úgy van ne ragozzuk!!:D
csak kivi voltam rá hogy hogy néz ki!:P
Neked is pislogott??:vlol:
Naaa végreeee....!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper :
A kastély istenem kedvenc pályám!!!:jumper::jumper::clown:
Nyomtatási nézet
úgy van ne ragozzuk!!:D
csak kivi voltam rá hogy hogy néz ki!:P
Neked is pislogott??:vlol:
Naaa végreeee....!!!!!!!:jumper::jumper::jumper::jumper :
A kastély istenem kedvenc pályám!!!:jumper::jumper::clown:
Nekem az egész a kedvencem de a kastély egyszerüen imádom!!:jumper::jumper:
t*k hangulatos meg azok a lovagok is királyak meg a csapdákat is nagyon szeretem benne.^^
De azt a nagy izét, amelynek be van varva a szeme s éles izék álnak ki a kezéöl útálomm...
Na meg azokat a sáska féleségeket hasonlít a Reaper-re a Resi 5-böl...na azokat is, bár a Resi 5-ben sokkal jobban gyülölöm öket, mert ott tényleg veszélyesek ha elkap, akkor neked annyi, mert halálraszurkálja a veséidet!!XDD
Jajj azt énis utálom mindig beleszúrja a hasamba a karmait utána meg a fejembe :mad: http://www.youtube.com/watch?v=NPJUQvmbeiE Ilyedezzünk egy kicsit :p
Most nem akarok jó kedvem van de azért köszi CrashXP:vlol:
YEEEEE:jumper::jumper::jumper:
Kaptam Jill mod-ot RE4-hez!!:jumper::jumper:
http://www.youtube.com/watch?v=ic7t9...eature=related
a DL link is ott van a leírásban:P
Resi 4-hez Trainer-t valaki!!!:D
Ami bár müködik is-.-*
Szerk:már kaptam 1-et:D
Én is megcsináltam azt hogy Ashley-t megöltem s tudtam a holtteste körül mászkálniXD:jumper:
csinálok is 1 képet azonnal!!:D
jó legalább te nem felejted el :p :)
http://i51.tinypic.com/p63h1.png
OMFG!!XDD:vlol:
és még az ajtón is át tudtam menni...a másik oldalon meg már shemmi baja shem voltXP:vlol:
És még annak a tetejébe pislogott b*sszkiXD
találtál valakit, aki tud segíteni a fordításban?:)
csalássaXD:P:vlol:
örök életet adtam neki oszt lepufantottamXD
de lehet hogy nekem vénetlenül sikerült:PAz is kérdéses hogy mivel nyirtad ki??:D
Fhúú dzsemfix teljesen kiment a fejemböl!!>.<
de a közeli barátnöm szerintem segít, aztán holnap megkérdezem tölle okés??:D:)
phú már nem tom hogy használtam e trainert akkor. xD Kipróbálom majd. :p:p
Jujj isenem el sem hiszem h ennyire telik az idö!!:jumper::jumper::jumper:
Hétvégén jönnek anyámék haza istenem de várom már!!:jumper::jumper:
És a sok cucc mellet lehetséges vogy veszek egy új vidikarit is!!:jumper::jumper:
Annyira izgatott vagyok és boldog!!:D
Mostmár a jókedvemet shemmi sem tudja elb*szni!!^^
Jó tudom h nem kellet volna de egyszerüen nem tudom h mit csináljak örömömben!!:jumper::jumper:
Le kellet írnom remélem nem gond!:o
Végre nem leszek 1-edül!!:jumper:És majd csinálok 1 hatalmas búlit, mikor ök elpucolnak az erdöre és én egyedül leszek ithon!!Úr isten el sem tom képzelni mi lessz akkor!!:clown:(nem föltétlen rossz dolog!!:vlol:)
Ne haragudjatok de ahogyna tesom említette hogy most hét végén jönnek aszittem, hogy megbolondulok annyira mgörültem neki!!:jumper::jumper:
Úristen....pont a legijesztöbb részhez értem el a Resi 4-ben!!!-.-*
És csak 1 kérdés kering a fejemben már este óta, ami nagyon zavar: hogy a francba fogom azt a kib*sz*tt Regenerátort legyözni löszer nélkül??:kratz:
A chapter5-1-nél járok, és még nem futottam össze 1 regenerátorral shem, viszont közel vagyok hozzá, és akkor honnan szereljek elö löszert??
