Elkészült a Rise of the Tomb Raider

| .


Aranylemezes lett a Rise of the Tomb Raider, ami azt jelenti, hogy az Xbox One és Xbox 360 platformokra való fejlesztése véget ért. A kész játékot először egy úgynevezett aranylemezre írják, amelyet sokszorosítanak, és így kerül majd a boltok polcaira is.

A stúdió vezetője, Darrel Ghallagher szerint a csapat mindent megtett, hogy még jobbat alkossanak a több millió rajongó által kedvelt előző kalandnál, és úgy gondolja, hogy méltó folytatást alkottak a 2013-ban megjelent Tomb Raiderhez. A Rise of the Tomb Raider nagyobb, halálosabb sírokat kínál, a harcokban több lehetőséget ad a játékosok kezébe, és tovább fejlesztették a túlélési ökoszisztémát.

Megjelenik Xbox One-on és Xbox 360-on november 10-én (Amerika, Ázsia), az európai megjelenés dátuma pedig november 13. Beszerezhető digitálisan az Xbox áruházban, bővebb info a különleges csomagokról itt található. A PC-s megjelenésre a jövő év elején kerül sor, PS4-re 2016 végére várható.
Twitter response: "Could not authenticate you."

SZERZŐI JOGOK

Az oldalon található tartalom a TombRaiderS.hu szellemi tulajdona. Másolni és terjeszteni csak a szerző(k) beleegyezésével, valamint a lapra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehet.
Az oldalon fellelhető tartalmak, melyek nem a TombRaiderS.hu csapatának alkotásai a jogtulajdonosok/alkotók beleegyezésével kerültek közlésre, illetve a public domain részét képezték felhasználásuk időpontjában. A weboldalon megjelenő védjegyek és logók azok jogtulajdonosainak tulajdonát képezik.