...hú, most megint elvesztettem a fonalat. :rolleyes:
na jól van, megyek pónikat és cuki cicákat nézni, hogy visszanyerjem a normál eszemet.
Spoiler!
Nyomtatási nézet
A Lost Valleyt beleépítetted a pályádba? :eek::eek::eek: Kedvenc pályám, az anniversary-s kiadása nem tükrözte a szépségét. Ha mást nem is, akkor ezt kiadhatnád demóba. Eszméletlen gyönyörűen nézhet ki wdavid! :) Viszont a majomra visszatérve, ha mondjuk az egész majom más színű lenne mit szólnál hozzá? Van egy lila majmom, trsearch-es de átszíneztem corellal. Ha kell, küldöm itt. Viszont a soundokat nem tudom küldeni, mert túllépi a 97 kb-ot.
nem a zegészet építettem bele a játékba csak ezt a részt :D igazából több TR részből is van benne egy két helyszín, azok amik tettszettek :D
ezekből van pár átdolgozás: TR4, TR1, TR3 :)
a lila majom biztos jól néz ki de ebbe a pályába nem hiszem h passzolna, mivel próbálok az élethűségre törekedni :o minden esetre az ajánlatot nagyon köszönöm, rendes tőled :hug::)
Ú nekemis az a kedvenc pályám a TR1ből :D Kiváncsi vok hogy lett átdolgozva. ;)
Én is, várom! :D
Értem. Semmi gond. Amúgy ez a majmos dolog meg olyan, hogy mind2 másmilyen, amúgy meg sztem tök mindegy, hogy milyen a shegge színe a majomnak, 2 fajta van van a baboon normal slotban meg a baboon silent slotba, ráadásul ha nem a robbanós fajtát használod, akkor meg nem tűnik el a majom, olyan, mint a Tr3-ban, kipróbáltam, működik. Viszont már nagyon várom a pályádat wdavid! :) Tényleg, Croft Manor lesz benne?
hehe nem azt kivettem :o ráadásnak nem találom a project fájlokat, szóval, lehet hogy az egész elveszett, de még körbe keresgélek :)
örülök, hogy tettszik mindenkinek :hug:
ismét volt egy hosszabb pihenő, meg közben számítógép csere is :D
új képpel jelenleg nem tudok szolgálni, de ha esetleg lesz olyan ami, nagyon megtetszik szerkesztés közben, talán felrakom :D
jelenleg új animációkat próbálgatok, főként a futás animációját szeretném lecserélni :)
szóval egyenlőre ennyivel tudok szolgálni, lassan halad a munka magán élet miatt, de próbálok minél többet foglalkozni a projectel :)
Sok szerencsét:D:)
köszi szépen :D a hosszú hétvégén szerkesztgetek kicsit, és lehet h megleplek titeket egy kis újdonsággal :)