Lehet hogy mégsem kellet volna ennyire pazarolnom a löszert-.-*:S
Már most kavarog a gyomrom föleg sötétben de félelmetes!!
Tegnap este sem tudtam aludni miattaXD:vlol:
Még h én beleélem magamat??Nicsak ki beszél??:D
Amugy tényleg ojan ijesztöek és tényleg nem tudom hogy hogy fogom legyözni, plussz még shotgun ammom is alig vann és rifle-el nem lessz könnyü legyözni infravörös távcsö nélkül legyözni:S
Föleg ha még belém is kap jaj>.<:vlol:
Már j.J-nél is 4x meghaltam 1-más utánXD:vlol:
Na mondom akkor mit csinálok a regenerátornál b*sszúsXD
Én is féltem tőlük, viszont megnéztem YouTubeon a vele kapcsolatos videókat, és összeszámoltam hogy hány lesz belőlük mielőtt még odaérnék. :D Utána már nem is féltem tőlük, ráadásul nagyon könnyen el lehet tőlük menekülni. (bár azért ajánlott hogy minimum 1-2 életnövelőd legyen)
UI.: Kacsa, ha ezt olvasod, plz, tudsz nekem adni tippeket a Pro módhoz? Elég gyengén megy, és kéne az utolsó acsihoz. :D Privátban is küldheted, és előre is köszönöm! :)
Juuuj adjatok tanácsot tanácstalan vagyok!!XD
Még soha nem volt ijen dolog az életemben!
Van 1 csávó, akit vasárnap óta ismerek, vagyishát nem ojan nagyon, mert alig tudok rolla valamit isXD
Éz most megkérdeztem tölle, hogy miért érdeklódik ennyire irántam?
S egy kis idö útán kinyögte, hogy tetszem neki.:eek:
De nekem nem tetszik, ö, és ezt ö is tudja, és tudja azt is, hogy nekem más tetszik.És akkor eszébe ötlött, hogy legyünk barátok, de én nem szeretnék, mivel nem kedvelem öt.
Mit tegyek??:D
Még soha nem történt velem ilyesmi, és hát ez nagyon meglepett!!:eek:
Tanácsot kérek!!:D
Tanácsot nem adok.. Ha a te helyedben lennék akkor ezt mondanám..
Figyelj apuskám, nem kedvelek, nem kedveltelek és nem is igazán foglak.. Sajnálom de fel is út, le is út, nem tetszel, hagyj békén, isten áldjon.. XD
Na, én ezt tenném, de te nem vagy olyan mint én..:P
Mond meg neki hogy ne haragudj, más tetszik, és nem szeretnék a társaságodban sem lenni, szia .:P
Na.. Kb ennyi.
Ennél lágyabban kéneXDÉs még az is közrejátszik, hogy nem merem elmondaniXD
Na mind1 inkább hagyom nem akarom megsérteni, hisz rendes:)
meghát még a tesommal is megbeszélem ezt a a dolgot, majd asztán elválik.:D
Végig vittem a Resi 4-et:D
Itt a statisztikámm:D
http://i43.tinypic.com/2ro1648.jpg
ahoz képest elég jól bírtam csak 10x haltam megXD:D
majd elkezdem pro modon is:D
Nekem is mindig huszonvalahány órám lett.
Én nem szeretek végig szaladni a pályákon.
Amúgy jó eredmény Yza^^
hátt...lehet hogy nem kellett volna végigrohanjak rajta^^*
Mert a löszerrel megbántam, mikor a regenerátorral szembe kellet néznem.:D
De végül csalás nélkül összejött és meg volt a játék élmény is!!:jumper:
Köszönöm Cindy:D
Amugy meg 10x haltam meg a játékban??XDDhúú de gyenge!!:vlol:
Nah hálka a jó istennek hogy felfogta ez a gyengeelméjü, hogy nem akarok vele járni!!-.-*
Már komolyan mondom kezdett idegesíteni!!
Elmondtam neki szépen és tisztán az igazságot, hogy:Nem akarok veled járni, haggy békében élni, amúgy is van 1 kiszemelt zsákmányom, amire vadászok 1000-elXD, most pont te kellettél a képpbe.
