TRU 1490.- PC gyujtoi vagy milyen valtozat Media Marktban :D
Konzolokon mindig dragabbak a jatekok mert XY-t hozza ****nak konzol cegek..
Nyomtatási nézet
A TRU 2 év után érte el azt az árat, amire azt mondom, mindenkinek érdemes megvennie. Ráadásul még mindig gyűjtői, amiben van DVD, képeslap, artwork, stb.
Hozzátenném hogy újonan.:D De ahoz képest hogy bukott játék elég sokáig volt rajta majdnem ugyanaz az ár.
http://www.ipon.hu/?product_id=171227
A nettó áráért megvenném,a bruttó ár se olyan rossz,de remélem még lejjebb nyomják az új Psp érkezése miatt. :jumper:
Amcsiba 129$(25-26e) lenyomták az milyen már :O
http://farm6.static.flickr.com/5219/...45c876e7_z.jpg
ott azért jobban is élnek :S
felgyorsított életmóddal ugyan, de jobban élnek.
Nem tud valaki olcsón PS-önöket vagy XBOX360-akat? Megvételre/eladásra gondoltam!! Előre is köszi. :)
Ugye boltban akarsz venni?
Hát... nem mindegy, hogy PS-t vagy X360-at veszel:D
Ha nagyon minőségit akarsz, és viszonylag sok pénzt szánsz rá akkor egyértelműen Play Station.
Ha Boxot veszel, akkor kizárólag Elite kiadást vagy az új Slimet.
http://www.konzolokszervize.hu/plays...ck-ops-ps3-ps3
http://www.konzolokszervize.hu/micro...-xbox-360-slim
:D
Az Xbox miért nem minőségi ? Az is nagyon jó, sokkal olcsóbb mint a PS, több játék van rá és egy kicsit szebb a grafikája, a játékok még újonan is olcsóbbak rá (PS-en csak a Blu-Ray miatt drágábbak) vagy ha nem akarsz egyáltalán rá költeni semmit se akkor kilehet flashelni és ingyé vannak a játékok.
A PS is nagyon jó gép, ott ingyé van a Multiplayer meg a netes szolgáltatás.Van egy csomó nagyon jó exkluziv játék rá.A PS3-ban van Blu-Ray lejátszó ami arra jó hogyha elromlik a DVD lejátszód akkor használhatod a Blu-Ray na meg mostanság egyre több dolog jön Blu-Ray disken :)
Használtan nem ajánlatos ilyen dolgokat venni főleg nem Xboxot nem mert azok általában azért adják el mert RROD-ot kapott.De ugyanez a veszély fennál a PS-nél is hiszen ott is van YLOD, de az Xboxnál gyakoribb ez a hiba.
Egy kicsit pontosítok :D
Van játék ami boxon szebb mert nemtudták átporolni normálisan PSre de ez olyan 20-30% a játék kínálatokból.
XBOX 360, PS3 játékok ára újonnan ugyan az :D
Xbox is minőségi, de azt mondják, PS-nek szebb a grafikája.:)
Nem mondom én azt, hogy nekem minőségi konzolom van, de többre nem futotta, és én eddig meg vagyok vele elégedve, teljesen. Csak nem szoktam 3 óráig nyúzni, szoktam pihenteni mielőtt kikapcsolom, és ha enegriafelhasználás szempontjából nem is a legjobb, még mindig jobb, mint a javítása, nem akarom javíttatni.:(
Na meg ha azt nézzük, a PS elsőre jól lehúz anyagilag, de utána az ingyen Multiplayer miatt lehet, hogy ki is fizetődik a drágasága.
Ugyanis a marha Microsoft azért is pénzt kér, hogy jól ki tudjad használni az internetes játékélményt.:angry:
Ps3 jatekok igenis dragabbak igaz nem sokkal de akkor is meg az xbox jatekoknak hamarabb esik az ara, szinte mind1ik multiplatform jateknak szebb a grafikaja xboxon.multival sokat ersz, egy csomo vadidegen emberrel jatszol akik radasul meg csalnak is....
Köszi a sok fontos infót. Mert nem tudom,hogy a szülinapomra XBOX360-at vagy PS-önt kérjek.A TRU melyiken szebb grafikájú?XBOX360-on vagy PS-ön?:confused:
Ujonnan egyaltalan nem dragabb ugyan azon az aron megy mind 2 platformon, xboxon hamarabb lemegy az ara ez igaz.
Neeeeem szinte minden multi platform szebb, nekem mind2 volt/van total ugyan az volt nem 1 de nemis 2 jatek. :D :D
Ha a TR dont akkor lehet PS3 mert most jon a Trilogy amiben a TRA,TRL lesz a legszebb minden verziohoz kepest +1 GOL DLC, de viszont X360on meg ott a 2 TRU DLC.
TRU egy erdekes kerdes h melyiken szebb mert vhol x360 masteren meg PS3.
Szerintem dontson az ar, az exlusive cimek vagy egyszeruen amelyik szimpatikus most mar eljott az az ido hogy egyikse akarja magat kinyirni szoval csalodni igyse ugyse foksz.
