Regisztráltad van vagy ingyenes? Az ingyenesnél pár percig megy csak, cseten ha kell link, küldök, ok? :)
Nyomtatási nézet
Regisztráltad van vagy ingyenes? Az ingyenesnél pár percig megy csak, cseten ha kell link, küldök, ok? :)
Oké csak írjál!!:D
Nekem is jól jönne mert engem is idegesít h 1 perc múlva mindig leáll :/
Én már megoldottam:D
ott lent ahol azt írja, hogy Loop buffer length 0 seconds, azt állítsd át akárhányu percre, és többet fog menni:D
Aha megvan :D
Nyugi, nemsoká megkapjátok, csak a legfrissebbet akarom nektek is meg nekem is, mert nekem 3.5.2-m van és nincs meg a linkem hozzá, küldök p.ü-t ha találtam, ok? :)
Nekem már nem szügséges, sikerült bealítani:D
Még keresek olyat, ami működő, olyat keresek, ami a legújabb, olyat ami jó nektek is, nekem is. Elküldöm a linket majd pü-ban, vagy cseten, ok? Ne warezoljunk nyíltan.
Hogy tudok úgy vidit csinálni, hogy nem vágja a Fraps félbe???Mert megvan oldva a menegetés, de mindig félbe vágja!!!:(S akkor csinál 1 másikat, mit csináljak vele, hogy egész vidi legyen ne félbevágot??:(
A Fraps nem tömöríti rendesen a videókat, ezért a fájlméret hatalmas lesz. A Fraps úgy vágja félbe őket, hogy FAT32-es formázású rendszerre is ráférjenek, tehát 4 GB alatt tartja a fájlokat. A megoldás nem túl jó, annyit tudsz tenni, hogy vagy kisebb felbontásban veszel fel, vagy bejelölöd a 'half size' opciót a 'full size' helyett, így feleakkora felbontású lesz a videód. Viszont ez sem akadályozza meg azt, hogy feldarabolja, így csak később éri el a maximális méretet a fájl.
A végén muszáj összerakni az egészet egy szerkesztőprogrammal.:(
:(És milyen szerkesztö programra gondoltál???
Hát viideószerkesztőre. rengeteg fajta van ebből. De vigyázz! Pl ha a Pinnacle Studio-t teszed fel, akkor jó pár szerkipályát nem fogsz tudni játszani. Amit már neked említettem, ez feltesz pár kodeket, amitől megőrül a TR. :)
köszönöm hogy szolsz:D
A Windows movie maker-t raktam én fel:)Az jól müködik:D
AVI max 100mb hány percre? Mert több perces videónál az nagyon rossz minőség lenne. Sztem jó a Fraps, mert legalább jó minőségben vesz fel, utána akár Vista/7 movie maker-el átkonvertálod mp4-be az meg egy 10 perces videóból is csinál 500mb alattit (bár ezt én még nem használtam).
Nekem Format factory-m van, azzal konvertálom, csak sok idő... a Hypercamról mi a véleményetek? Jó egyáltalán?
Hallottam róla, de még nem próbáltam (ha jól tudom, az ingyenes verzió valami logót/feliratot rak a videódra). Csak ismételni tudom azt, amit Stranger mondott. Igazából a Fraps a legjobb megoldás, annak ellenére, hogy a fájlok mérete óriási lesz a végén. Movie Makerrel viszonylag gyorsan el lehet menteni úgy, hogy jóval kisebb legyen.:)
Semmi bajom amúgy a Fraps-szel, ugyanis teljesem van, tehát felvesz mindent, csak konvertálnom kell utána aztán összeilleszteni, a konvertálás hosszú folyamat az összeillesztés meg megy hamar. :)Spoiler!
Nekem mind a 2 hosszú folyamatxD
A movie maker nem illeszti össze v.mi hamar:(A konvertálásról meg....pfff inkább halgatok:D
Tényleg TR mester te milyen vidit csinálsz???:D
Én? Hát majd egyszer a Selena sonic CD music hackről nektek, meg az este eszembe jutott valami, de azt majd az xna lara topikban részletezném ha nem gond, vagy ha jó itt is, akkor elmondom itt. Na a lényeg az, hogy xna larában videót csinálnék/nánk Laráról, ahogy tornázik, a szlogen pedig az lenne, hogy "Tornázz Larával!:)" nem tudom, hogy megvalósítható-e fraps xna lara és movie maker progikkal úgy, hogy zene legyen a vidi alatt. Szerintetek jó ötlet lenne?
Nos akkor sok szerencsét hozzá:D
Jól hangzik:D
tr felvételhez elég a 30 fps fraps-nek. nagy fájlméretet nem tudjátok meguszni mert tömöritetlen képkockákat ment a gondolom. olyan gépet meg nem nagyon tudtok venni ami egyből tömöríteni is tudná mp4-be vagy xvid-be mondjuk.
ezért is illik másik meghajtóra menteni. szóval egy másik winyóra, vagy aki teheti ssd-re. aki normális felvételt akar annak gép kell. örüljetek hogy nem valami CoD BO-t akartok HD-be 60fps-el felvenni.
egy jó gépen a videok összefüzése és feldolgozása/tömörítése is gyorsabb. Bár engem régen a hang mindig szivatott ha videot vagdostam 99%-ban elcsuszkált. (igaz az nem gameplay volt és jopár éve. manapság nemtudom ez milyen.)
vegyetek négymagos intel i7-et, 8giga ram-ot, egy f@sza ssd-t, és mehet a felvétel :)
avagy játszatok konzolon, de akkor meg egy capture cucc kell. hd pvr, vagy mondjuk roxio capture card
leginkább a külön meghajto kell hogy bírja írni az adatot. nem "virtuálisan" szétdarabolt hdd.
