Csak fel ne fogadják ezt a hapsit... :vlol: Nincs rá semmi szükség. :vlol::wave:
Nyomtatási nézet
Csak fel ne fogadják ezt a hapsit... :vlol: Nincs rá semmi szükség. :vlol::wave:
Nekem nem volt különösebb gondom az íjjal, de a dupla pisztolyt azt én is hiányoltam.
Anno volt egy Tomb Raideres könyvem (azt hiszem a címe a Hivatalos Tomb Raider akták volt), és abban is ott virított Lara különleges ismertetőjele: 9mm-es dupla pisztoly, szóval tényleg jó lenne, ha ezt visszahoznák... viszont az eddig megjelent trailerben úgy vettem észre, hogy csak egy pisztoly volt nála, illetve egy pisztolytáskája volt :/
Anno azt mondták, hogy a 2013-as TR-ben lesz dupla pisztoly.... és mit tartottak meg ebből az ígéretből? Kb 5 másodperc erejéig Lara a játék legvégén egyszerre két pisztolyt használt....
Azt mondták lesznek sírok, voltak is benne, de egy profi 30 másodperc alatt (lehet sokat is mondtam) végzett is a kifosztásukkal...
Nem akarok pesszimista lenni, de tekintettel az eddigi történésekre, nekik tág fogalomnak számít a "kihívást jelentő sír", és a "dupla pisztoly használata"
Én már csak akkor hiszek ennek a bagázsnak ha már kijött a játék, és a saját szememmel látom majd.
Az a videó... Pfúh...
Durva a csákó... XD
Én nem figyeltem meg,hogy dupla pisztolytáska volt-e vagy nem,de jó lenne azért ha lenne. :o
Jól van,szép meg jó az az íj,de Lara nem erről ismeretes. :)
Szerintem van egy pöpec jelenetük arra, amikor először használ rendesen duplát, így érthető lenne, miért nem mutogatják. Bár egyelőre semmit nem mutogatnak... :vlol:
Tényleg?
Na, de legalább már az is egy jel, hogy a végén előkerült.
Én akkor tettem volna a kezébe őket, miután
Spoiler!
Lehet, ez sem kizárt :)Idézet:
Szerintem van egy pöpec jelenetük arra, amikor először használ rendesen duplát, így érthető lenne, miért nem mutogatják. Bár egyelőre semmit nem mutogatnak...
A remény hal dobja fel a pacskert utoljára, tehát bizakodjunk.
Viszont az is igaz, hogy végre mutathatnának egy kicsit többet én akár koncepciós rajzoknak is örülnék, esetleg egy rövid game play-el megspécizve :)
Az első screenshotok és miegymás:
http://tombraiders.hu/
És miért van letiltva a gameinformer?
Komcsi? :)
Még az is lehet OBig. :) Azonban, ahogy egy magyar magazin cikkét olvastam megakadt a szemem ezen:
" jó hír, hogy ezúttal a fejlesztők elengedik a kezünket, és nehezebb kihívások elé állítanak. Még kódfejtés is lesz!"
Jó lenne hinni ilyen pletykáknak, de remélem tévedek a pesszimista hozzáállással. :rolleyes:
WÁÁÚHHH!!! Szibéria???? :larabox:
Csak el ne rontsák nekem...
Ezt biztosan láttátok már,de na:
https://www.youtube.com/watch?v=alOE_Eo4X-0
Amerikai oldalakon sajnos gyakori, hogy más régióból nem elérhetőek. Nem tudom ez miért jó nekik. Bár Roli ma mutatott rá egy trükköt (http://hideme.be/).
Valamint várhatóan ma este jön egy kis összefoglaló, hogy miről volt szó a Game Informerben. Ha valaki nagyon spoiler ellenes ,akkor nem ajánlom. Bár sok váratlan dolog nincs benne szerintem.
Remélem tényleg a sírokra, és a felfedezésekre fognak koncentrálni.
Azt írják az új játékban Lara már képes lesz úszni, fára mászni, és különféle fegyvereket, tárgyakat kraftolni. Ismét szerepet kap a vadászat, a farkasok, mint potenciális ellenfelek, visszatérnek, ám ezúttal nagyobb szerepet kap a játékban az időjárás rendszer. Lesznek hóviharos, ködös, fagyos részek, amik majd hatással lesznek Larára, és az ellenfelekre is. Több sír, fejtörő, és rejtvény lesz, ami (szerintük) a régi játékok feladványait idézik majd.....