Ha TRU akkor Xbox mert ott van a 2 DLC ami fantasztikus....
A TR Trilogy miatt nem érdemes PS-t venni mert amit a TRT ad az mind megvan Xboxon is, kijött rá a TRL, TRA, TRU lelehet tölteni 2 TRU-ös témát, és még az avatarok is megvannak Live-on amik majd a TRT-hez jönnek :D
TRU szebb Xboxon mint PS-ön, hogy te is lásd itt egy vidi :
és sztem a TRT se fog adni szebb TRU-t mint ami Xboxon van.
am szerintem se fogsz 1ikben sem csalódni, az Xboxon már teljesen kijavitották az RROD-ot már a Slim egyáltalán nem hal meg, de az Elite is nagyon ritka mikor elhalálozik.A PS-ben meg legfeljebb azért csalódhatsz mert drágább :D
Ahogy írtam TRU esetében van ahol Xbox szebb van ahol PS3.
Xbox:1024x576p
PS3:1024x720p
http://www.psu.com/Tomb-Raider-Under...0005939-p0.php
De mondjuk (szerintem) az tudja aki játszott mind 2 platformon vele :D
Jaah és senki nem állította hogy TRU most szebb lesz TRTben az marad a régi XD
Ha már megvette akkor az ár miatt mér csalódna ááááh embeeer :D:D:D
??Idézet:
és még az avatarok is megvannak Live-on amik majd a TRT-hez jönnek
http://marketplace.xbox.com/en-US/Av...5-d80258410a59
Itt van az az avatar a TRU-s ami az TRT-hez jön :D
Asszem csak a trall hiányzik :D
Köszi mindenkinek a jobbnál jobb ötleteket,és javaslatokat.Akkor azt hiszem xbox360-at kérek a szülinapomra.:D
Nekem is most lett XBOX360-am, év elején. :) Hidd el, nem fogsz csalódni. :)
Nem tudok dönteni! :angry:
Vagy Xbox360 vagy Wii?
Pls szerintetek melyik a jobb és melyik éri meg jobban :D:D:D:D
Egyértelműen Xbox 360.A Wii nagyon gyenge nagyon levan maradva a többi konzollal szemben, már egy ideje játékokat sem gyártonak rá. :D
A Wii-re leginkább olyan játékok készülnek, amiket házibuliban próbál ki az ember, vagy ott vannak még a Wii Fit szerű fitness játékok is, de azok nem az élményre gyúrnak.
Én is az XBOX-ot javasolnám. :)
Oh, thx :D :D :D :D!!!
És most akkor Xbox, vagy Ps3? xD:D:D:D
Mindkettőnek megvan az előnye,hátránya.
Én mivel Sony párti vagyok a Ps3-mat javasolnám,de az xbox-ban is megvannak a jó tulajdonságok. Én Ps3-mat vennék a Sony exkluzív játékok miatt,pl.: Metal Gear Solid,Gran Turismo. De az box is ugyanolyan jó. Igazából azt kell eldöntened,hogy a játékok multiplayer lehetősége érdekel-e,valamint hogy melyik platform exkluzív játékai tetszek jobban.
na most érkeztél el a pénz kérdéshez, avalonkám.
ha gazdag vagy, PS3.
ha nem vagy gazdag, akkor Xbox.
Itt Szlovákián ugyanannyi mind a kettő :D :D :D
Ha gazdag lennék akkor is Xboxom lenne, PS3 drága és ugyan azok a játékok jönnek rá mint Xboxra és Xboxon még a grafika is szebb.Xboxon olcsóbbak a játékok, sőt ingyen is megkaphatod ha akarod egy csomó exkluziv DLC jön rá ami tök jó.De olvass csak vissza 1 oldallal előbb is erről ment a téma sztem box, de PS-ben sem csalódnál, PS is jó csak drága.
am Szlovákiában élsz ? de ezt cáfolom PS itt is drágább mint a box :D
De több oldal, újság, videó szerint a box verzió a szebb szal nem hiszem, hogy az összes csak csalás
Hagyuk már hogy a PS3 drága mennyivel 10-13e ft nagy kaland annyival többet is ad. ingyen PSN,blueray...
Veszünk 1-2 éves gold fizetést akkor box is ugyan ott van.
Milyen nagy kalandot ad a PS? A Blu-Rayben mi a kaland? Blu-Ray mire jó ? Persze ha elromlik a DVD akor blablabla de minden ami kijön Blu-Ray disken az boxra úgyanúgy kijön DVD-n is és ki is fog jönni és most ne jöjjetek azzal hogy majd nem fog DVD-re ráférni a játékok mert ha 1-re nem akkor 2-re igen amúgy is ha azt nézzük a box 2005-ben jött akkor még nem volt Blu-Ray ha később jön akkor tuti hogy lenne benne....
