jujujujujuj inkább nem szólok shemmit!XD
majd inkább holnapXP
Nyomtatási nézet
Sziasztok! Na kipróbáltátok? Hogy tetszik? Jah egy dolgot elfelejtettem kivenni belőle, az egyik vízeséses teremnél elmegy a zene. Megoldás: a 110.wavot kimásolod másik mappába, és átnevezed 075.wavra, ezután ha oda belépsz, akkor az fog szólni aminek kell. De a 110-es maradjon meg.
én letöltöttem, kipróbáltam :) az értékelést inkább OBigra hagyom :o:D
khmm....azt hiszem hogy inkább nem mondok shemmit khmm....:D
sokat dolgoztál vele szerintem ezért nem akarok csípös megjegyzést tenni szal ezt inkább másra bízom:o:D
én is kiprobáltam, igaz nem vittem végig de nah....nekem tetszettek a fények nagyon csak hát....khm....többet nem mondok:D
Amúgy csak annyi kérdésem van, hogy mi nem tetszik benne, mert akkor azt kijavítom.
Fent amikor fel kell mászni ott túlnyomóan sötét van!!
Úgy értem nem lehet látni shemmit még fáklyával is alig láttam valamit*.*
Meg még annyi kikötésem lenne, hogy a motor minek van ottt ha megkérdezhetem??:D
Eddig én nem vettem hasznát....meg aszokat a repüllö micsodákat dísznek szántad vagy fel is lehet veni??:D
És hogyan?
Ja és még valami!Fent az emeleten abba a szóbáa ahol vannak az álványok és egy csomo micsoda van rajtuk, közüllük csak 1 izét tudtam felszedni a többit nem!Miért van ez??:D
Csak ennyi lenne a többi nagyon tetszett, bár lehetne több ellenség is benne...:p
És ezt most nem sértésnek szánom, csak egy U.m útbaigazításnak, de amugy jó lett a pálya.:D
Az OCB- hiba, nem kéne felvenni, mert nem veszed hasznát. Azóta próbálgatok ellenségeket, stb-ket beletenni, de a zenét tartom benne fontosnak. Motor meg hülyeségből, dísznek van ott. A lényege a pályának a nézelődés, és semmi más.
A textúrahibákat azóta még javítottam, ha kell a motort kiveszem belőle és több ellent rakok bele, persze nehézfiúkat. Mondjuk Natla boss? DR. Willard boss? Ha sikerül beszerezni, akkor kaptok ezekből is. De nyugodtan adjatok ötleteket, mert kifogyóban vagyok belőlük.
Na ki szeretné majd ha lassan megint raknék fel egy verziót a pályáról? Csak írjatok.
Sziasztok, eddig úgy néz ki, hogy a pálya lassan kész lesz, addig kaptok képet belőle.
Köszi Kacsa!;) Rendes tőled, majd ha lesz sok-sok időm feltöltöm.
Amúgy lehet, hogy ez lesz a kész változat mostmár, vagy majd néha-néha szerkesztgetem, még nem tudom. Még pár ellent raktam bele, meg egy rakat töltényt, ami a kezdésnél jobbra található melletted, amúgy onnan ha felveszed az összes töltényt meg stb, akkor a revolvert használdd, mert úgy könnyebb lelőni őket. A szépségre törekedtem, meg a nézelődésre, nem az akcióra. Remélem, hogy mostmár tetszeni fog. Ja meg még valami, a fáklyák nem mindig működnek jól.... nem tudom, hogy miért..., eddig még nem sikerült javítani. Ezt leszámítva elmegy egynek, de sztem ez egy gyenge eresztés tőlem...
örülök, hogy azért ilyen komolyan veszed :)
sok sikert a továbbiakban is :)
Köszi Kacsa! Az előbb benéztem a tr4 fórumába, kedvet kaptam hozzá, hogy kijátszom, sajna tört verzió van meg, nem eredeti, hanem sima telepítős és nem működik, feladom. YzaaA, ha szépen megkérlek priviben megadod a letöltési linkjét annak a tr4-nek amit mondtál? Előre is köszi.
Rendben. :) Örülök, hogy legaláb valakinek működik. Tényleg, neked gyorsan töltődik be? Hogyha igen, akkor milyen patchet használsz, ha szabad megkérdeznem? Ez az egyetlen rész, amit soha nem tudtam végigjátszani...:( Most az első részt tolom. Ez a legnagyobb kedvencem:) Ja meg közben Angry Birds Seasons. :)
Gyorsan töltődik be, az oldalról letöltöttem a Windows XP Patch-et nem tom neked milyen op. rendszer van régen nekem is lassan töltött b, de az nagyon régen volt, még a Legend se jelent meg. Vagy mint Kacsa PSX emulátoron játszhatsz. :D Ebben ő tud segíteni ;)
Nekem windows xp service pack 2-esem van. Megpróbálom az xp patchet, hátha működne, köszi.
Köszi, remélem mostmár, hogy menni fog. Hátha nem olyan szar a tr4, hogy nem működik, mert akkor végleg feladom. Már 8 éve küszködök vele....
THX Kacsa, de volt sp3-mam és azon sem működött semmivel sem...
Hát úgy néz ki, hogy iso fájlt kell szereznem hozzá, hátha úgy működne... Vagy az utolsó választás: hagyom a *******! :@ Játszok inkább a többivel.
Vagy PSX emulátorral :D
Már mindent elkövetek azért,hogy működjön. :D olcsóbban jönnék ki, ha megvenném eredetiben. De most megpróbálom a kompatibilitást váltogatni.
---Moderált üzenet, illegális dolgokról való beszélgetések nem megengedettek ---
én csak annyit kérdeznék,h miaz h senkinek se működik????
