Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat. :)
Nyomtatási nézet
Vagy esetleg még a GameCam, hogyha nem akarod, hogy 4GB legyen egy kb. 10 perces felvétel. De úgy tudom, hogy ez nem vesz hangot trial verzióban, meg a Fraps eleve szebb képet vesz, csak kell hozzá egy külön meghajtó, hogy tárold a dolgokat. :)
Vagy kéne keresniük elsőnek egy kiadót (SE) és utána megkaphatná de szerintem már nyugdíjba ment a nagyja. :(
Igen, a "kockavilágban" mesteriek voltak, de egy next genes játék kérdéses, hogy menne-e nekik.
De ha én el tudom képzelni, hogy a régieket milyen módon lehetne áthozni mai szintre, akkor ők...! Még szép. Mondjuk ki tudja merre vannak a világban? :rolleyes: A fene egye meg az egész ügyet. :angry:
öhm tudna vki segíteni?Fraps progi full verzión hogyan veszek fel hangot?
mert Sound input mikrofon van beállítva+Sound device pedig Nvidia nforce stb stb.
nem tudom megváltoztatni.ill ha ti sem tudjátok akk tudtok vmi olyan progit,amivel hangot is lehet felvenni?
Egyáltalán nem biztos. Ki tudja, mit csinálnak jelenleg? Arra kell amúgy gondolni, és ez tutkó biztos, hogy hatalmas sikerre tennének szert, ha visszajönnének, egy igazi, vérbeli Tomb Raider-rel. Megérné Nekik, ez 100 %, akkor meg nem értem, miért nem jönnek vissza? Tudja a fene hogyan gondolkoznak ezek.
-Nincs kiadójuk tehát nem SEnél vannak és joga sem lenne kiadni egy új TR-t.
-Valamiből megkel élni!
-Új játékai sem voltak nagy durranások.
Lehet, hogy némelyikük már nem is ebben az iparágban van.
Aztán jól beégtek, nincs bizalom feléjük.
Ahogy gondolkoznak... Hát csak nézz szét játékfejlesztéses oldalakon. Bazi nagy a kockázat. Kell rá lé. Reklám. Meg minden lóf*sz. Ha olyan könnyen menne, már én is belevágtam volna. :D
Meg aztán a jogokat nem adják át csak úgy gondolom.
Az viszont igaz, hogy vérbeli TR-t ők tudják, hogy kell csinálni. De hát... Kinek számít ez? Ahogy nézem, nem sok mindenkinek. Eléggé megoszlottak a rajongók is. Némelyeknek a Crystal "TR"-je az igazi, mintha a semmiből pattant volna ki az egész. Komolyan...
De legalább lenne egy e-mail címünk vagy valami... :vlol: A mai modern világban nehogy elérhetetlenek legyenek már. :rolleyes: Egy jó dumára csak, nem győzködésre. :group_hug:
És azzal mit értek el hogy egy dicsérő üzenetet írtok nekik? :) szerintem anélkül is tudják hogy sokan imádják még mai napig is :D
Szerintem ha látnák azt, hogy van igény rájuk, akkor visszajöhetnének, persze mondom ezt most mindenféle jog, meg egyéb szarság nélkül. Szívesen csináltatnék emberekkel egy ilyen felmérést.
hja de jo lenne ha vissza jönnének ök legalább nem b*ssz*k el az egész játékmenetet mint a Cristálosok:(:D
A mútkor mikor feljött a téma utananéztem és a legtöbbjük itt-ott még mindig játékot fejleszt...
Igény nem nagyon van rá mert ahogy látom csak ezen a fórumon vannak klasszikus-rész fanok :):D
Sztem ha egyesülnének akkor a jogokat nem lenne olyan nehéz megszerezniük mert már eidos az SEhez tartozik, SE meg nem olyan köcsög, az 100% hogy a főjátékot nem vehetnék birtokba, de sztem 1 Spin-Off játékot még csinálhatnának:)
Letöltöd a VAC nevű programot ami létrehoz egy virtuális hangkártyát, majd telepítés után ezt állítod be alapértelmezett hangeszköznek :D Ezután tudsz hangot is felvenni, ám mikor felveszel nem lesz hang, csak a videón :)
Petya, azért, még ha el is rejted kérlek, legközelebb ilyet inkább mellőzzük
Álmodozni szabad. :)
De a valóság:
A CORE-nak vége, felbomlott. Soha nem áll össze újra, egy TR miatt. És nem is tehetné. Nem az övé a szabadalom, a név sem. Tehát felesleges erről ábrándozni. :)
VISZONT:
Ott van a rajongók kezében a megoldás. Ott van a pályaszerkesztő program, és bizony jópáran létre is hoznak egy-egy, a fő részekkel is versenyző alkotást. Megvan bennük a történet, a kaland, és már a textúrákra sem lehet nagy panasz. Van húszegynéhány pályás is köztük, így a méretre sem lehet kifogást emelni. Nem kell ide a CORE higyjétek el.