Több helyen is olvastam, hogy az XBox360- as verzió más lesz. Azok fejlesztik, akik 2013-ban megjelent TR PS4-es verzión dolgoztak.
Gallagher ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy ők teljes mértékben az új generációs konzolra fognak összpontosítani, amiben nem lesznek korlátok, nem úgy, mint az XBox 360- esetében.
Ennyit találtam még, nem vagyok egy profi angolos, így van olyan infó, amit nem igazán tudtam értelmezni :/
Amúgy többek között itt lehet olvasni pár hasonló infót még:
http://gematsu.com/2015/02/rise-tomb...-game-informer
Namivanmar volt olyan kedves, hogy összeszedte az infókat és lefordította mind a 12 oldalas Game Informer cikket (amit még nem tehetünk közzé). :)
http://m.pcguru.hu/hirek/rise-of-the...erositve/28618
?
nem hiszem hogy hazugsag lenne
Mivel eddig még a kiadó sem mondott semmit biztosra, így biztos, hogy nem a PC Guruból fogjuk első kézből olvasni az ilyen híreket. :p
nem tudom mennyire alkalmas
de nektek bejon a rise of the tomb raider game informer oldala?
nekem csak az nem
internal server error
volt mar ilyen
Nem jön be, számtalan országban le van tiltva az oldal, köztük innen is. :(
Szia.
Nekem semmi gondom vele.
Amennyiben valami nem jön be, használjátok a "TOR" browse-t. :)
http://thumbnails111.imagebam.com/39...9391482408.jpg
egyszer nalam bejott
volt egy lista a cikkekrol
2 naponta raknak fol altalaban
Jók az új képek, tetszenek Lara felszerelései, bár tudom ez nem eget rengető probléma, de nekem a zöld katonai kabát jobban tetszett rajta.
Ugye az 1. trailerben, meg a concept artokon még ez volt rajta, de úgy látom, akkor lecserélték a piros pufi dzsekire...
Jó reményeket lehet fűzni hozzá. Az előző részbe is, nem egy olyan rész volt. Ahol visszaköszönt egy két klasszikus megoldás. Ha ezekre télleg rákoncentrálnak, akkor talán újra feléled a reménysugár :D
Most akkor Camilla Luddington marad a hangja ? :/
Úgy lenne értelmes, ha maradna Camilla, mert a modell ugyan az.
Azért szerintem változtattak lara kinézetén, most sokkal Larásabb :D NEm toom, jó hanja van Camilla-nak de....nem az igazi :D
Eleinte nekem is fura volt Camilla hangja, de így, hogy már vagy ötször kijátszottam a játékot, már egész hozzászoktam.....
Ez nagy hír volt, köszönjük Namivanmar. :)
Szerintetek érdemes reménykedni hogy kijön majd PS4-re?
Erről még érdemleges információt sehol sem láttam/olvastam... :/
Milyen hír? Rólam van szó?
Én nem tudok semmilyen értelmes hírről hetek óta. Ha a GameInformer cikkre utalsz, abban sem volt hú de sok avagy eget rengető hír szerintem.
(Amúgy az egész cikk fordítása csak egy "gyors" nyers fordítás. Így is sokáig tartott, és nem tetszett a semmitmondósága annyira hogy több időt szánjak rá. Leginkább csak kíváncsiságból rágtam át magam és gondoltam akkor már leírom. Éppen ráértem.)
PS4-es és PC kiadásról még semmiféle hírt nem láttam, főleg hivatalosat, mindenki csak spekulál. A PC valószínűbb ugye, mert az nem ellensége a Microsoftnak. De mikor ezt kérdezik, annyit válaszolnak, hogy nem mondhatnak semmit, csak hogy "xbox timed exclusive"-ként azokra mikor jelenik meg. Tehát hallgatnak. Amint lesz hivatalos megszólalás vagy dátum ezzel kapcsolatban mindenhol fenn lesz szerintem...