Win XP SP3-as gépemen lazán elfutott a TR4,patch nélkül.a betöltés nem tartott 1 mp-ig sem!most laptopom vn Win 7-el és itt se volt semmi gond,patch nélkül ment.:S
---Moderált üzenet, illegális dolgokról való beszélgetések nem megengedettek ---
húha, asszem itt hozzászólás szerkesztés lesz :D
a warez miatt :)
Köszönöm Kacsa :)
Remélem a következő segíteni fog :)
http://tombraiders.hu/index.php?opti...=480&Itemid=43
Tomb Raider IV. telepítése és beállítása...
Ha nem akarunk lassú betöltéseket és egyéb zavarokat, akkor alkalmazzuk a TRO-Online Oldal XP-javítását! Ezzel a betöltés kb. 2 mp, míg a TRC-javítással ez még nem volt megoldott. A javítás természetesen a hivatalos 1.1-es patchre alapul, tehát pl. 15 mentés-slotunk lesz, és persze bizonyos régebbi mentések nem fognak mûködni, ha pl. régebben a nem patchelt verzióval játszottunk. A kompatibilitási módot hagyjuk békén, ha a patchet használjuk...
Ha fent van az SP2, akkor megpróbálhatjuk az XP-patch mellõzését is, de akkor a kompatibilitási módot Win95-re kell beállítanunk! Ez azonban nincs még teljes mértékben tesztelve: ha valaki végigviszi így a teljes játékot, és sehol sem találkozik technikai jellegû problémával, akkor biztosan mûködik. Ezt a trükköt eredetileg Lacek osztotta meg velünk. Elõnye, hogy ha mûködik, akkor ha régebben a nem patchelt verzióval játszottunk, akkor ezt a dolgot továbbra is fenntarthatjuk...
1. Tehát elõször is, telepítsük fel a TR4-et!
2. Alkalmazzuk a patchet (felülírással), VAGY pedig állítsuk be a kompatibilitási módot, ha: ha nem akarunk patchelni és ha fent van az SP2!
3. Indítsuk el a játék Setupját és tegyük meg a beállításainkat, majd ezután a játék is el fog indulni...
Igen ezt használom én is :D
amúgy ez nagyon fura, mert nekem is megvan a TR4, és akármennyire próbálkozok, egyszerűen nem tölti be normálisan, csak negyvenvalahány másodperc alatt :( OBig is segített ebben egyszer, de valahogy nem működik.
sztem néhány gépkonfigurációt nem bír elviselni a TR4, komolyan, erre nincs msá magyarázat... :vlol:
jut eszembe, meg kéne nézem, hogy az új gépememn hogy tölti be a TR4-et, mivel új van, lehet, hogy már jó.
majd vmikor megnézem. :D
majd. :clown:
Háááááát... majd még megpróbálom valamikor. Köszi a segítségeket.:) Ha gondoljátok leírom a konfigomat. Hupsz elnéztem valamit, mert sp3-mat ír ki. :o
Konfig: AMD Sempron Processzor 2800+ 1,44Gbájt mellett (RAM) NVIDIA GeForce 6100 (256Mb)
Amúgy nézem a képeket a TR3 béta változatokról, és húha ebből is desok mindent kitöröltek...
Jól nézett ki azért így is, hogy béta volt. De sztem nagyon jó így is, úgy is, ez a rész az szerintem, ahol nagyon szépen ki volt dolgozva minden. Ahhoz képest, hogy 98-as a játék, szerintem szuperül néz ki még mindig. De szerintem ti jobban tudjátok akik már tapasztaltabbak sokkal, mint én, azok szerintem megtudják azt is mondani, hogy akkoriban ennek a játéknak volt a legjobb grafikája. A TR4-et hanyagolom. Majd egyszer. A TR5-nél volt nálam az eleinte, hogy lassú betöltés, na nézzünk csak peccset. :D Ezek után meg betöltött 5 másodperc alatt. Ténykeg, nektek mi a véleményetek a Chronicles-ről?
Én imádtam :D
Habár ez volt első TR-em amivel játszottam úgy... kb 6 évesen...
Story fura is volt mert nem értettem hogy, hogy vagyok vele amikor meghalt.:D
Aztán megkaptam a többi részt és fény derült a titokra :D
Nekem máig ebben vannak a kedvenc pályáim is :D
VCI-t és kicsi larás részeket nagyon szerettem <3
Tömören gyönyören én nagyon szeretem ezt a részt.
Sokak viszont rühellik.
Énis szeretem a TR5-öt sokat játszottam vele :) Én Russia-t is szeretem, Írországot is s a VCI is jó, izgalmas. :) Főleg az utolsó pálya :) Rómából a Trajain Markets tetszik :D
Én most megint elkezdtem a TR4et utána lehet, hogy az 5öt fogom. :D
3x-ra végigjátszás nélkül?
Hátha sikerül :D
Igen a TR3 után ez a kedvencem!!:D
És nem tudom hogy jól számolom-e, de azt hoszem hogy kb 2x vittem végig végigjjátszással, aztán meg a 10-böl 8x vittem végig anélkül!:D
Akár 1 nap alatt 1 mentés nélkül, ez igen!!:D
Nekem az összes pálya tetszik!!:D
De nekem inkább a VCI és a Black Isle tetszik a legjobban!!:D
Nameg Russia!!hmm....^^:clown:
Szerintem menni fog nem egy ojan nehéz és hosszú játék:P:D
Nem keverem én végigvittem 1 nap alatt!!
Komolyan!!
Ha nem hiszed akkor sajnálom!!:cool:
hmmm. Csalással vagy a nélkül?