Helló! Az én ID-m Rye (PC - Steam). Vegyetek fel és mehet az "ihaj csuhaj"! ;)
Nyomtatási nézet
Helló! Az én ID-m Rye (PC - Steam). Vegyetek fel és mehet az "ihaj csuhaj"! ;)
Alkalom teszi a spawn-killert. Ez végülis csak akkor áll fenn, ha nagyon aránytalan a csapatelosztás. Márpedig sajnos ez igen gyakori. Ha nem vesszük azt, amikor az emberek szándékosan akarnak egy csapatba kerülni hanem csak azt, amikor a automatika osztja fel a csapatokat, hát rémes dolgok születnek. Én olyan algoritmust használnék ilyenkor, ami a death/kill ratio-t veszi alapul. Ugyanis gyakran a szintnek semmi köze ahhoz, hogy az adott játékos mennyire "jó"; xp-t lehet kapni a vereségért is, meg az egyedüli pályánlevésből is. Szóval én úgy csinálnám, hogy sorrendbe raknám az arány szerint a játékosokat, aztán az első lenne A csapatban, a második a B-ben és így továbbb felváltva.
Az is rémes, amikor már folyik a küzdelem és ha van hely, berak valahova játékost. Volt olyan, hogy kevesebben voltunk, kevés szintűek, vesztésre álltunk, mégis az ellenfélhez rakott új belépőt. Jó, lehet hogy ebben a Steam meghívásos mechanizmusa is közrejátszik, de ez nagyon igazságtalan. Ez nem tudom, hogyan működik, lehet hogy nem is befolyásol semmit, mert volt olyan is, hogy valaki meghívott és az ellenfélhez kerültem. Itt egy összetettebb logika kéne, hányan vannak, ki áll nyerésre és a csapatban lévő emberek átlag ratio-ja.
Egy multi? :)
LucAmane küldtem Neked egy Friend Request-et ;)
1. Írd be a profilodba a steam id-det
2. Multiplayer csoport steam: Tomb Raider [HUN] ez látom megvan :)
Kicsit tudnátok mesélni a multiról? :D Nagyon érdekelne :D!
4 mód van:
Team Deathmatch:
Csapatban ki öl meg több ellenfelet.
Free for All: ugyanez, csak mindenki mindenki ellen.
Rescue:
Túlélők feladata: megadott számú (alapból 5) véletlenszerűen elhelyezett eü. csomagott kell egy pontra elvinni, a lelőtt társakat meggyógyítani, mielőtt véglegesen megölik. Egyszerre csak 1 eü csomag van a pályán.
Scavengerek feladata: megadott számú (alapból 20) túlélőt megölni.
A lelőtt túlélők egy ideig a földön fekszenek, pisztollyal tudnak lőni az ellenfelekre, de fogy az életerejük. A társaik meg tudják gyógyítani, a scavengerek meg tudják ölni.
Cry for Help:
Túlélők feladata: a megadott számú (alapból 3) rádiót életre kell kelteni. Ehhez körülötte kell állni, míg kész nem lesz. Illetve lehetőség szerint meggátolni, hogy a meghalt társuk által elejtett akkukat az ellenfél szedje össze.
Scavengerek feladat: a túlélők hullájából összeszedni a megadott számú (alapból 20) akkut.
2-4 fős csapatokban folyik a játék, normál játéknál 2 nyert meccsig.
Az utolsó két játékmódnál kifejezetten fontos a csapatmunka.
Bár az "Általános" társalgóban folyt téma a weapon DLC-k vásárlásáról, itt kérdezném meg, hogy megéri-e a pénzt? Szóval jók-e a fegyverek? Melyiket érdemes leginkább megvenni? Használhatóak-e mindkét frakcióban?
Előre is köszi a választ!
Én a CE-hez kapott Hitman-es fegyvereket használom és az íjat nagyritkán. A Silverballer pisztoly kevesebbet sebez, mint a magnum, de jó a tűzgyorsasága. Volt 1-2 alkalommal, hogy 1 tiszta fejlövés se ölt meg egy ellenfelet.
Inkább alacsony szinten mondanám kiemelkedőnek. Ami még nálad is eljöhet, mert presztízsszint lépésnél újra 1. szintű leszel, amivel elveszted a fejlesztéseket, fegyvereket de a vásárolt fegyverek ilyenkor is megmaradnak.
Csak a FIFA 13-at vették (vagy kapták?) meg hozzá. Bár befogadná a szervezetem a kötszeres kontrollert :)
Lehetne a multiról írni valami vaskosabb ismertetőt.
Játéktípusok, pályák, taktikák, single playerben nem található fegyverek.
Kedvcsinálónak.
Bár egyre több magyar bukkan fel, akik egy-egy csapatnak szóló magyar üzenet után írnak vissza, hogy "ti is magyarok vagytok?" :)
Kell a szórakozás, kikapcsolódás a melóhelyen is, még jó hogy tesznek is érte :)
(és nem csak a feszültség van, meg a hajtás) (bár már nem ide való a téma, de nem baj :p )
Ma a multiban egyik nagy poén, volt egy ellenség aki harcművésznek gondolta magát (közelharcban próbálta meg mindig megölni az ellenfelet a csáklyával), az én egyik játékos társamat betalálta hátulról, de az nem mert megfordulni, hanem elfutott, az ellenség meg utána és szépen deathmatchen -en végig kergették egymást a pályán (nem tudom, de vicces volt látni, sírtam a röhögéstől) :D
A másik, hogy játszottam egy kedves fórumos társunkkal, egyszer csak valami hibát kiírt a windows és kidobott az asztalra, de a játék még futott, így hát visszaléptem :)
Onnantól kezdve az ellenségek fele nem látott :D mondjuk én meg a társaimat nem láttam, de cry for help-ben pont jól jött... ott álltam a rádió mellett, aztán szépen aktiválgattam őket, az ellenség meg nem látott... biztos csodálkoztak hogy ki van ott :D ... sajnos csak két játékot tudtam így lenyomni, utána végleg megadta magát a játék és újra kellett indulnom
érdekes dolgokat csinál mostanában ez a TR multi.
