Nekem is most lett XBOX360-am, év elején. :) Hidd el, nem fogsz csalódni. :)
Nyomtatási nézet
Nekem is most lett XBOX360-am, év elején. :) Hidd el, nem fogsz csalódni. :)
Nem tudok dönteni! :angry:
Vagy Xbox360 vagy Wii?
Pls szerintetek melyik a jobb és melyik éri meg jobban :D:D:D:D
Egyértelműen Xbox 360.A Wii nagyon gyenge nagyon levan maradva a többi konzollal szemben, már egy ideje játékokat sem gyártonak rá. :D
A Wii-re leginkább olyan játékok készülnek, amiket házibuliban próbál ki az ember, vagy ott vannak még a Wii Fit szerű fitness játékok is, de azok nem az élményre gyúrnak.
Én is az XBOX-ot javasolnám. :)
Oh, thx :D :D :D :D!!!
És most akkor Xbox, vagy Ps3? xD:D:D:D
Mindkettőnek megvan az előnye,hátránya.
Én mivel Sony párti vagyok a Ps3-mat javasolnám,de az xbox-ban is megvannak a jó tulajdonságok. Én Ps3-mat vennék a Sony exkluzív játékok miatt,pl.: Metal Gear Solid,Gran Turismo. De az box is ugyanolyan jó. Igazából azt kell eldöntened,hogy a játékok multiplayer lehetősége érdekel-e,valamint hogy melyik platform exkluzív játékai tetszek jobban.
na most érkeztél el a pénz kérdéshez, avalonkám.
ha gazdag vagy, PS3.
ha nem vagy gazdag, akkor Xbox.
Itt Szlovákián ugyanannyi mind a kettő :D :D :D
Ha gazdag lennék akkor is Xboxom lenne, PS3 drága és ugyan azok a játékok jönnek rá mint Xboxra és Xboxon még a grafika is szebb.Xboxon olcsóbbak a játékok, sőt ingyen is megkaphatod ha akarod egy csomó exkluziv DLC jön rá ami tök jó.De olvass csak vissza 1 oldallal előbb is erről ment a téma sztem box, de PS-ben sem csalódnál, PS is jó csak drága.
am Szlovákiában élsz ? de ezt cáfolom PS itt is drágább mint a box :D