Mevan Juci be tojtá?XDDDDDDDDDDD
Nyomtatási nézet
Mevan Juci be tojtá?XDDDDDDDDDDD
Mé kelellet vóna??xDÉn csak kérdeztemxDD
Na valahogy most jelent meg a Resi Retribution. :) Majd egyszer megnézem. :D
Jaaaaj én is meg akarom nézni!!:jumper:
Na, mi holnap megyünk Miskolcra moziba megnézni a Resident Evil: Megtorlást 3D-ben, szóval ez ilyen "mini TR tali" lesz. :D
Akik ott lesznek: Michele, Domi, Domi barátnője, Robbie, Robbie haverja és én. :D
Ajj de jó nektek basszús, én meg nem tudok menni, mert nincs a közelben sehol mozi:(Meg szerintem nem is engednének be, mert plussz18 nem?xD
3D moziban még soha nem voltam, csak kupolásban németországban, de tök jó volt:D
A filmet majd valahonnan letöltöm, mert már annyira kivi vok rá, hogy azt már szavakba sem lehet önteni!:jumper:
Hát az én pénzemet hiába akarom sprórolni, mindig el kell költsem valamirexDDe sok sikert bármi legyen az:angel:
Hatalmas a film :D
Egy jó NAGY fordulat is van benne :D:D
Ma jön a Resi 6 demo kíváncsi vagyok már :D
én is eléggé, dehát nem fogom tudni kiprobálni:|Majd mond el, hogy milyen lett!!:D
Na megnéztem az új Kaptárt :D K*rva jó volt! :D De akkor Claire meghalt? :(
Na lehet engem utálni, de leírom a véleményem. :D
A Resi6 demó: sötét, unalmas, egyhangú, akció az egész, semmi félelem. Tucatjáték, gagyiság. Irányítás túl bonyolult a 4-hez és 5-höz képest. Sőt még bugos is a játék néhol.
A film: Három dolog tetszett benne: a zene, Jill és a 3D. Jól megírta egy kommentelő GameKapcson, ezt be is másolom, mert egyetértek vele. :)
Ja, és egy másik, ezzel is egyetértek :D :Idézet:
Végignéztem. Nos, a véleményem:
0% hasonlóságot vélek felfedezni a film és játék között. Na jó, talán 3-4% a szereplők miatt, de csak a neveik miatt.
Nem tudom, mi volt ebben a részben a "megtorlás", de mindegy. Szerintem ez a rész a szánalom teteje... Komolyan, ki az az Alice? Minek kellett betenni a filmbe olyan főszereplőt, aki nem is szerepel a RE történelmében? Már az 1. részben is rüheltem, utálom hogy mindenki meghal csak ő nem. Meg mi az, hogy egy gép foglalja el a világot? Ez érthetetlen... Weskernek kéne a főgonosznak lennie, aki a messzi háttérből irányítja a szálakat, nem pedig segítséget kérni Alicetől, hogy mentse meg a ****üket. Meg az egész film egy helyszínen játszódott, ez is borzalmas volt. Az ellenfelek siralmasak... A Las Plagas vírus le utánzása borzalmas...
1: Mivel még kifejletlen plaga-t adott be magának, kizárt hogy olyan gyorsan hatna. Kell várni egy ideig, hogy legyen valami hatása. Lásd RE 4 (játék)
2: Ha megjönne a hatása, akkor sem ilyen hatása lenne, mind a játékba. Itt is, lásd: RE 4.
3: Leon rosszul ejtette ki a Las Plagast. Aki nem hiszi, halgassa meg néhányszor újra.
És úgy van, ölessük meg Barryt! Meg Adát állítsuk be kis tehetetlen ribancnak, Leont pedig egy képzetlen Weskernek dolgozó embernek. Ez megy! De az már nem, hogy egy normális RE filmet összerakjanak, ááá, az már felülmúlja elképzeléseiket. Meg Jill is... Legalább a hajszínére figyeltek volna oda, de mindegy... Meg hol volt Chris, Claire? Ja, azok még a hajón meghaltak? Persze! Hogy is merészeltem megkérdezni, hogy mi történt a RE főszereplőivel, hogyan is mertem... A B.O.W mondjuk hasonlított, de hát... Azért egy ilyen nem hal bele egy olyan robbanásba... De mindegy... Meg milyen jó, hogy a zombik tudnak úszni! Váó! A zombik túlélték a robbanást, de a nagy erős B.O.W nem.
Tudnék én még írni néhány sort... De szerintem ti is tudjátok ezeket... Szóval elég lesz ennyi kritika.
Idézet:
Megneztem, egy rakat sz@r, motorozo autot vezeto gepfegyveres raketa lovoldozo zombiek? Fetrengtem :)))))) Amugy a legtobb jelenet a regi resze4kbol lett ki copy/paste-ezve, semmi eredetiseg, ja a vegen meg azok a repulo molylepkek es a posztapokaliptikus hangulat, na az vagot gerincre :D A leggagyib resz az osszes kozul, igenytelen, rohejes, otlettelen, story nulla, latszik hogy csak a kedveskejenek csinalta a rendezo a filmet, maskepp nem sokat szerepelne mozikban :P
Engem is idegesített Alice, hogy mindíg bele pofátlankodik a filmben, a játékban, meg semmi szó nincs rólla.