Mostmár igazán mutathatnának valamit :D
Ha minden igaz, akkor június 1-én (azaz holnapután) fog valami bemutatásra kerülni. Legalábbis én úgy olvastam. :)
Ezt meg nem tudom mire vélni, de jónak látszik: https://www.facebook.com/TombRaiderA...934860/?type=1
Nagyon menő az új trailer. Lara szeme <3
Remélem nem lesz az összes pálya ilyen havas...
Lesz sivatagos rész is:
http://www.tombraiders.hu/galeria/di...019&fullsize=1
http://www.tombraiders.hu/galeria/di...996&fullsize=1
Ami még szép is lenne, ha nem lenne telenyomva modern katonai hulladékkal. Attól tartok, hogy ez is olyan lesz, mint a 2013-as, szép helyszíneket, ahol gyönyörű elhagyatott sírok lehetnének, elpazarolnak világháború, stb. sújtotta területekkel, és megint nem a felfedezés kerül előtérbe, hanem egy egész hadseregnyi ellenfél legyilkolása.
A havas táj nagyon szép, végre a flare is visszatért, de egyszerűen nem tudják kihagyni, hogy Lara ne visítozzon, már megint. :p Engem sajnos nem hozott lázba. Hátha majd pozitívan csalódok, ha megjelenik és kiderül, mégis jó. :)
Tuti, hogy gyilkolászás lesz. Azért változtatták meg a célzás/irányítást az új részben, mert már nem az ügyességi elemeken van a hangsúly hanem a lövöldözésen.
Sajnos, de egyetértek az előttem hozzászólókkal. Szerintem se a rejtvényeken, puzzleökön lesz a hangsúly, hanem a sok ratatán. Ez kell a népnek :(
Az új CGI trailer végül is szép, de csak kb ennyi. Egyáltalán nem érdekel jelen formájában - nálam már az exkluzivitással elvágták magukat.
Más játékban meg egy külön lapot kapok, ahol megköszönik, hogy megvettem a játékukat, ennyi :P
Szép és jó, meg minden, de idegesít az xbox exclusive felirat... Lara gyönyörű és a CGI alapján szépen ki van dolgozva a táj is, csak kapkodhatnák magukat, ha idén ki akarják adni, mert eddig kb annyi, mint egy veréb ebédje, magyarul kevés eddig, legalábbis számomra, nem tudom, hogy vagytk vele... Csak jönne ki PC-re is hamar, nagyon hamar, ha már Mikróéknak ellensége a Sony... :S
A történet amúgy tényleg Kitezh-ről szól?
Spoiler!
Mert már eleve szép és jó az, hogy Szibéria a helyszín. :D (Részben legalábbis. :p)
Milyen szép is lenne, ha Moszkva is belekerülne valahogy... :clown:
Meg segíthetne nekünk Fevronyija!!! :D
http://hu.wikipedia.org/wiki/Legenda...3%A1nyr%C3%B3l
Remek jön PS4 és PC-re is karácsonyt követően! :jumper:
Spoiler!
Na legalább megerősítették a dolgot, mert eddig nagyon ködösen fogalmaztak. Amúgy ami nekem nem tetszik már megint:
"Rise of the Tomb Raider" will have its core plot revolving around Lara Croft and Jonah Maiava as they discover an ancient city built by the Grand Prince of Vladimir in the 13th century."
Már megint beletesznek a játékba egy szereplőt. Kérdés mennyit fog szerepelni, de fogják már fel, hogy Lara Croft egyedül kalandozik és ennek így volt meg a hangulata.
"According to a review, the new Tomb Raider series will exude intense filmic sequence, cutting between direct control and cinematic approach."
Ismét egy interaktív mozit kapunk kalandjáték helyett.
Ja és még ráadásul az orosz sztori miatt megkapjuk a lehető legklisésebb orosz ellenségeket az idétlen, erőltetett akcentusukkal. :rolleyes:
Szerk.: De ne így legyen.
Ejnye, miért lett letörölve a legutolsó hozzászólásom az új közel 20 perces Siberian Wilderness gameplay-ről? Sőt másoké is hiányzik ...
Bocsi, volt egy kis problémánk a fórum adatbázisával. Bocsi mégegyszer. :)