Erre azt feleli, hogy: De hát nem is láttál még élöben, miért akarod elsietni??
Erre én: nem is akarlak haggyá már!!
Erre ö: És mi nem tetszik bennem??
Én:Minden!!
Ö:Bár ismerj meg, és utánna itélkezz!
Mondom b*szki 1x-is útálom a túl érdeklödö tipusokat, amijen te is vagy,2x pedig eléggé idétlen vagy nem tetszik a külsöd sem meg ijenek szal haggyál
Erre Ö:De bár barátok lehetnénk??
Mondom, hogy:Te nem tod felfogni a csepp agyadal, hogy nem???
Erre írja h jó felfogtam és biztos h sokat fogok sírni utánnad mert nagyon tetszettél!
Mondom a vliágon vannak más csajok is majd találsz mást, addig is haggyál!!!
Ma is 2x el kellet mondanom h haggyon békén!-.-*
Jó tudom, hogy ezt nem ide kellet volna, de már nagyon ideges vagyok, én nincs per pillanat senki, akinek elmondhatnám és hát.....fhúúú....:angry:
Dehát vannak íjen ragaszkodó emberek, én pl nem vok ojan!
! csomo jó pasi volt az életemben, aki tetszett..XD
Dehát h ennyire rajongjak valakiért még ijen nem volt.
Ez már nagyon felhúzott-.-*
Ömm.... Csak neten zaklatott?... lol... Azt hittem hogy legalább tényleg találkoztatok.. Ez..Na jó hagyjuk..
Lényeg hogy most már leszállt rólad.^^''
Jó zsákmány gyűjtést, vagy mit.:P
Hát ö(elvileg aszonta) hogy látott a városi buszon 2x is....
S hogy én milyen szép vagyok meg mittugyam én.
Meg még 2x beszéltünk tellon ennyi!
De nem érdekel csak mégjobban megutáltam és mégjobban feidegesített.Pedig elsöre jó benyomása volt.
De akkor shem tetszett!!-.-*
Tuttam hogy ez less nade mind1.
Zsákmányszerzés??hátt....azt amugy arra értettem, hogy tetszik nekem valaki...khm..^^*és meg szeretném szerezni...khm...:D
Ez de 1 állat. Annyira bírom az ilyeneket.. 1szer meglát és már feleségül akar venni... Sajna nekem is volt már ilyen nem normális emberekkel dolgom.. Ilyenkor jó hogy se szívem se bűntudatom és jól lekoptatom őket..
ÉÉsss Akkor már kifaggatlak..( te topicod úgyhogy nem offolunk:P)
Milyen az a kiszemelt ''zsákmány''?
9.-be nekem is volt ilyen... 1 álompasi volt... 1 volt a bibi.. szart mindenre... Pedig úgy elfogadtam volna magam alá...
Csak hát.... bagózott, füvezett, ivott és nem érdekelte a tanulás.. De akkor is olyan sármos volt..xD..Gyá még most is bele pirulok..xD
Ilyenkor jó hogy 1ik ismerősöm sem ismeri a fórumot..xD
Azt ajánlom, ha ilyen a pasi, akármennyire is fáj, mondj le róla. Nekem is ezt kellett tennem és majdnem 1 évig szenvedtem..xD, de megérte^^
Hjajj ö nem ojan!!:PTök rendes csávó és meg kell hagyni tud hülyeségeket csinálniXD
A pofija az ami tetszik benne ojan kis aranyos^^
Meg hát ojan.....ojan....jó vele lenni.Bár benne is meg van a szivassak más embereketXDDe attól eltekinte jó gyerek:)
Nekem bejön, és föleg hogy az osztársam volt 1-3-ig, és most megint 9-ikbe azok lettük:D
Nem gondoltam volna., hogy még 1x ö is meg fog tetszeni:D:clown:
de milyen sokat változottO_O
Végülis a TR találkozó egész jól összejött pár éve. :)
Úgy már oké. :D
OOhhh yeeee:D
lehetséges, hogy apám vesz egy új vidikarit!!!:jumper::jumper:
Mivel jól viselkedtem, ezért lehet hogy megveszi, de még meg kell gyözem rolla!!:D
Ha kaptam választ, azonnal kezdek kérdezösködni!!:D:clown:
Majd ha választ kapok, addig nem mondok semmit;)