőre nem akart működni a magyarítás valamiért csak a párbeszédek lettek magyarok más minden francia, de pár újra telepítés után megjavult, bár nem tudom mi volt a gond, a lényeg, hogy jó lett a fordítás és szeretném megköszönni azoknak akik ezen a fordításon dolgoztak, remek munkát végeztek egy remek játékon :) várom a folytatást!
Szia!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavaidat, igyekeztünk ismét magas minőséget produkálni. A magyarítás nem tudom miért nem volt jó elsőre, de mostmár szerencsére lényegtelen, úgyhogy jó játékot kívánunk neked! :)
És mi is nagyon várjuk már a következő részt, de egyelőre nem tudjuk, hogy mikor fog jönni. Mindenképpen írni fogunk róla, amint több infót osztanak meg velünk!
Üdv!
Megvettem a játékot steam-en. A honositást viszont nem tudom telepiteni mert nem lesz Magyar a játék. Megadom a könyvtárat el is helyezi a fájlokat de hiába állitom franciára nem lesz honositva. Lehetséges, hogy azért mert a játék közben megint új verziószámon fut? A honositás 1.0.753.2 verzió az új pedig 1.0.770.1_64. A választ előre is köszönöm.
És a honosítást tőlünk töltötted le, és nem máshonnan? Mert az új az 1,01-es verzió csak nálunk van fent. http://tombraiders.hu/news/rottrnews...agyaritas-v-10
A magyaritasok.hu-ról töltöttem le. :) Nem gondoltam, hogy van belőle frissebb de akkor letöltöm tőletek és kipróbálom azt is. :)
Én kipróbáltam a néhány hete megjelent patch után is, nekem működött, biztos, hogy a régi verzió lesz a ludas. Még mielőtt rátelepíted a magyarítás újabb verzióját, előtte érdemes lefuttatni egy fájlellenőrzést, nehogy összekavarodjanak a dolgok így, hogy egy korábbi verziót már próbáltál felrakni (a Steam kliensen keresztül a könyvtárban jobb klikk a Rise of the Tomb Raiderre, nyisd meg a Tulajdonságok panelt, ott pedig a "Helyi fájlok" fülön a Játékfájlok épségének ellenőrzését kell kiválasztani). Ha ez megvan, mehet fel a friss magyarítás. :)
Letöltöttem tőletek és ez a változat megy rendesen magyarul. Köszönöm a munkátokat. :)
Üdv
Kijött valami vr marhaság a játékhoz a verziószám is változott 880-ra emiatt a honositás nem működik. Lesz újabb verzió a honositásból? A választ előre is köszi. :)
Szia!
Igen, sajnos tapasztaltuk, hogy a magyarítás a patch miatt már nem működik a játék legújabb verziójával. Amíg a frissített verzió el nem készül, addig az itt leírt megoldással tudsz magyarul játszani a játékkal: https://tombraiders.hu/forum/showthr...ll=1#post41944 Annyi a különbség, hogy a 770.1-es verzióra kell visszalépni.
Igyekszünk mihamarabb javítani a problémát, és köszönjük az észrevételt :)
U.i.: tetszik az avatar képed, egyből felismertem, kellemes emlékek társulnak hozzá! :)
A mentésed nem fog elveszni ha visszaállsz az előző verzióra, folytathatod ott, ahol abbahagytad a játékot. :) De ha biztosra akarsz menni, akár másolatot is készíthetsz a mentésekről (a Program Files/Steam/userdata/(a te SteamID-d)/391220/remote mappában található fájlokról), hogy biztos ne vesszen el semmi.
Hellosztok!:)
Új verzió jelent meg Larából?:confused: Vagy miért kell újból magyarosítani?:eek: Mi változik meg benne? Sok minden? Illetve nagy munka, lesz a magyarosítás? Mikorra várható a vége?:jumper:
A választ előre is köszönöm: Üdv : Kara:D
Sziasztok!
Ma frissült a játék, v1.0 build 813.4_64! Ez késlelteti a magyarítás kiadását?
Igen. Kicsit.
Már tölthető az 1.02-es verzió :) https://tombraiders.hu/news/rottrnew...se-magyaritasa
Feltelepítettem a Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration változatot, letöltöttem innen, tőletek a hozzá tartozó magyarítást, de ha a magyarítás fent van akkor nem indul el a játék...magyarítás nélkül viszont elindul!
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Szia!
A cikkben leírtak szerint csináltad?
De ha nem lenne jó, akkor próbáld meg úgy, hogy leszeded a magyarítást, steamen keresztül validáld a játékot és nézd meg, hogy stimmel-e a verziószám, majd telepítsd fel a magyarítást. Elvileg így működnie kellene, de ha nem, akkor szólj nyugodtan és megoldjuk! :)
Valószínűleg a verziószám lesz a gond...nálam ez a verziószám vége: 767.2, ti meg ezt írjátok: 813.4...viszont ez csak a legújabb Steam-es játékoknál van és csak ezeknél érhető el ez a verziószám.
Én "egyéb" helyről szereztem be a játékot és ott is jelezték már többen is, hogy gond van a magyarítással.