Javaslom vágjatok bele egy-egy ilyen nagyobb műbe, és ne a pár perces kalandokat keressétek, és meglátjátok miről makogok. :)
Ajánlhatok párat. :o
OBignak igaza van. :D Nézzétek csak meg a CORE játékain pl, a textúrázást...néha úgy néznek ki mintha csak oda volnának dobálva, ezzel ellentétben a szerkesztővel készült pályákon néha még egy rosszul elforgatott sincs :) énis szívesen megnéznék egy újabb Core által készült TR-t, de szerintem ha megint lehetőséget kapnának egy TR elkészítésére, már ők is NG-ben dolgoznának :D
És ne felejtsük el, hogy a TRLE-ben a következő mérföldkőhöz érkezünk lassan, mikor kijön a Fexengine. :)
nagyon jó lenne már! :D kiszabadulnánk a "kockavilágból" :):)
Az AOD végigjátszást? Tudod mibe vágod a fejszédet?
Hát drukkolok.
Ebbe még anno Lacek bicskája is beletört, illetve nem fejezte be, holott annak idején ez volt a belépője a tr.hu impresszumába.
Jó lenne, ha látnék egy fullosat. No mert itt nem is a végigjátszás a lényeg, hanem a közben levő mellékutak, azoknak a szövegei, stb. :)
No hát kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. :)
Azért egy kicsit fura ez a dolog. Itt vagyunk a trs.hu-n, és egy itteni szerkesztő, a saját oldalához kér itt segítséget. Olyanban, ami itt megvan. Nem ezen oldal ellen megy ez a dolog? :angry:
Nem félek én semmitől, sőt, támogatom a kisebb oldalakat, de ez azért mégis furcsa nem?
Miért is nem kéri el tőlünk a végigjátszásokat??? Miért is nem??? Miért kér ugyanitt ehhez segítséget az itt jelenlevő userektől? Miért is kell még egy másfajta végigjátszás, mint ami itt van? Miért is annyira hasonló a szövegkönyv mint ott?
Még egy idevonatkozó link sincs amott.
Kedves Dávid!!! Ez nem fair.
Én kérek bocsánatot. :)
Lehidalok. :)
iiigen, egy végigjátszás nem csak abból áll, hogy mész erre, ugorj arra, fuss oda...
minden mellkéút, MINDEN felvehető tárgy.
amúgy szerintem a Párizsi Gettóig menni fog, de a Gettóban....:clown:az a legkomplikáltabb pálya az AOD-ban.:)
tudom hogy nem kis munka lesz..pláne hogy a hall of seasons ben is több lehetőség van végigjátszásra.értem én itt hádész lehellete pályára,vagy a louvre csatornája ahol 2 helyen is lehet robbantani.vagy a parisian gettoban bernard,pierre,vagy az ajtóőr esete.vagy a templomban a fogadás.amugy mivel SCU-val már jártam olyan helyen volt egy rácsos ajtó meg zöld villogás,plusz lépcsőzés animáció,így azt hiszem megtudom csinálni.amugy meg ha vmibe belekezdek azt meg is csinálom.pl a legendben nemtom mikor találtam egy bugot (pályán kivülre zuhanás)2havonta előveszem és próbálom előhozni.
nekem egyszer sikerült elmenni Pierre (a kávéház tulajdonosa) exéhez, de már nem tudom, hogy csináltam xD Janice-től indulunk ki, ő nagyban segít nekünk. hááát, valamiért imádom azt a prostit.:clown: egyébként tök kedves.:vlol:
igen Janice elirányit a parkba v a Café Metroba(te döntesz.)utána go discózni,de előtte kurtis szalad ki a mocihoz,(nem tom mit keresett ott..)
nah aztán begyűjtöd a dobozt,amit pierre kér tőled,átadod,aztán kapsz egy darab fecnit egy cimmek és egy kóddal .am a nő neve Francine.ő meg elküld Bouchardhoz.
Látom horus, fogalmad sincs a szerkipályákról, nem sokkal játszhattál, legalábbis a nagyokkal biztos hogy NEM. :)
Igenis sok többet ér, mint az eredeti Core-osok. :)
Michele! Ez csak 5-6 pálya, de mivel magyar vonatkozású, talán ajánlom elsőre: :)
http://treditor.hu/trle/treditor/17/...3_budapest.htm
számomra ezek közé tartozik a Revelations:D illetve pár velencés pálya (asszem a 2010-es BTB-n volt az a téma) ömmm... és valószínű a Mythology... majd. ha megjelenik.:)
OBig, egyszer próbálnál meg szerkeszteni pályákat:D kíváncsi lennék.:)
naaaa:clown: légyszíves:clown:
Obig sztem te túlon túúúl elfogult vagy a TRLE pályákkal kapcsoladban...
Nem is értem miről beszélünk, hogy lehet egyáltalán egy Core játékot egy TRLE játékhoz hasonlitani...
Nekem még az AtyaÚúúúristen se tudna jobb játékot csinálni mint pl. a TR3 nem méghogy egy pályaszerkeztő:D