Te jó ég!!O.o
Hát én CoD-al 100% nem vidizekxDDMeghát nekem pénzem nincs ijen méregerös gépreO.o
Maradok inkább ennélxDDA Fraps az pont jó:D
Na jó, XNA Lara kilőve, nem jó egyáltalán... Lassú, a kamera nem oda megy, mint ahova kéne, tehát a Tornázz Larával projekt kilőve végleg. Sorry.
Fogalmam sincs, hogy miért, de a lejátszási listámat nem szeretné megejentetni az oldalon a you tube, még mit kell csináljak vele??O.o
A Movie Maker-nél hogy a fenében kell két filmbarabot egyesíteni?
Szerk: Megoldva. Csak lassan mentette el amit akartam.
Az én gépem meg meg zakkant, reggel bekapcsoltam és kiírta a rendszer súlyos hiba után állt helyre, és én nem tudtam semmi hibáról, tegnap nem kekeckedett meg semmi. hibátlanul működött nem jelzett semmit? Mi lehet a probléma majd vigyem el újra rakatni?
Azért lehet mert amikor bekapcsoltam az elmúlt 2-3 napban a windows üdvözlő zene késett akkor jött be mikor megjelenítette az asztalt.
nekem is csinált ilyet a winfos normális leállitás után. az ujratelepités biztos nem árt meg neki. de ujradobni a rendszert nem nagy nehézség ha értesz kicsit hozzá, és van telepitöd, és le tudod menteni az adatokat amiket a formázás során elveszthetsz. a legrosszabb dolog az egészben a programokat ujradobni, meg beállitani mindent a megszokottra.
Nekem sajna nincs hozzá semmi hanem a boltban ahol vettem ott megvan hozzá minden nem értek hozzá ezért ott megcsinálják és csak a meló ért kell fizetnem mert ismerősünk ott dolgozik ezért ő csinálja ott van hozzá xp. 4 éve is megcsinálták és kb. csak ilyen 2000 ezret fizettem érte úgy hogy ki is lett takarítva. ezt a hónapot meg kihúzza. de volt vele ehhez hasonló hiba be vittem teljes rendszerfuttatás alá tették 3 óráig tartott és semmi baja nem volt. tiszta zakkantak ezek a microsoftosok hogy egy normális terméket nem adnak ki a kezük alól.A mai világban már mindent egy két évre terveznek. pl a tv-ket.
ha egy win. rendszer 2 évig elfut az jo. nekem volt hogy telepités után első inditásra hibaüzenettel indult. d emikor intenziven nyuztma régen akkor 6-8 havonta ujra kellett dobálnom de évente minimum. nem midnegy mit csinál vele az ember.
ha 2ér kitakaritják meg rendbe is tesizk az tényleg nem rossz. sajnos egy haldoklo rendszert lélegeztető gépre tenni nem sok értleme van. mert bajai maradnak, kinlodik, lassu, csak a halált késleltetjük :)
(egyszer menet közben fogtam egy áramszünetet és nem volt hajlando elindulni (dos, hibaüzenet). sokszor volt már kimaradásos leállás de mindig elindult utána. kivéve egyszer. bár azóta már van szünetmentes.)
a win7-et bár utálom de igazán meg még nem ölrtem. igaz ez már a második telepítése, de átlagos hasnzálatba birja. korábbiaknál gyakoribb votl hibaüzenet meg egyebek. csak ez alá meg gépet kell rakni hogy használható legyen. igaz memoriábol semminek sem elég.
fogyasztás meg alap. az autókat is 6-8 évre tervezik, csak itt nincs miből lecserélni. ezért foltozzuk a 20-30 éveseket is még. és csodálkoznak hogy jajj szétrohadt. mikor már kétszeresét lefutotta a tervezett időnek...
nem hiszek mindenféle feketemágiában :)
Akkor ne panaszkodj.
Azért az vicces, mindenki szidja a win-t, de nem tudnak élni sem nélküle. :D:D
én nem ugy panaszkodtam. hozzászoktam. elfogadom, mert muszáj. hozzám képest pont hogy dicsértem...régen sokkal több baj volt velük, csak a mostaniak feleslegesen zabálják a gépet, csurigvan értelmetlen parasztvakitással és a sok "egyszerüsitésben" elvesznek a dolgok számomra...
ha az Aero felületről van szó, az igenis tényleg tetszetős. :D valamivel muszáj csábítani a népet. :\ deee meg lehet oldani, hogy a régi Windowsos felület legyen helyette. :) 3 kattintás.
Mivel már tanácstalan vagyok és pont most ütött be a mény kő....... Nem látja a gép vinyokat(mikor elindul,fekete képernyő) legalábbis azt írja ki. Ugyan ez volt 1honappal ezelőtt de be léptem a biosba ott meg látta ki lépte le okéztam oszt semmi baja nem volt.Most megint de nem enged már oda se.Segítsetek!!!:(((
Egyszerűen haldoklik a vinyó vagy rossz a kábel. Nekem 1x volt olyan, hogy a letöltés megszakadt 99%-nál meg ilyen lefagyások voltak. Szétszedtem a gépet, megnéztem a kábeleket. A HDD-t kábele tényleg érezhetően beljebb ment amikor megnyomtam. Bekapcsoltam a gépet és minden rendben volt. Én ki is cserélném és átdugnám másik csatlakozóba. Hátha ennyi lesz az egész.
CSak 1 sima kérdést vetnék fel, mégpedig, a játékokat, amiket eddig lefilmeztem nem mennek az FMV-k:Se TR4-nél se TR%-nél de még a Resi2-nél sem.Csak tiszta fekete képernyö ha a fraps levidizi.
MMiért van ez??És lehet korigálni??