Le töröltem a daz néhány napja... Tegnap föl akartam rakni a ge..je meg mappákat gyárt. És nem tudok mit kezdeni.... Betöltő mappáit klónozza(nincs vírusom) :( Ötlet? KATT
kacsa ha már felajanlodtad hogy maskor is segitessz ezt a problémát is kérnem megoldani:D :):)
2011-10-08, 22:52
Petya a Lara Fan
Idézet:
nicolee eredeti hozzászólása
Nagyon szépen köszönöm a válaszát mindenkinek! Petya, amit mondtál, hogy rakjak fel az az ATi-s. Amióta felraktam és lejjebb görgetek nem egyenletesen megy szépen lefelé, hanem így ugrál. Nem tudom elmagyarázni. :P xD
Böngészőben be kell kapcsolni a finom görgetést. ;)
Idézet:
+ videók se mennek már rajta egyenletesen. :/
Ez alatt mit értesz?
2011-10-09, 09:44
nicolee
Idézet:
Petya a Lara Fan eredeti hozzászólása
Böngészőben be kell kapcsolni a finom görgetést. ;)
Ez alatt mit értesz?
Ugyanaz, mint a böngészőnél: szaggat, vagy nem tudom elmagyarázni. Mintha ki akarná rajzolni minden egyes képkockát a videónál. :/
2011-10-09, 09:54
Kacsa
Idézet:
Ugyanaz, mint a böngészőnél: szaggat, vagy nem tudom elmagyarázni. Mintha ki akarná rajzolni minden egyes képkockát a videónál. :/
tudom én, olyan csíkokat hagy :) meg amikor az ablakokat akarod áthelyezni, akkor is olyan akadozósan megy.
telepítsd fel a drivert (illesztőprogramot). ez egy CD-n van, és a videokártyához kapod. :)
2011-10-09, 09:58
nicolee
Áh! Nem igaz. Felraktam, amit mondtál: Install Display Drivers -> és ugyanolyan, mint volt. :(
Idézet:
Kacsa eredeti hozzászólása
tudom én, olyan csíkokat hagy :) meg amikor az ablakokat akarod áthelyezni, akkor is olyan akadozósan megy.
telepítsd fel a drivert (illesztőprogramot). ez egy CD-n van, és a videokártyához kapod. :)
Pontosan! Hiába felraktam, nem megy (mármint, ugyanolyan mint volt). xD Csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
2011-10-09, 10:02
Kacsa
Idézet:
Pontosan! Hiába felraktam, nem megy (mármint, ugyanolyan mint volt). xD Csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
tudnál képet küldeni a driver telepítőjéről? :) PrintScreennel. utána beilleszted Paintbe, felrakod mondjuk Képfeltöltésre és megnézzük, milyen lehetőségek vannak. lehet, hogy a rossz funkcióra mentél rá. :) velem már megesett. :)
nem muszáj mindig új hozzászólást írni, ha kettő hsz-ed között nem telt el 24 óra, akkor használd a JAVÍT gombot, a jobb alsó sarkában a hozzászólásodnak :)
amúgy a jóra kattintottál ^^"
dehát... na, nálam kifújt a tudomány. :D bocsi. :o
2011-10-09, 10:28
nicolee
Idézet:
nem muszáj mindig új hozzászólást írni, ha kettő hsz-ed között nem telt el 24 óra, akkor használd a JAVÍT gombot, a jobb alsó sarkában a hozzászólásodnak :)
amúgy a jóra kattintottál ^^"
dehát... na, nálam kifújt a tudomány. :D bocsi. :o
Áh! Próbáljam meg még egyszer? :/
Mert, amikor felraktam most azt írta ki, hogy az illesztőprogram nincs felrakva.. vagy valami ilyesmit. xD
Újra kellesz rakni a gépet, igaz?!
2011-10-09, 10:30
Michele
Idézet: