Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
Nyomtatási nézet
Tud valaki segíteni, beírtam a TRs profilomba a Steam azonosítómat és azt írja ki hogy nem talált ilyen profilt rosszat írtam be?
http://www.youtube.com/watch?v=TIY8cssb30Y
oké...Lara ilyet is tud :D
:vlol: leesek a széktől olyan vicces :vlol:
főleg a Hulk
A Steam-en belül külön létre kell hozni azonosítót. Tehát az még nem jár a Steam fiókkal. Lépj be a profilod beállításaihoz, és ott találsz egy olyat, hogy: Egyedi URL: ezután pedig azt látod, hogy: http://steamcommunity.com/id/ és van ott egy szövegmező, ahova beírhatsz amit csak szeretnél. Ott kell megadnod a kívánt azonosítót, és ha azt leokézod, rövid időn belül már működik is majd az itteni profilba ágyazott azonosító :)
Köszönöm őrmester:D.
Hétvégén nosztalgiáztam,így játszottam a Hitman 2-vel.
Itt meg kell jegyeznem,hogy imádom Jesper Kyd minden zenéjét,amit komponált a szériához(nem tudom miért vágták ki...mert az Absolution jobban érdemelne ennél az elektromos zaj helyett...namindegy)De most úgy dönöttem,hog y menjen más zene...mivel szerkesztek pályákat,így letöltöttem a TR1-es zenéket és azokat+a RE:Retribution zenéjét tettem be lejátszásra.
A sztori most kezdődik....ÉLVEZTEM..valahogy a gép megérezte,mikor milyet kéne bejátszani(keverés be volt kapcsolva)
Nem tudom mit gondoljak...ti is szoktatok más játék zenéjét hallgatni,egy más játék alatt?:D
Vagy csak én vagyok ilyen kretén? XD
Én egyszer csináltam olyat, amikor pár évvel ezelőtt először játszottam az AoD-dal, és elértem a Sanitariumba. Utáltam, hogy alig van lőszer, a hangulat nyomasztó volt, Kurtis meg még Laránál is nehezebben irányítható, elakadtam, a zombiktól meg jól be voltam ijedve. Na akkor beraktam valami vidám zenét, hátha nem leszek annyira beijedve. :D Sajnos nem jött be, úgyhogy savegame letölt, pálya kihagy... Folytattam az Aquatic Research Area-val. Azóta se próbálkoztam ezzel a két pályával.
Illetve egyszer voltam még lusta, és az új TR-ben meg akartam nézni valamit, de a media player bekapcsolva maradt. Egész jó volt tiszta epic trailerzenékkel. :p
Kipróbáltam az én "EPIC" zenei gyűjteményemmel a TR2-t és ritmusra lőttem meg ugrottam.... xD