@Géé: Az tényleg nagyon vicces lehetett :D
[OFF] A mi cégünknél is vannak rekreáció céljából konzolok de én nem szoktam játszani. A TR-t nem is lenne jó csak 10-20 percig tolni, ahhoz sok idő kell :D A sportjátékok jók erre meg az autóversenyzősök. De én azt nem szeretem. :( [/OFF]
Hamarosan vége a 2 hetes kiküldetésemnek és már alig várom, hogy ismét multizhassak veletek otthon! Meg rá kéne menni majd a RANKED meccsnyerős trófeára is...;)
Húúú! Tényleg rá kéne nyomulni a RANKED meccsekre. Próbálgattam de elég meredek. :P
@Géé: Jó kis poén lehetett láthatatlanul tolni. :) Az viszont tény, hogy csinál furi dolgokat a multi. Néha vicces, mint Géé esetében, de néha borzalom! De az tetszik, hogy ha ki is dob a játék, nagy esély van rá, hogy ugyanabba a meccsbe tesz vissza, ha azonnal visszajelentkezel. Legalább ennyi pozitívum. :p
Az lenne a jó, ha lennénk legalább négyen és addig nyomnák egy-egy típusú játékot, amíg mindenki biztos lenne benne, hogy volt nyertes. Amúgy nem tudom, hogy most ez a plecsni arra vonatkozik, hogy legyél nyertes csapatban, vagy hogy legyél a csapatodból az első!?
Sajnos nagyon nehéz, hogy ennyi ember összejöjjön, "idegenekre" meg nem nagyon lehet számítani, nem nagyon szoktak lenni ranked-en :S
Még nem próbáltam, de én úgy értelmeztem, hogy csapat alapú játékmódokban elég, ha benne vagy a győztes csapatban, csak Free For All-ban kell elsőnek lenni, mert csak akkor nyerhetsz.
@Géé: Az a csákányos dolog is jó lehetett... :vlol: Egy ilyet is ki kéne próbálni egyszer.:p
Nálam is előfordult ez a láthatatlanság-dolog, csak épp én nem láttam az ellenséget, viszont ők se láttak engem. x) Akkor nem volt jó, amikor solariiként játszottam Cry for Helpet, mert töltődött a transzmitter folyamatosan, viszont senkit se láttam a közelben, így megölni se lehetett azt, aki ott állt valahol. Viszont survivorként jól jött, és nagy előnyt jelent, töltöd a transzmittert, de esélyük sincs, hogy megakadályozzák. :D
Mit kap az az élettelem kocka, aki legálisan "kimaxolja" a multiplayer-t (Prestige 3-as Level 60 + minden fegyver fejlesztés)? :)
@zsolt: :D
Ez de jó :D :vlol: (valahogy ugyan így kergették egymást amúgy...) már azt hittem bevezettek, valami új meccs félét, hogy csak csákánnyal lehet egymásra vadászni... de ha jól láttam egyszerűen csak megbeszélték hogy csak azzal támadnak egymásra. :D (mit ki nem találnak :D ) ilyet mi is csinálhatnánk egyet :) mert a steamen már azért elég sokan vagyunk, csak egyszer össze kéne hozni a csapatot, mert már szerintem simán vagyunk 8-an, tehát akár lehetne egy normális meccs csak fórumozókkal.
( most egy pár napot vidéken voltam, de mától vagyok én is újra! :cool: már akit érdekel :D)
Igen, lebeszélték, hogy csak azzal esnek egymásnak, jól kitalálták... :D
Most pénteken és szombaton már én is leszek, ha megy a játék, szóljatok! :)
Tegnap valahogy egyedül maradtam a játék elejére a Underground pályán 4 Solariival szemben. Mondtam nekik, hogy segáz, mivel nem lehet csapatot váltani, ne aggódjanak, játszunk mást. A cél az volt, hogy elérjek a bunkerükig :D
Sikerült, majdnem 2x, egy pár lépés hiányzott mikor lejárt az idő.
Az elsőnél fellőttem egy gránátot hozzájuk és csak másodperceken múlott, hogy egy halálugrásból respawnoló srácot nem késztettem újrázásra :) Aztán a nagy lelkesedésemben le is kaszált gyorsan.
Az elő szokott fordulni :D de milyen jól megoldottad a problémát :)
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni,hogy xbox hogy multizhassak mindenképp kell gold előfizetés,vagy ha van xy barát,akkor anélkül is lehet?
illetve...ha nincs gold előfizetés,meg tudom nézni a multis mapokat?
Sziasztok!
Vettem egy TR könyvet,amihez kaptam két ajándék DLC multi kódot,asszem a hóhér,és a megégett arcú csákó,nekem nem kell,aki szeretné,az írjon nekem.
Az egyik X-boxos,a másik ps3-as.
Sziasztok!
Megint én ... azt szeretném kérdezni hogy más-más conzolról (PS és PS3) lehet közössen multini ? Akár TR akár akárhol?