PSN hát azt mondják hogy a Live a legjobb konzolos netes szolgáltatás
Blue rayben az a nagy kaland hogy mikor látom hogy egy multiplatform játék több mint 10giga és ugyebár boxon 8 giga korlát van és mégse 2 dvd-n jön ki mert felesleges lenne 8gigára + 2-3gigát kiírni szóval van ott tömörítés.
MS direkt hamarabb akarta kiadni a a boxot hogy stabilan álljon PSel szemben mint anno a PS2 tette ezt. Live a legjobb de ami alapvető benne az fizetős..
Én azért tartom "nagy kalandnak" és nem drágának!
Veszem mind a két konzolból a legmagasabbat tehát
Microsoft Xbox 360 Slim 250Gb 57990 Ft
Sony Playstation 3 Slim 320Gb 72990 Ft
Összesen a különbség 15000 Ft.
De mit is ad vajon ez a plus 15000?
-+60 GB
-Legerősebb konzol
-blue ray (legolcsóbb 25e)
-internet böngésző ami akár lehetővé teszi online filmek nézését, letöltését
-Generációnk legtöbb legjobb exlusive játékai érhető el.
-PS2es játékok HDre való turbózásának használatára
-Aksis kontroller (nem tudom most az új boxokba milyen van de gondolom elemes)
-multimédiás anyagok tárolása képek,zenék,filmek egyenesen a HDDre
-2. legbiztonságosabb a generációjában.
-3D kontabilis
-Ingyen PSN
Szerintem ez épp elég hogy bebizonyosodjon hogy lehet inkább a box a drága mint a PS :P
Ezt mind megadja a box is, böngésző mi a fenének egy konzolba ? Ha netezni akarsz arra ott van a PC, online filmeket Live-on keresztül is lehet nézni, letölteni, de sztem ez is hülyeség mert a konzol arra való, hogy játsz nem filmet nézni arra ott van a TV, PC, DVD stb.
Nekem 250 Gb HDD-m van és még a felét sem használom ki szal az a +60 GB nem érv...
A box joystickja sokak elmondása szerint jobb, kényelmesebb, fokozza a játékélményt az elem már a legkevesebb az elem nem drága ha meg nem akarsz újat venni - már feltalálták az elemtöltőt is ;)
Multimédiás anyagokat a boxra is tudsz tárolni, sőt nem is kell mert csak a helyet foglalja Windows Media Centeren keresztül a PC-ről egyenesen a boxra tudod Streamelni a filmeket, képeket, zenéket sőt ha nincs WMC-d még akkor is megtudod csinálni mivel ha egy routeren keresztül fut a gépen és a boxon a net akkor a box automatikusan felismeri a géped és nyugodtan turkálhatsz a gépedben....
A box is viszi a 3D-t és nagyon jól kijön...
Blu-Ray mint mondtam már minden ugyanúgy kijön DVD-n boxra mint ami PS-en Blu-Rayen....
Szal ez a 15ezer ft semmivel se ad többet mint a box
ÚRISTEN trfan neked 250 gigás HDD-d van?:eek:
nekem 120-as, de már mióta megvan a box és minden feltelepítek rá amit csak lehet, és ami megtetszik, azt azonnal letöltöm, de még mindg megmaradt 70 giga rajta:eek:
Aham 250 GB,
Én is felrakom a játékokat + még demókat, vidiket is leszoktam tölteni, de én se birom telepakolni most is van rajta egy csomó hely, pedig egy csomó sz§rságot felraktam rá
am olvastad már mit irtam az Egyéb Játékok topicba? :D
Hát szerintem te sem tartanád hülyeségnek amikor semmi nincs a tvben és csak ágyban vagy 2-3 mozdulat és azt nézel amit akarsz magyarul.
Úgy gondolom nem hiába él már több mint 10 éve a PS joy-a :)
Igen feltalálták az elemtöltőt ami ismét + pénzbe kerül
Lehet meglehet csinálni a mediás anyagokat de olyannyira körülményes épp ezért psen 2 mozdulat és megvan minden, attól hogy te nem használod ki a HDD attól más biztos h kihasználja.(tipp ne mindig magadból indulj ki.)
Én nem arra a 3Dre gondolok ami kék,piros szemüveges XDXD hanem az újra amire csak a PS3 kontabilis.
Én nem mondtam hogy nem jön ki DVDre csak ahogy írtam egy 11 gigás játék 8 gigába bezsúfolva.
Jaaj igen megkapsz egy "PS1 konzolt" is.
Szal bőőőőőőven benne van abban a 15ezerben.
De itt nem is ezen kéne vitázni hogy szoftveresen melyik jobb hanem hardveresen és kijön
Blue ray olvasó drágább mint a DVD olvasó ott van + 60GB és a továbbiakban a gép sokkal erősebb így megint azt mondom hogy az XBOX360 drágább.
Ugyan így gondolom a játékoknál rögtön megjelenéskor ugyan annyiba kerül mind2 konzolon pedig a blueray lemez drágább azaz itt is az XBOX lemez drágább lehet hamarabb esik le de eza minimum.
Már elvből nem vennék az MStől semmit mert egy pénz éhes banda az enyémből meg nemfognak XD