Utoljára módosítva: Roli által : 2015-07-07 01:07
Az idén LESZ Tomb Raider találkozó. Eddig 8-an vagyunk, Rolival az élen.
Bárki jöhet, régi, jelenlegi, új tag, akár hozzátartozóval is.
Időpont. Október 20-21-22-23 hosszú hétvége.
Hely: Valahol az északi középhegységben, még nem fix. De lehet máshol is, jöhetnek a javaslatok. A lényeg, hogy legyen egy olyan közös helyiség, ahol együtt tudunk lenni vagy 18-an.
Mennyibe kerül? Köbö szállás 9 000ft. A három éjszakára.
Plussz persze az út, kaja, esetleges belépőjegyek.
Többen kocsival megyünk, így pölö én is útba ejthetek valakit Pécsről. Befér hozzánk is kettő fő.
Programok: Hát ez is nyitva áll még. Lehet Aggteleki barlangtúra, barlangfürdő stb. A programok nem kötelezőek, aki nemakar menni, marad a szálláson, és TR-ezik ezerrel.
Szóval ide várjuk a jelentkezőket, javaslatokat.
Tudom, sok fiatal van közöttünk. Elmondhatják otthon, hogy lesz velünk ápolónéni, és pedagógus is. EZ KOMOLY. Ha kell, telefonon is felhívhatnak a szülők valamelyikünket. De akár a szülő is jöhet, lesznek korukbeliek is a csapatban. Tehát kortalan TR tali lesz ismét.
Talira fel!!!
Hip-hip HURRÁ
Én megyek
Miskolcon tudnám ajánlani a :
Diósgyőri várat
Lillafüreden 3 barlang van, kisvasút is van, pisztráng telephelyre is ellehet nézni (ezt nemtudom h ősszel lehet e) és vadaspark.
Bükknél túrázni is lehet
Miskolc-Tapolcán barlang fürdő, van csónakázó tó,Kalandtúra park, és egy jelentéktelen bob pálya.
Húúú ez egész jól hangzik, viszont emiccy és én nem tudunk ott lenni sajnos, de aki ott lesz annak jó szórakozást
"Need doctor bad..."
Okt. 20-án lesz a szülinapom.
Anything could happen
And it will
Húú én oda régóta szeretnék az Aggtelekre menni Nagyon remélem hogy elengednek, remélem nem tűnik nekik sokba az ár.
Azt hiszem alegjobb, ha egy névsort írunk, és mindenki hozzáírja magát ha akarja. A léányeg, augusztus végéig dönteni kell, mert le kell foglalni a szállást.
Tehát:
Roli---Robbie---Michele---Duduska---Irén---Mephizto12---Andrea---OBig---Évi---Bogi---.................
De csak azok írják be magukat, akik biztos hogy jönnek. A szállásdíjat a hó végén át kell utalni majd Rolinak.
Sziasztok!
Remélem, tudok menni! Biztosabbat a határidő vége felé fogok tudni.
Roli, gyűjtsd a pénzt!