Lara Croft csillagot kapott.

| .

derby Lara Croft csillagot kapott a Derby hírességek sétányán, a korábbi készítők elismeréséért.  A Core Design székhelye Derby-ben volt, és 1996-ban alkották meg az első Tomb Raider-t, Lara Croft főszereplésével.

 

A Core Design volt munkatársai, köztük a Tomb Raider zeneszerzője, Nathan McCree, a vezető programozó, Gavin Rummery és a Herald Stevens a tervező, részt vettek a Derby Telegraph által lefedett rendezvényen. Ugorj tovább a Derby Telegraph-ra, hogy megtekinthesd az esemény fényképeinek gyűjteményét.

A Core Design a videojátékok sorozatát készítette, köztük Rick Dangerous-t, Thunderhawk-ot, Project Eden-t, és Tomb Raider-t. A Tomb Raider minden idők egyik legsikeresebb videojáték-franchise-jává vált, a mai napig összesen 74 millió darabot értékesítettek.

A Tomb Raider-nek, a brit arisztokrata Lara Croft a főszereplője, és most az Eidos Montreal és a Crystal Dynamics égisze alatt áll.

Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.