Azért jó lenne ha azokra is gondolnátok akiknek nem eredeti, Steam-es játéka van...
*Szóval azóta sikerült megoldanom a problémát! A legújabb ami jelenleg "beszerezhető" egy helyről és nem a Steamről az az a verziószámú játék amit fentebb leírtam!
...és ahhoz nem az a jó magyarítás ami jelenleg ide, erre az oldalra ki van rakva (1.02), hanem egy régebbi verzió amit máshonnan sikerült beszereznem, méghozzá az 1.01-es passzol ehhez a játékhoz, ezért lenne jó egy amolyan archívum vagy hasonló ahol elérhetőek lennének a régebbi verziószámú magyarítások mert nem mindenki tudja azonnal frissíteni a játékát!
Örülünk neki, jó játékot! :)
Sajnos a mi tárhelyünk sem végtelen, hogy ezt megtehessük. A fájl automatikusan törlődött a szerverről, amikor a letöltést átállítottuk, hogy az újra mutasson - a letöltési oldal alján lesz a link az 1.01-es verzióhoz.
Persze, megértem én...de a lényeg, hogy sikerült megoldani és, hogy megy a játék! :)
Sziasztok! Telepítő indulás előtti NSIS hibára tudtok valami megoldást? Köszi!
Szia!
Próbáld ki ezeket, remélem megoldódik!
Sziasztok!Először is köszönöm a magyarítást.Az NSIS hibába én is belefutottam,ennek a legegyszerűbb megoldása hogy meg kell nyitni a "Parancssort" a Start menüből,utána be kell húzni a telepítőfájlt magába a programba és ütni kell egy szóközt,utána pedig ezt kell beírni /NCRC.Aztán ENTER és indul a telepítő.Fel is ment a magyarítás,át lett állítva franciára és elindul a játék.Aztán lemegy az első átvezető animáció Jonah-al és mikor elindul a tényleges játék akkor pár mondat után,ugyanazon a helyen a játék kifagy és hibával leáll.Megcsináltam a validálást a Steamen belül (rendes Steam vásárlás volt a játék egyébként) és még a 1.01-es verziót is kipróbáltam.Ott annyi a különbség hogy a játék abszolút el sem indul azzal.Ha letöröltem a magyarítást akkor mindkét esetben normálisan működött a játék és nem fagyott ki mindjárt a játék elején.Esetleg tudátok valamit javasolni vagy mi lehet a gond?Jogtiszta Win 10 rendszerem van,a játék rendes Steames és mindent megcsináltam ami a telepítés mellé le volt írva.
A telepítés megoldódott, köszönöm a gyors segítséget, de sajnos a Play gomb után kifagy a játék. Lehet h visszatérek a régi verzióra, azzal működött amikor elsőre toltam.
Nekem is volt hasonló gondom, én letöröltem mindent, játékot, magyarítást, és újra letöltöttem, telepítettem, magyarítottam, és jó lett. Más ötletem nincs. :)
Sajnos továbbra sem működik,bárhogy próbálom.A magyarítás nélkül viszont megy rendesen.Emlékszem az előző Tomb Raider játéknál volt külön mappa ahol a nyelvi fájlok voltak és azt kellett felülíratni.Itt meg be van csomagolva minden,nincs jóformán semmi a játék főkönyvtárában.Ez az NSIS hiba is miért fordulhat elő?
UPDATE: tegnap éjjel lejött a játékhoz valami patch.Letöröltem a magyarítást,aztán validáltam és utána visszaraktam a magyarítást.Most már nem fagy ki és tökéletesen megy a magyarítás is.Öröm és bódogsá :yahoo:
Na, akkor ezek szerint csak annyi volt a baj, hogy nem volt frissítve a játék, így nem stimmelt a verziószám. Örülünk, hogy megoldódott, jó játékot! :)
Azért roppant érdekes,hogy megveszek valamit a Steamen és miután letölti a játékot akkor nem a legfrissebb fájlokkal szedi le..Ez a verziószám ellenőrzés bevallom kimaradt részemről mert szentül meg voltam győződve róla hogy nyilván a legújabb verzióm van,főleg hogy azért nem egy most megjelent játékról beszélünk.A validálást pedig 2x is megcsináltam és úgy gondoltam hogy akkor más gond nem lehet.Ezt most csak azért írtam le,hogy esetleg más is okuljon belőle ha így jár :) Köszönöm mégegyszer a magyarítást! :worship:
Hali! Egy kis segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a legújabb, magyarítást v1.02, feltelepítettem eredeti v1.0 build 813.4_64-re. A beállításokba minden átállítva a leírtak szerint. Minden felirat magyar, csak a beszédnél nincs semmilyen felirat. A beszéd feliratok miért nem jelennek meg?
Előre is köszönön a segítséget!
Talán be kellene állítani a Beállításokban (7.Hang és nyelv (Audio and Languages):) a feliratokat: https://tombraiders.hu/trgames/rise-...raider?id=1385
Beállítva minden. A felirat nyelve Franciára, mivel ott a magyar szöveg, de semmi beszéd felirat. A többi felirat mind magyar. JA! Semmilyen beszéd felirat nincs. Se Angol, se Német, se stb.