Meg még azon is meglepödtem, hogy nem Wesker a fö boss??O.oElvileg ö kéne az ú.n."Vörös királyné"(vagymiacsuda) helyett lennie a leggonoszabbnak.
Észre vettem azt is, hogy azokat a késes embörkéket,(amik az afterlifeban is benne voltak azt hiszem) a RE5-röl kopizták, meg azt a Salvador embökét, meg a katonákat 1 picikét.
Jill tényleg nagyon jó volt benne:)
Sajnáltam, hogy Ada-át elkapták(pont öt??Azt a rohat jó szuper kémet??) és tényleg olyan kis szerencsétlennek mutatkozott:|
De attól eltekintve a film nekem a 10 skálán 5-öst kap töllem:Pmert az efektek azért jók voltakxD
Resi 5re akciót mondtak erre mi lesz XD de ettől függetlenül marha jó!
Leonos pályán 2x-3x volt horror ijesztgetés próba nem jött be de viszont a mozdulatok lenyűgözőek, tetszik a spontán kézzel lábbal való harc Leonos pályán nem is kellett lőni csak amikor kötelező volt.
Chrises pálya CoD ez a rész nem tetszett!
Másik palis pálya is jó volt akció shooter volt ez is de jobb mint a Chrises.
Marha jó 5letek vannak benne mint pl kettő összeérő halott ellenségből valami trutyi lesz ami átalakul... valamivé amit nehezebb megölni ez marha jó 5let, valamint Chrises pályán tetszett a több katona jelenléte valahogy emberibb lett az egész :)
Totyogós játékmenetnek ágyő még a felvehető tárgyakért sem gyúl ez viszont nem jó :(
nem haragszotok ha ezeket most nem olvasom el? :\ elfelejtettem mondani hogy nem akarok spoilert, és gondolom ezek tele vannak velük. :D
énis megnéztem :D nekem nagyon tetszett egyik kedvenc filmem :D
Nekem a Damnation most a kedvenc CG filmem lett, halál komolya.Pár résznél már betegettem bele, hogy mi lesszxD
Tényleg nagyon jó lett, szerintem a 10-es skálan megérdemli a 10-et:D
Kacsa, töllem a maximumot kapja meg!!:D
Szépen leszerepelt a Resident Evil 6, ami nagyon is érthető - már semmi köze nincs a horrorhoz, csak eszetlen lövöldözés az egész.
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/resident-evil-6
Tudtam, hogy ez lessz a Resi 6-ból...:rolleyes:
Hát szerintem már a 4es után.
Abból amiket olvastam róla ez a rész ugyanolyan cooperativ marhaság mint az 5 volt csak rosszabb irányitással, őszintén már kiváncsi sem vagyok rá. :(
Amúgy több sorozat neve is eszembe jutott amivel ugyanazt lehetne tenni. A TR talán, de csak talán, az új fejlesztő miatt kivétel lehet, hát reméljük.
Szerintem is a 4 után kellet volna abbahagyni az 5ös nagyon unalmas :| 6ról ne is beszéljünk mondjuk még nem játszottam vele de gondolom milyen lehet...
Hátöö...olvasgattam, 1 kicsit utánna, és annyi kritikát kapott, hogy tátva maradt a szám...Mondjuk megérdemelte, mert néztem végigjátszást, tisztára olyan Darkside Chronicles-es feelingje volt,ebbol csak annyit szürtem le, hogy na szevasz...:rolleyes:
A Resi4-nél tényleg abbahagyhatták volna,(mondjuk ott is van sok idegesítö rész Ashley-vel, de ö legalább nem pazaról löszert, mint az a buta Sheva,az volt a legmérgesítöbb a Resi5-ben) már a Resi5-ben csalodtam, hát már tényleg úgy éreztem, hogy a Resi6-ban is nagyot fogok csalódni...Hát nem??:DLogikus:P
Teljesen más téma, de emlékeztek még Andrea rajzára? :D
Na, egy újabb remekmű tőle :D
http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/...ta-d5gv2xn.jpg
http://fc02.deviantart.net/fs70/i/20...ta-d5d6yui.jpg
http://fc09.deviantart.net/fs70/i/20...ta-d5c2c11.jpg
hehe, nagyon jók. =) TR és Resi, legjobbak. :)
PSP cím HDra húzva ennyit a grafikájáról, Chris endingje pedig túl van érzelegve.
Youtubeon spoilereztem megvenni úgyse fogom :)
Viasz bábuk, még a főszereplő poligon számát se vitték fel, hogy gömbölyű fejű legyen nemhogy a ruhája..
http://i49.tinypic.com/f1l6o4.png